- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
daha gidemedim beninşallah bitmemiştir yauuu daha önce baya bi alışverişim olmuştu ordakilerle bi gideyim ben sana mutlaka heber ederim
arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum saçlarım çok ciddi dercede yıpranmış vaziyette tabiki üst üste boya yaptırmaktan..saçlarıma nasıl bakım yapsam bilemedim normal aktarda satılan saç bakım yağlarını kullanıyorum ama benim daha etkili bir ürüne ihtiyacım var.araştırırken gördüm alıp bir denemeyi düşünüyorum konyada satan bir yer varmı acaba..bilgisi olan varmı..
sayfalarda bilgiler var zaten ama hangi ilde oturuyosunuz acaba?
konyada oturuyorum..netten sipariş vereceğim bakalım cevapları bekliyorum :)
Konuyu bir süredir takip ediyordum. Geçen hafta almaya niyetlenip yürüyüşe çıktığımda demirtepe tarafına gitmiştim. Nedu'ya gireyim belki vardır dedim. Orada protek in başka ürünleri vardı,maskesi yokmuş. Oradaki eleman saf keratin var dedi ben de aldım eve döndüm. Evde bakım yağına karıştırdım hatta kafamı iyice ısıttım neredeyse kuruttum. Malesef bir şey farketmedi. Keratinin bir kısmına da doğal şampuanıma eklemiştim. Saçı da boyadım. Renk koyulaşınca biraz daha bakımlı gözüktü o kadar. Kaç kere yağ maskeleri yaptım,iyi şampuanlar kullandım saçımdaki kuruluktan kurtulamadım.
Bugün tekrar çıktım ve turuncu tabelalı yere (sanırım arpaş gibi bir ismi vardı) sordum. Var dedi ve önceki arkadaşlara dediği gibi bana da sonuncu dedi :76: Aldığı yere bakmaya çalıştım hakkaten son muydu göremedimSanki daha olabilirmiş gibi geldi. Yeni ambalajlı ürünleri onlar da bekliyorlarmış. Şimdi maskeyi deneyeceyim :) Bakalım elemanın dediği gibi saçları sağa sola savuracak mıyım Nasıl savuracağımı iyi gösterdi
Ben de 2 hafta kadar önce kuaförüme getirttim, hemen protein ve vitamin günlerine denk gelsin istiyordum. nitekim yetişti de. Hala tam kullanamamış olsam da yıkamadan 1 gün saçlarımda duruyor, sonrasında da duruluyorum 2 seferdir. Bu vitamin gününde geceden kullanıp sabah durulayıp sonucu bildiririm. Yalnız şöyle birşey var; saçlarım yağlı ve bazı uç kısımlarda 1-2 cm yukarıdan kırılma eğilimli saç tellerim vardı biraz, artık yoklar...
Bana bu ürünü bir arkadaşım önermişti ona da kuaförü dökülmeler için önermiş.Ben arkadaşımın dediği gibi özellikle tepelerime şampuandan sonra sürdüm vücudumu sabunlarken beklettim ve duruladım.Ama saçlarımda aşırı yağlanma yaptı ve sonlarına doğru tüpün bıraktım öylece duruyor duştaki rafta.Yağlanma daha yıkadığımın ertesi gün günlerce hatta 1 hafta yıkanmamaış gibi duruyordu.Bu sorunla karşılaşan olmadı mı hiç acaba?Ama ben her banyoda yapıyordum bunu çünkü satan kişi haftada 3 kez uygula demişti.Yanlışım diplere sürmek mi yoksa 3 kez kullanmak mı?Kılıçbalığı yardım edersen sevinirim...
Bana bu ürünü bir arkadaşım önermişti ona da kuaförü dökülmeler için önermiş.Ben arkadaşımın dediği gibi özellikle tepelerime şampuandan sonra sürdüm vücudumu sabunlarken beklettim ve duruladım.Ama saçlarımda aşırı yağlanma yaptı ve sonlarına doğru tüpün bıraktım öylece duruyor duştaki rafta.Yağlanma daha yıkadığımın ertesi gün günlerce hatta 1 hafta yıkanmamaış gibi duruyordu.Bu sorunla karşılaşan olmadı mı hiç acaba?Ama ben her banyoda yapıyordum bunu çünkü satan kişi haftada 3 kez uygula demişti.Yanlışım diplere sürmek mi yoksa 3 kez kullanmak mı?Kılıçbalığı yardım edersen sevinirim...
kılıç yok bu aralar başka topiclerde geziyo
bende başlarda her banyodan sonra sürüyodum ve fakat öyle sürüp sabunlanıp yıkamadım çünkü ya banyodan sonra temiz saçı havluyla kurulayıp 20 dakika sıcak bekleterek sadece suyla durulamak gerekiyo ya da haftada bir 8 saat bekletip yıkamak
diplere sürdüğün için yağlanma yapmıştır saç diplerinden 1 2 parmak yukarısından sürmeye başlarsan hiç sorun olmaz
tam tersi benim yağlanma daha da geç oluyo protek sürdüğüm zamanlarda
Saç kremleri ve bakım maskeleri saç uçları ve saç boylarına sürülür tatlım, saç diplerine yani kafa derine sürersen pek tabii yağlanır...Kulak memesinin bittiği yeri hizalayıp sür...
Çok teşekkürler Kılıçbalığı.Dediğin gibi üzerinde kullanım talimati yok ben de arkadaşımın ve kuaförünün kurbanı oldum işte
Aman da aman nasılda laf sokarmış...Bittin sen
kızlar saçlarım çok ince telli pırasa tipi yani. ve çok azdır. ben i kez saçlarımı uzatmaya çalışıyorum omuzlarımı geçti ama ensede saçalrım adeta yün gibi birbirine giriyor. ve saç uçlarım inanılmaz derecede kuru. banyadada bir avuç saç elime geliyo. ama inadım inat uzasın istiyrum. saçlarımı boyadığım için banyada resmen kalıp gibi oluyor birbirine giriyor ve parmaklarımı saç aralarına zor sokuyorum kremle saç diplerime bile sürerek açabiliyorum. şimdi bana iyi bir şampuan ve bakım ürünü tavsiye edermisiniz. bu bahsettiğiniz üründe dikkatimi çekti ne dersiniz kızlar alayım mı?