• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SELECTIVE marka boya kullanan var mı???

valhala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
2.390
2
96
Tekirdağ
arkadaşlar ben 2defa Selective markasında bir boya kullandım,tonunu sevdiğim için devam ediyorum..alman markası sanırım,iyidir diyorlar ama oldukça ucuz olduğu için saçıma zarar veriyor mu diye düşünmeden edemedim açıkçası..
kullanan arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen..

canım benim bir arkadaşım kullanmıştı.saçları naylon gibi olmuştu.düzeltene kadar canı çıktı valla.

arkadaşlar ben 2defa Selective markasında bir boya kullandım,tonunu sevdiğim için devam ediyorum..alman markası sanırım,iyidir diyorlar ama oldukça ucuz olduğu için saçıma zarar veriyor mu diye düşünmeden edemedim açıkçası..
kullanan arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen..

ben 4 kere kullandım saçımı sentetik gibi yaptı düzelmesi için çok uğraştım.onun dışında doktor olan bir arkadaşım uyardı beni bu boya hakkında çünkü metalik bir boyaymış bazı renkleri içinde civa bile bulunduruyormuş yani inanılmaz kanserojen olmasının yanı sıra zehirleme riski de yüksekmiş.ayrıca metalik boya olduğu için normal boyalarla boyadığında tutması daha zor oluyor.bence kullandığın renge yakın başka bir marka bul canım

Back