- 14 Şubat 2014
- 1.151
- 325
-
- Konu Sahibi upsydaisyy
ay evet bosna çok güzel. yeni halini gördünüz mü bilmiyorum ama şimdi ayrı bir güzel olmuş sinema salonu vs açılmış ayrı bir şehir olmuş
ankarada yaşıyorsan senin için daha iyi olur hem hızlı trende var artık rahat edersin. iki saat mesafe canın sıkıldıkça atlarsın trene gidersin
annem başımın etini yemeye başladı hedefini mi düşürdün hacettepeye ne oldu falan diye
ben ankaradayım daha önce de antalya da yaşadım konyaya alışır mıyım o tereddütte bırakıyor beni :26:
sınava girmeden hedefni kucultme bencede... önce bi büyük sınava adepte ol hayırlısı ile gecir sonra bide dil sınavın var... sonrasında karar verrsn
ben izmirden gidip alıstıysam herkes alısır
izmirden sonra zor olmadı mı yaa :)
ben olsam puanıma göre tutan en iyi yeri tercih ederdim,ben de garanticiyimdir... bahsettiğiniz kişi erkek arkadaşınız değil, kız arkadaşınız sanırım,ben tercihlerimi arkadaşım için sınırlandırmazdım diye düşünüyorum. insan kendi ayakları üstünde durmayı er geç öğreniyor zaten. bu arada ben Ankara'da okudum,Konya'yı bir kere ziyaret ettim,muhafazakar bir yer olarak algı oluştu bende...
bende izmir den konya ya gittim hemende alıştım hiç sıkıntı yaşamadım.
öğrencilikde şehirden ziyade arkadaş çevren önemli arkadaş çevren güzelse hangi şehirde olduğunun önemi yok
Ankara'nın da öğrencilik açısından Konya'dan kalır bir yanı yok ki . İstanbul , İzmir , Eskişehir olsa neyse yani . Ankara üstüne üstlük her şey para . Konya sosyalist açısından da çok gelişti , şehir insanının bakış açısı da değişti ki zaten şehire ihtiyaç duyulmayacak kadar gelişmiş bir Bosna var artık .
evet kız arkadaşım ama sadece arkadaş diyip geçemem kardeşten öte o yüzden üniversite yıllarımda yanımda olsun istiyorum aslında tabii ki de her şeyi puan belirleyecek ben bir fikir almak istedim sadece
haklısınız aslında önemli olan çevre ve siz böyle güzel üniversite yılları geçirdiyseniz konyada ben de geçirebilirim sanırım :)
nice kaç yıllık arkadaşlıklar bir ufak kırgınlıkla bitebiliyor... iyi puan almışsam puanımı kesinlikle harcamazdım, malum iş bulmak çok önemli, bunun için eğitim aldığın üniversitenin kalitesi de önemli, ingilizce bölümü için de üniversitenin önemli olduğunu sanıyorum,arkadaşım konyadaysa zaten ankaraya yakın olurdu,15 günde bir görüşürdüm ama onun dışında o çabalasın yüksek yer için...
ortada daha puan vs bile yok ama ben kendi açımdan daha iyisini hak ediyorken diğerini tercih etmezdim...
yanlış anlama da ben böyle kusura bakma canım ama mantıklı olmayan bir üniversite seçme yöntemi görmedim.
geleceğini etkileyen böyle bir karar arkadaşımla beraber aileden ayrı okuyalım mantığıyla seçilmez bence.
ben senin yerinde olsam hedefim odtü olurdu bilemedin ankarada kalmayı düşünsem hacettepe ya da gazi.
illa şehirdışı mı diyorsun boğaziçi itü gibi okullar var ya. onlara giremiyorsan ytü, istanbul, marmara var.
en olmadı dokuz eylül, ege.
kimse alınmasın selçuk üniversitesi diye hedef koyanı ilk defa duyuyorum.
sen yükseği hedefle olmazsa yine gidersin selçuğa ama hedefin bu olmasın.
ya da çalışkan bir öğrenci değilsin belki bilemiyorum. umarım yorumumu yanlış anlamazsın canım.
haklısınız dediklerinizde zaten her şeyi zaman gösterecek onun bölümü farklı hukuk istiyor bakalım sınav sonuçları nasıl olacak ona göre başka yerler de düşünebilirim tabi ben sadece üniversite hakkında bilgi toplamak istedim ama sağolun fikirleriniz için
Ben Ankara hukuk mezunuyum,arkadaşınızın Ankara hukuk'a puanı tutsa Konya hukuk yazacağını hiç zannetmiyorum...