selçuk üniversitesi hakkında bilgisi olanlar yardımm !!

Sen sen ol canım unıversite okumak için sırf o diplomayı almak için veya arkadaşınla aynı unide olmak için okuma,ve lütfen iş imkanı daha fazla olan şeyler düşün ülkemizde bir çok bölümün yüzüne bile bakılmıyor ilerde pişman olma tüm güzellikler seninle olsun

Konya çok güzeldir. Çok memnun kalacaksın üç sene geçti hala çok özlüyorum ara ara gidiyorum sene içerisinde. Tabi arkadaş ortamı önemli üniversite de hani sen İstanbul’da olursun ama ortamı kuramazsın boşa geçer. Konya hesaplı ve birçok şehire yakın biz iki arkadaş sırt çantamızı alıp çevre şehirlere giderdik haftasonu gezerdik. Bence memnun kalırsın hani insanından da bi kötülük görmedim ben de Mersinliyim hep Mersin’de yaşadım ama memnun kaldım

Ben de Konya'da okudum gerçi 6 yıl oldu mezun olalı bir şeyler değişmiştir illa ki. Ama orada okuduguma pişman olmadım standart bir öğrenci şehriydi. Yani insanları ortamı hakkında önyargılıydim. Ama sorunsuz bir şekilde okulu bitirdim. Kampüste okumadım ben gerçi eğitim fakültesinde okudum o farklı bir yerde. Ama ulaşım çok rahattı. Özel yurtlar çok yaygındı ve fiyatlari da uygundu. Devlet yurtlari da iyiydi diye biliyorum. Ben özel yurtta kalmıştım. Sahil kenti değil diye düşünme meraklı olan yapacak bir sürü şey buluyor. Öğrenci kulüpleri çok aktifti. Bahar şenlikleri çok güzeldi. Özledim mi ne yaptım ben ya.

2014 yılındaki konuyu hortlatmışsınız konu sahibi muhtemelen mezun olmuştur

dalga geçiyor olmalısın. bir alay cahil, ablayissan insan dolu.
Hem daha doğru düzgün yazamıyorsun hem de bir şehrin insanlarını cahil olmakla yaftalıyorsun! Sen şimdi bu halinle aydın mısın? sen hiç konyaya gittin mi ya da hiç konyada yaşadın mı? Hangi akla hizmet böyle bir yorum yaptın? Türkiyenin en büyük sehirlerinden birinde doğdum büyüdüm ve sonra bir dönem konyada yaşadım konyadaki yaşam standardının pek çok şehirde olmadığını biliyorum ve son olarak kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…