selçuk üniversitesi hakkında bilgisi olanlar yardımm !!

upsydaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
1.151
325
bu sene tercih yapıcam ve çocukluk arkadaşımla aynı üniversitede okumak istiyorum ortak üniversite sayımız sınırlı bunlardan biri de konya selçuk üniversitesi hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa çokkk sevinirim şimdiden teşekkürler

Bn selçuk mezunuyum,kesinlikle çok güzel,tavsiye ederim,konya da çok güzel bi şehir hala oraya yerleşmek istiyorm..Kampüs de çok güzel.hangi bölüm?

arkadaşlar ingiliz dili edebiyatı okumayı düşünüyorum selçuk bu bölümde nasıl bilmiyorum ve konyada okumak nasıl yani internette çok farklı şeyler okudum iyi kötü ama ikisi de uçlardaydı yani bi çok iyi bi çok kötü karar veremiyorum nasıl bir üniversite ortamı nasıl şehirde yaşamak nasıl halkı nasıl sonuçta anadolu şehri ve ben daha önceleri hep kıyı şehirlerini düşünmüştüm anadolu olunca tereddüt ettim

konya cok güzeldir tam ögrenci sehri... hemde cook uygundur hersey... basta gidenler yapacak bisey bulamıyoruz der sonra geri dönmek istemez :) yurt olanakları coktur... yemek yenecek yerleride coktur... e öğrenciye bu iksi oldu mu tamam tabi bölümn de önemlii....

canım sosyallik açısından nasıl :26: etkinlikler falan ya da kampüs ortamı ?

öğrenci için iyi bir şehirdir ucuz bir şehirdir.
çok fazla yurt vardır, kesenize göre bir yurt mutlaka bulursunuz.
tramvay kampüsün içine kadar girer ulaşım sıkıntılı değildir, ayrıca birçok şehire göre ulaşım ucuzdur.
ben memnundum konyadan sıkıntı yaşamadım hiç.

ingiliz dili edebiyatı düşünüyorum ama ortam nasıl bilemedim aklım karıştı

Bn de edebiyat fakültesi mezunuyum,fakülte de iyi çok çok güzel değil ama güzel yani...ortam da güzeldir,diğer arkadaşın dediği gibi ekonomik de bi şehir,imkanları fazla...güzel tercih

Bn de edebiyat fakültesi mezunuyum,fakülte de iyi çok çok güzel değil ama güzel yani...ortam da güzeldir,diğer arkadaşın dediği gibi ekonomik de bi şehir,imkanları fazla...güzel tercih

ben ankaradayım daha önce de antalya da yaşadım konyaya alışır mıyım o tereddütte bırakıyor beni :26:

kocaman bir kampüs ve sürekli etknlk diyebilirim...bosna zaten full ögrenci dolu... özledm bak konyayı böyle soyleyınce

ayy beni de heveslendirdin bak ankaradayım sırf arkadaşımla birlikte olabilmek ve aile yanında okumamak için düşünüyorum içime sindiremedim ama

ben ankaradayım daha önce de antalya da yaşadım konyaya alışır mıyım o tereddütte bırakıyor beni :26:

Alışmayacak bişey yok,mis gibi şehir...bosnada olursan daha rahat olursun,yoğun öğrenci var zaten bosna hersek de....
Ayyyy nasıl da özledim.
Hızlı tren de var şimdi gidip gelmen de rahat olur

Alışmayacak bişey yok,mis gibi şehir...bosnada olursan daha rahat olursun,yoğun öğrenci var zaten bosna hersek de....
Ayyyy nasıl da özledim.
Hızlı tren de var şimdi gidip gelmen de rahat olur

internetten okudum bosnayı öneriyor herkes zaten ev olacak büyük ihtimalle yavaş yavaş aklıma yatmaya başladı sağolun

kocaman bir kampüs ve sürekli etknlk diyebilirim...bosna zaten full ögrenci dolu... özledm bak konyayı böyle soyleyınce
ay evet bosna çok güzel. yeni halini gördünüz mü bilmiyorum ama şimdi ayrı bir güzel olmuş sinema salonu vs açılmış ayrı bir şehir olmuş

Selçuk üniversitesi mezunuyum ama kampüste okumadım canım başka bir ilçede myo mezunuyum. Birkaç kere merkeze gittim sadece. Orada okuyan arkadaşlar çok memnunlardı.

ayy beni de heveslendirdin bak ankaradayım sırf arkadaşımla birlikte olabilmek ve aile yanında okumamak için düşünüyorum içime sindiremedim ama

ankarada yaşıyorsan senin için daha iyi olur hem hızlı trende var artık rahat edersin. iki saat mesafe canın sıkıldıkça atlarsın trene gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…