- 14 Şubat 2014
- 1.151
- 325
-
- Konu Sahibi upsydaisyy
bu sene tercih yapıcam ve çocukluk arkadaşımla aynı üniversitede okumak istiyorum ortak üniversite sayımız sınırlı bunlardan biri de konya selçuk üniversitesi hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa çokkk sevinirim şimdiden teşekkürler
Bn selçuk mezunuyum,kesinlikle çok güzel,tavsiye ederim,konya da çok güzel bi şehir hala oraya yerleşmek istiyorm..Kampüs de çok güzel.hangi bölüm?
konya cok güzeldir tam ögrenci sehri... hemde cook uygundur hersey... basta gidenler yapacak bisey bulamıyoruz der sonra geri dönmek istemez :) yurt olanakları coktur... yemek yenecek yerleride coktur... e öğrenciye bu iksi oldu mu tamamtabi bölümn de önemlii....
arkadaşlar ingiliz dili edebiyatı okumayı düşünüyorum selçuk bu bölümde nasıl bilmiyorum ve konyada okumak nasıl yani internette çok farklı şeyler okudum iyi kötü ama ikisi de uçlardaydı yani bi çok iyi bi çok kötü karar veremiyorum nasıl bir üniversite ortamı nasıl şehirde yaşamak nasıl halkı nasıl sonuçta anadolu şehri ve ben daha önceleri hep kıyı şehirlerini düşünmüştüm anadolu olunca tereddüt ettim
ingiliz dili edebiyatı düşünüyorum ama ortam nasıl bilemedim aklım karıştı
canım sosyallik açısından nasıl :26: etkinlikler falan ya da kampüs ortamı ?
Bn de edebiyat fakültesi mezunuyum,fakülte de iyi çok çok güzel değil ama güzel yani...ortam da güzeldir,diğer arkadaşın dediği gibi ekonomik de bi şehir,imkanları fazla...güzel tercih
canım sosyallik açısından nasıl :26: etkinlikler falan ya da kampüs ortamı ?
kocaman bir kampüs ve sürekli etknlk diyebilirim...bosna zaten full ögrenci dolu... özledm bak konyayı böyle soyleyınce
ben ankaradayım daha önce de antalya da yaşadım konyaya alışır mıyım o tereddütte bırakıyor beni :26:
Alışmayacak bişey yok,mis gibi şehir...bosnada olursan daha rahat olursun,yoğun öğrenci var zaten bosna hersek de....
Ayyyy nasıl da özledim.
Hızlı tren de var şimdi gidip gelmen de rahat olur
ay evet bosna çok güzel. yeni halini gördünüz mü bilmiyorum ama şimdi ayrı bir güzel olmuş sinema salonu vs açılmış ayrı bir şehir olmuşkocaman bir kampüs ve sürekli etknlk diyebilirim...bosna zaten full ögrenci dolu... özledm bak konyayı böyle soyleyınce
ay evet bosna çok güzel. yeni halini gördünüz mü bilmiyorum ama şimdi ayrı bir güzel olmuş sinema salonu vs açılmış ayrı bir şehir olmuş
ayy beni de heveslendirdin bakankaradayım sırf arkadaşımla birlikte olabilmek ve aile yanında okumamak için düşünüyorum içime sindiremedim ama