- 22 Aralık 2021
- 1.900
- 2.521
Canım sanırım aslında kötü bir baba değil ama ciddi bir öfke sorunu var.. Başedemeyeceği kadar kuvvetli olsa gerek, belki de tedaviye ihtiyacı var ama kabul etmez diye düşünüyorum..Bununla birlikte ağzından çıkan sözleri telafi etmek istese bile gurur yapabilir keza çok az insan kendi hatasından dolayı çocuğundan özür dileyebilir..Öfke patlamalarının ardından bir süre sonra olumlu davranışlara giriyorsa muhtemelen pişmanlık belirtisidir..elbette iyi yönleri varki onu baba olarak benimseyebiliyorum . anlayacağınız üzere çok dengesiz bir ilişkimiz var . bu tutarsızlık beni en çok yıpratan durum zaten . ben babama mutlu mutlu pasta yaparken aniden öfke patlaması yaşayıp pastayı yok etmesi , günü tüm aile için kötü bitirmesi ; birkaç gün sonra ise bize pasta olmasa bile kek alıp gelmesi ilişkimizin özeti sanırsam . benim yakındığım durum öfke halindeki sözleri . bana ölümü layık görmesi çok içime oturduğu için buraya yazıp biraz öğüt almak istemiştim . öfke hali bile olsa bazı sözlerin gerçeklik değeri olduğunu düşünüyorum. umarım size açıklayabilmişimdir .