- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
Kizlar herkesin dualari kabul olur inşallah.benim dun kanamam oldu biliyorsunuz regl olabilir diye duami bir arkadaşla paylasmistim.benim aslında adetim ayin 17 siydi.Dr aradim adet olmayabilir dedi git kan ver.ben de kan verdim gebelik öğrenmek için.umudum yok çünkü 2 yumurtam oldu Dr.her gün takip etti ama yumurtalarim catlamadi.çok asiri büyümüştu.ben korkuyorum ki kist olmasin.iste boyleee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bn bitirdim cnm
Kizlar herkesin dualari kabul olur inşallah.benim dun kanamam oldu biliyorsunuz regl olabilir diye duami bir arkadaşla paylasmistim.benim aslında adetim ayin 17 siydi.Dr aradim adet olmayabilir dedi git kan ver.ben de kan verdim gebelik öğrenmek için.umudum yok çünkü 2 yumurtam oldu Dr.her gün takip etti ama yumurtalarim catlamadi.çok asiri büyümüştu.ben korkuyorum ki kist olmasin.iste boyleee
canım ısmını göremedm yazabılırmısın
Ayça
Ayşe
Gönül
Çigdem
Büşra
Fatima
Tebessüm
Neslin
Rabia
Şifa
Gülnur
esra
ferhan
didem
tülay
kadriye
Kizlar bu listede ismi olmayan var miii?:)
canım ısmını göremedm yazabılırmısın
Ayça
Ayşe
Gönül
Çigdem
Büşra
Fatima
Tebessüm
Neslin
Rabia
Şifa
Gülnur
esra
ferhan
didem
tülay
kadriye
Kizlar bu listede ismi olmayan var miii?:)
Nbr kuzum
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Insallah kuzum bebistir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bebegim INSALLAH bebistir sonucu alinca hemencrcik bizedr yazmayi unutma ♥♥♥
Maalesef sonuç negatif.dolayisiyla 16 si olan batim 9 oldu.yani bir hafta öne geldi.soğan suyu iciyordum 1 haftadir o yapmis olabilir mi
Nbr kuzum
Napiyim kuzum ya isler yogun simdide misafir geldi duami okiyup bitiremedim daha bitirmem lazimmmmYarin INSALLAH biter
Yaaaa :O uzulme kuzum INSALLAH canim benim onumuzdeki ay gelir bebisin dua et bolbol tatlim ♥♥♥
Napiyim kuzum ya isler yogun simdide misafir geldi duami okiyup bitiremedim daha bitirmem lazimmmmYarin INSALLAH biter
Bebegim en son herkes bitirince rakami toplayalim eksik kalmasin yani cuma yada pazara kadar herkes yazsin kac okuduğunu
Bebegim en son herkes bitirince rakami toplayalim eksik kalmasin yani cuma yada pazara kadar herkes yazsin kac okuduğunu
Tamam tatlim mutlaka oyle yapalim :) :)
Kizlar bende 304 tane okudum dior arkadasimizada 100 tanesini vermistim okuyunca yazsn diorda hepimizin dualarini hesaplayip yazalim bencede eksk kalmasn allah razi olsn hepiniizden insallah rabbim dualarmizi kabul eder