Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Test günün ne zaman?
Ayrica Ayca Kadriye ayse gönül cigdem sifa büşra fatima neslin rabia Gülnur tebessüm Tülay ve adini bilmediğim. Tum.arkadaslarim sizin icin dr dua ettim insallah en kisa zamanda evlatlariniza kavusursunuz imsallah Allah en yakin zamanda size.evladinizi bagislar dilerim en yakim zamanda burda hamilelik haberlerinizi paylasirsiniz
Ne zaman başladı burası yeni gördüm .. Listeye eklenme şansımız var mı?
Ayrica Ayca Kadriye ayse gönül cigdem sifa büşra fatima neslin rabia Gülnur tebessüm Tülay ve adini bilmediğim. Tum.arkadaslarim sizin icin dr dua ettim insallah en kisa zamanda evlatlariniza kavusursunuz imsallah Allah en yakin zamanda size.evladinizi bagislar dilerim en yakim zamanda burda hamilelik haberlerinizi paylasirsiniz
Ben de adini ogrenirsem sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm ısmını yaz sanda dua edelım bıterken istersen.duasını bıtırmeyen varsa verebılır bıtıren arkdaşlar var heralde kımler bıtırdı bakamadm henuz
Çok tşk ederim sağol .. Adım Didem , katılabilirsem memnun olurum..
Allah herkesin gönlünce versin inşAllah
canm ben 90 okudum 314 kaldı bende sana 100 tanesını vereyım 214 dünü ben okuyayım vermek ısteyen arkadaş olursa verırler olurmu allah dualarımızı kabul etsın hayırlısıyla saglıkla bebeişlerimizi nasıb etsın inşallah
Ok çok teşekkür ederim, senin aracılığıyla ile dualardayım :)) Âmin, Rabbim tüm isteyenlere versin inş.
Kime okunuyor diye başlara gider hemen okurum inşa.
mina canm abdestsız okunuyormu ben sabah namazdan snra 90 tane okudum ama işteyım şuan abdestım yok aklım hep duada
Canim ben hep abdestli okudum ama sanku abdestsizde okunuyo diye bi yerde gozume carpmisti bi araştır istersen yinede
♥♥♥♥♥
canm ısmını yaz sanda dua edelım bıterken istersen.duasını bıtırmeyen varsa verebılır bıtıren arkdaşlar var heralde kımler bıtırdı bakamadm henuz
Bn bitirdim cnm
Canlarim merhaba nasilsiniz?Ben bugun cok fazla giremeyecegim buraya isler yogun biraz okumama tamamlaninca haber verecegim size ♥♥♥
allah kabul etsın canım tez zamanda gelsin bebişler inşallahhh
kolay gelsın canım bende bu akşam bıtırıcem ınsallah hayırlı gunler herkese allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin bebegim INSALLAH bitanem ♥♥♥