olur kuzum başlayalım ne zamandır benim de aklımdaydı çokta güzel olur
bende katılırım bugun bıtıyor adetm yarn başlıyorsak bende alıırım bırsuru
Ohh cok sukur bir arkadas daha geldi :) Hos geldin arkadasim :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buldumm şimdi ne okuyacağımızı da yazar mısınız ayrıntılı sadece abdestli öi olcak dua ?
Pzt akşam olanişir ama ayrıntılı yazın ok neler yapıcaz :)
Buldumm şimdi ne okuyacağımızı da yazar mısınız ayrıntılı sadece abdestli öi olcak dua ?
Bebissizgobus
Polisesi
Fatima
Pamukprenses187
4kisi olduk.
Eski9 ve seker pembede gelmeli onlarda istemislerdi .Ve pazarteaiden baslayalimmi?Cogumuz hafta sonu eslerimizden dolayi zamanimiz yok :) :)
canım sız lısteyı yazıp neler yapılıcagını ayrıntılı bır sekılde yazın ve pzrtesı başlanılırsa çok ıyı olur bırde kaç gunde bıtırmemız lazm bır akşamdamı? benım eşim salı gunu gece çalışıyor o zaman ben daha rahat okurum duayı gunduz çalışıyorum cunkı başlaynca benı alıntılayıp yapında bıldırım gelsın banada
Tamam bebegim bir gunde bitirwmeyiz benimde isler haftaya yogunlasiyor hemde onumizdeki hafta sonu yurtdisinda olacagim isler yogun olacak orada pazarteai baslayip 3gune bitire bilirsek cok guzel olur .ALLAHim INSALLAH bu mubarek aylarda dualarimiz kabul olur INSALLAH :) :)
ınsallah canım bende ne zmndır ıstıyordm böyle dua toplulugu ınsallah allahım kabul eder dualarımızıda bebişlerimiz gelir bu ay
INSALLAH bitanem:) Sen doktora gozuktunmu sorun varmi?dogal yoldanmi bekliyorsun kuzum bebisini?