- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
-
- Konu Sahibi Aynur sukurova
3 kosycakklar 3 den 1 tutsun diye sen başladın miAslında yumurta baya varmış ama dedikleri gibi demekki kalitesiz mis 3 tanede yeter yeterki 1 tane olsun rabbim inşallah nasip eder
Ben transfer oldum canım bugün transfer harici 6.gunum3 kosycakklar 3 den 1 tutsun diye sen başladın mi
Ay az kalmis desene inşallah güzel haber alırsınBen transfer oldum canım bugün transfer harici 6.gunum
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy az kalmis desene inşallah güzel haber alırsın
Aminİnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben bu gün istanbuldan Dr aret kamarlada konuştum fiyat olarak aynı, sadece siz yaptırdınız bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak ona göre karar veririm artık, ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden henüz burdan araştırıyorum en iyisi olsun diye çünkü insanın psikolojisi bozuluyo en çok neqativ sonuç alınca, biraz pahada olsun yeterki doktor iyi olsun.Bakar bakar Konya novafertil intarnette telefonları var istersen orayı ara. Bı 45 50 bine denk geldi şehir disindan gidiyorum ben yol dahil canım ama benim ekstra embiriyo dondurma yaptırdım ve akıllı teknolojiyle en sağlıklı embiriyolar seçildi onlar ekstra ucretti toplam o yüzden o kadar etti
Kesinlikle öyle umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunBen bu gün istanbuldan Dr aret kamarlada konuştum fiyat olarak aynı, sadece siz yaptırdınız bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak ona göre karar veririm artık, ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden henüz burdan araştırıyorum en iyisi olsun diye çünkü insanın psikolojisi bozuluyo en çok neqativ sonuç alınca, biraz pahada olsun yeterki doktor iyi olsun.
Yaaaa canimmm bende ali Sami hocanın hastasiyim
Bende öyle istemiştim ama ona çok güvendim vardır bı bildiği dedim umarım pozitif olursa sağlıkla tek çift farketmez yeterki olsunsenin demi ilk denemen daha önce gebelik yaşadın mi
Nasip neredeyse orda olacak bebislerimiz. Aslında hamile olamayacagima kendimi 3 senede o kadar adapte ettimki. Gönlüm ali açar ya da Osman balcı da ama bakalım nasip :)) senin varmi. Ben çok isterim burda aynı kaderi paylaştığım insanlarla tanismakBende Konyada yaşıyorum normalde. Bende Ali sami hoca ile görüşmüştüm ama eşim asker onu göreve gönderdiler bizde görevden gelmesini beklemek istemedik ondan istanbula ailemin yanına geldim. Şuan medicalpark pendikte yaptırıyorum. Ay inşallah hepimiz hamile kalırız belki konyada karşılaşırız. Hamilelik sonrası konyada hangi doktora gitmek istiyorsunuz?
Canım ben konya eregliden geliyorum belki Ali Sami hocaya birkere daha muayne olurum sonra burda hasan Beyhekim var ona giderim tüp bebek surecimdede sağolsun hasan hocayla Ali hoca hep iletisimdeydi Konya'ya az gidip geldim genelde Hasan hoca kontrol ettiBende Konyada yaşıyorum normalde. Bende Ali sami hoca ile görüşmüştüm ama eşim asker onu göreve gönderdiler bizde görevden gelmesini beklemek istemedik ondan istanbula ailemin yanına geldim. Şuan medicalpark pendikte yaptırıyorum. Ay inşallah hepimiz hamile kalırız belki konyada karşılaşırız. Hamilelik sonrası konyada hangi doktora gitmek istiyorsunuz?
Nasip neredeyse orda olacak bebislerimiz. Aslında hamile olamayacagima kendimi 3 senede o kadar adapte ettimki. Gönlüm ali açar ya da Osman balcı da ama bakalım nasip :)) senin varmi. Ben çok isterim burda aynı kaderi paylaştığım insanlarla tanismak
Canım ben konya eregliden geliyorum belki Ali Sami hocaya birkere daha muayne olurum sonra burda hasan Beyhekim var ona giderim tüp bebek surecimdede sağolsun hasan hocayla Ali hoca hep iletisimdeydi Konya'ya az gidip geldim genelde Hasan hoca kontrol etti
İnsallah canım benimHayırlı olsun hepimiz için inşallah
Sağlık sigortası miBen medova da seçil hoca ya gidiyordum oda tüp bebekçi. Hatta ilk başta hamile kalmamı o sağlamıştı ama kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Ondan memnunum bide sigorta yaptırdım onun medovada geçerli o yüzden orayla devam ederim. Bende çok isterim görüşmek inşallah nasip olur
Sağlık sigortası mi
Yaaa önceden duymuştum fakat süreç nasıl işlediğini bilmediğim için cesaret edememistim hamileyken aslında çok iyi birseyEvet sağlık sigortası yaptırıyorum 3. Senem olacak doğum garantili. 10 muayene 10 kontrol var. Bütün kanlar ücretsiz. Hatta kürtaj olmak zorunda kaldığımda ücretsiz kürtaj olmuştum. Baya iyi ve uyguna geliyor.
Yaaa önceden duymuştum fakat süreç nasıl işlediğini bilmediğim için cesaret edememistim hamileyken aslında çok iyi birsey
Böyle dusunme canim her iş birseyin vesilesi. Rabbım en kısa zamanda sağ salim bebisini kucağını almayı nasip etsin. Bu sigorta işi benim de mantigima yattı sen söyleyince de prosedür nedirBende boşu boşuna doğum garantili yaptırdım gibi geliyor ama hep bir umut ya olursa diye. Çünkü doğum garantili olmayan sigortalar daha uygun. Ama gidene üzülecek bir şey yok. Kısmetimiz böyledir belkide tüp bebek annesi olacağımdır. Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Böyle dusunme canim her iş birseyin vesilesi. Rabbım en kısa zamanda sağ salim bebisini kucağını almayı nasip etsin. Bu sigorta işi benim de mantigima yattı sen söyleyince de prosedür nedir
Çok sevinirimBen çok bilmiyorum eşim ilgileniyor ama sigortacının numarasını isteyip sana atabilirim istersen?