Selamlar polikistik over olup tüp bebek tedavisi gören varmı ?

Ben bu gün istanbuldan Dr aret kamarlada konuştum fiyat olarak aynı, sadece siz yaptırdınız bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak ona göre karar veririm artık, ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden henüz burdan araştırıyorum en iyisi olsun diye çünkü insanın psikolojisi bozuluyo en çok neqativ sonuç alınca, biraz pahada olsun yeterki doktor iyi olsun.

Kesinlikle öyle umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Yaaaa canimmm bende ali Sami hocanın hastasiyim

Bende Konyada yaşıyorum normalde. Bende Ali sami hoca ile görüşmüştüm ama eşim asker onu göreve gönderdiler bizde görevden gelmesini beklemek istemedik ondan istanbula ailemin yanına geldim. Şuan medicalpark pendikte yaptırıyorum. Ay inşallah hepimiz hamile kalırız belki konyada karşılaşırız. Hamilelik sonrası konyada hangi doktora gitmek istiyorsunuz?
Bende öyle istemiştim ama ona çok güvendim vardır bı bildiği dedim umarım pozitif olursa sağlıkla tek çift farketmez yeterki olsun senin demi ilk denemen daha önce gebelik yaşadın mi

Nasip neredeyse orda olacak bebislerimiz. Aslında hamile olamayacagima kendimi 3 senede o kadar adapte ettimki. Gönlüm ali açar ya da Osman balcı da ama bakalım nasip :)) senin varmi. Ben çok isterim burda aynı kaderi paylaştığım insanlarla tanismak

Canım ben konya eregliden geliyorum belki Ali Sami hocaya birkere daha muayne olurum sonra burda hasan Beyhekim var ona giderim tüp bebek surecimdede sağolsun hasan hocayla Ali hoca hep iletisimdeydi Konya'ya az gidip geldim genelde Hasan hoca kontrol etti

Ben medova da seçil hoca ya gidiyordum oda tüp bebekçi. Hatta ilk başta hamile kalmamı o sağlamıştı ama kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Ondan memnunum bide sigorta yaptırdım onun medovada geçerli o yüzden orayla devam ederim. Bende çok isterim görüşmek inşallah nasip olur

Hayırlı olsun hepimiz için inşallah

Sağlık sigortası mi

Sağlık sigortası mi

Evet sağlık sigortası yaptırıyorum 3. Senem olacak doğum garantili. 10 muayene 10 kontrol var. Bütün kanlar ücretsiz. Hatta kürtaj olmak zorunda kaldığımda ücretsiz kürtaj olmuştum. Baya iyi ve uyguna geliyor.

Yaaa önceden duymuştum fakat süreç nasıl işlediğini bilmediğim için cesaret edememistim hamileyken aslında çok iyi birsey

Yaaa önceden duymuştum fakat süreç nasıl işlediğini bilmediğim için cesaret edememistim hamileyken aslında çok iyi birsey

Bende boşu boşuna doğum garantili yaptırdım gibi geliyor ama hep bir umut ya olursa diye. Çünkü doğum garantili olmayan sigortalar daha uygun. Ama gidene üzülecek bir şey yok. Kısmetimiz böyledir belkide tüp bebek annesi olacağımdır. Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Böyle dusunme canim her iş birseyin vesilesi. Rabbım en kısa zamanda sağ salim bebisini kucağını almayı nasip etsin. Bu sigorta işi benim de mantigima yattı sen söyleyince de prosedür nedir

Böyle dusunme canim her iş birseyin vesilesi. Rabbım en kısa zamanda sağ salim bebisini kucağını almayı nasip etsin. Bu sigorta işi benim de mantigima yattı sen söyleyince de prosedür nedir

Ben çok bilmiyorum eşim ilgileniyor ama sigortacının numarasını isteyip sana atabilirim istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…