Polikistik Over Aşılama

İlk negatifti 5 gün hap istenilen gibi büyümeyincede gonal f kullanmıştım şimdi bunu verince garipsedim dedim elimde ignemde var diye ama bunu kullanmamı istediler araştırdım tüp Bebek tedavisinde kullanılan bı igneymiş etkili diyolar ama bakalım kontrolde nasıl çıkıcak
Vardır bir bildikleri benim bu 3.olacak hep femera verdi gonalf vermiyor femerayla büyüyor gerek yok diyor hep. İlk asilamam pozitifti düşük yaptım ikinci negatif oldu

Evet devlet hastanesine gidiyorum ben çok az maliyetli oluyor sadece ilaç ve iğne parası veriyoruz
Bende devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum aşılamanın herhangi bir sınırlaması var mı yani 2 aşılama sonra tüp bebek vs deniyor mu aslında onu merak ediyorum. Ben 1 aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ay tekrar gideceğim nasipse

Bende devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum aşılamanın herhangi bir sınırlaması var mı yani 2 aşılama sonra tüp bebek vs deniyor mu aslında onu merak ediyorum. Ben 1 aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ay tekrar gideceğim nasipse
İğneli 2 aşılama şartı var diye biliyorum tüp bebek için

Umarım öyle olur ikinci aşılamam tutmadığı için çok umutlu değilim ben ama nasiptir tabi ki inşallah sağlıkla güzel haberi alırız 🥺
Öyle düşünme psikolojisi de bu durumda çok önemli diyorlar inanıyorum ikimizin de buraya gelip hamileyiz yazacağımız zamanlar gelicek 🤍

BAna femara kullandırdı ilk bu ayda femara vereceğini söylemişti iğneli olmasına doktor mu karar veriyor bende iğneli olsun istiyorum daha güzel sonuç alanlar var diye duydum
Doktora gonalf vermesi için ısrar ettim ama gerek yok dedi bana amaç aynı yumurta büyütmek hiç bir farkı yok femera deniycem son kez dedi ama bilmiyorum yani femera ile tüp bebek raporu da çıkmıyor 2 kere gonalf deniycek sonra olmazsa tüp bebek. Bizleri dinlemiyorlar maalesef bir bildikleri vardır diye sabırla bekliyorum

Doktor bana hap verdiği için tüp Bebek raporu olmuyor daha 2 iğneli aşılama lazım gonalf yani
Ama böyle sanada zaman kaybı bu 3 denemen inşallah olur rabbim nasip etsin ama olmazsa 2 kere daha iğneli deniyceksin aslında her ihtimale karşı bu sefer iğneli baslatabilirdi

Ama böyle sanada zaman kaybı bu 3 denemen inşallah olur rabbim nasip etsin ama olmazsa 2 kere daha iğneli deniyceksin aslında her ihtimale karşı bu sefer iğneli baslatabilirdi
Evet aslında ilki tuttuğu için femerayla sürekli femera diye yapıyor her ihtimale karşı bu sefer iğneli yapabilirdi ama yapmadı maalesef nasip hayırlısı diyorum 🙏🏻

Herkese merhaba bende ne yazık ki polikistik over var iki yıllık evliyim ve doğal yollarla maalesef hamile kalamadım aşılama tedavisine başlayacağız tüplerime falan bakıldı çok şükür açık sıkıntı yok şu an femera kullanıyorum perşembe günü doktorum yumurtalıklarıma bakıcak ona göre çatlatma iğnesi vericek

Aranızda polikistik over olup aşılama tedavisi gören var mı ? Varsa bilgilendirebilir mi beni 🥹
polikistik overim yok ama kilolu bi insanım 4 aşılama yaptık toplam 2.si tuttu bebeğimin kalbi durdu sonra 4.tuttu şuan 20 haftalık gebeyim klomen kullandım 1 yumurtam büyüyordu sprem sınuçlarımızda çok yüksek değildi yıkama sonrası 1-2 milyın kalıyordu

polikistik overim yok ama kilolu bi insanım 4 aşılama yaptık toplam 2.si tuttu bebeğimin kalbi durdu sonra 4.tuttu şuan 20 haftalık gebeyim klomen kullandım 1 yumurtam büyüyordu sprem sınuçlarımızda çok yüksek değildi yıkama sonrası 1-2 milyın kalıyordu
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bende ne yazik ki kilolu bir insanım kilolu bir şekilde hamile kalma diye çevrem söyleniyor siz kaç kiloyla hamile kalmıştınız

Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bende ne yazik ki kilolu bir insanım kilolu bir şekilde hamile kalma diye çevrem söyleniyor siz kaç kiloyla hamile kalmıştınız
bende bu tedavilere başlamadan önce 85 küsürdüm ilaçlar vs derken 98 kilo ile hamile kaldım şuan 102 kiloyum canım

pcos var tedavi gördüm ama aşılama hakkında bir bilgim yok

bende hormonlar dengesizdi onları düzenlemeye çalıştık bir kerede çatlatma iğnesi vermişti

adetim düzensizdi onun içinde aslan pençesi bitki çayı içmiştim adetimi hemen düzenlemişti

bir anda hamile kaldım bizde nasıl oldu anlamadık

merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
Merhaba benimde hormonlarım çok düzensiz bu ay ilk kez fsh 17 ye yükselmiş lh 16 amh 3.8 diğerleri normal seviyelerde bugün doktor hocalarına soracaktı ama hiçbirine ulaşamamış yani cevapsız kaldım adetimin 2.günü daha önce 3 al femara kullandım ama bir türlü aşılama olmadı bu ay kendiliğinden yumurta büyür mü acaba benimle paylaşmak isteyeceğiniz önerileriniz varmı acaba🌸

Merhaba benimde hormonlarım çok düzensiz bu ay ilk kez fsh 17 ye yükselmiş lh 16 amh 3.8 diğerleri normal seviyelerde bugün doktor hocalarına soracaktı ama hiçbirine ulaşamamış yani cevapsız kaldım adetimin 2.günü daha önce 3 al femara kullandım ama bir türlü aşılama olmadı bu ay kendiliğinden yumurta büyür mü acaba benimle paylaşmak isteyeceğiniz önerileriniz varmı acaba🌸
bence ilk önce iyi bir doktor bul canım bu çok önemli zaten süreç stresli birde bu kadar uzun süre cevap beklemen seni daha çok geriyordur adanadaysan doktorumu tavsiye edebilirim

benim doktorum sistematik ilerledi ilaçları yazardı kullanırdım duphaston letu şeker hapı vs kullanmıştım hormon testi yapardı

benim bir hormonum düzelse diğeri bozulurdu en son tüm hormonlar normale gelmişti ama adet olamıyordum onun içinde adet söktürücü yazdı kullandım yine olmadı artık canıma tak etmişti kullanmıyorum hiç bişe yapmıyorum artık çabalamıyorum bıraktım dediğim ay çevremin zoruyla test yaptım pozitif çıktı hatta 2 aylık gebeyken öğrendim bebeğimi

testere dişli aslan pençesi bitkisini bul çayını iç ama o çok iyi geliyo lh ı da düzenliyor

Kuşum femara yan etki filan yaptı mı ben de bugün başlayacağım ama migrenim var korkuyorum

Back
X