Selamlar polikistik over olup tüp bebek tedavisi gören varmı ?

Ben konya novafertilde Ali Sami Gürbüz de tedavi oldum çok kilolu değilim zayifta değilim 80 kiloyum doktorum sorun olmadığını soyledi fazla yumurtam oldu bı yandanda çoğu kaliteli çıktı bazen çok çıkıp kalitesiz olanda var. Ayın 14 ünde test günün umarım ilkde pozitifi görürüm. Esimde problem yok burada sadece bende pcos var
Mrb canım nasıl oldun acaba pozitiv mi çıktı ?

Evet canm çok şükür ilkinde pozitifi gördüm şuan 9+2 günlüğüz 🙏
Merhabaa canım ay çokk sevindim inan, zaten heryerde yazıyo pcos hastalarında genelde tüp bebek için yumurta sayısı fazla oluyo ve ilkinde alınma ihtimali100 de 66% bendede pcos olduğu için daha çok sevindim gerçekten inşAllah sağlıkla kucağına almağı nasip etsin Allahım 💋🤲❤️

Merhabaa canım ay çokk sevindim inan, zaten heryerde yazıyo pcos hastalarında genelde tüp bebek için yumurta sayısı fazla oluyo ve ilkinde alınma ihtimali100 de 66% bendede pcos olduğu için daha çok sevindim gerçekten inşAllah sağlıkla kucağına almağı nasip etsin Allahım 💋🤲❤️
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim evet gerçekten hem çok yumurta toplanıyor donduruluyor bunlar tüp bebekte hep avantaj ❤️

Gerçekten kendimde pozitif çıkmış gibi sevindim anlatamam umutlandırdın beni 😍❤️
Ya canım benim Allah razı olsun inan pcos olup hamile kalamayan kimseyi tanımadım ben mesela benim ilk hamileligim kendiliğinden oldu ama sagliksizdi. Benim sulalem pcos resmen çoğu ilaç tedavisiyle kaldı pcos er yada geç gebelik oluyor doğru tedavi çok önemli inşallah seninde olur kuzum ☺️

Ya canım benim Allah razı olsun inan pcos olup hamile kalamayan kimseyi tanımadım ben mesela benim ilk hamileligim kendiliğinden oldu ama sagliksizdi. Benim sulalem pcos resmen çoğu ilaç tedavisiyle kaldı pcos er yada geç gebelik oluyor doğru tedavi çok önemli inşallah seninde olur kuzum ☺️
İnşAllah Allah yardımcın olsun canım darısı başıma inşAllah ❤️

X