- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
-
- Konu Sahibi Aynur sukurova
Ben de 3 yıldır evliyim 25 yaşındayım hiç korunmadik fakat gebelik elde edemedim şehir hastanesinde iğrenç bur asilama deneyimim oldu negatife sonuçlandı sonra uzun araştırmalar sonucu burayı bulduk fakat öyle ilgililerki benncok negatiftim başta beni pozitife çevirmeyi başardılar çok memnunum verdiğim paraya da değecek insallahBende öyle istemiştim ama ona çok güvendim vardır bı bildiği dedim umarım pozitif olursa sağlıkla tek çift farketmez yeterki olsunsenin demi ilk denemen daha önce gebelik yaşadın mi
Kesinlikle öyle canım ben birden karar verdim çevremde iki kişi gitti ilkinde pozitif gördüler sagliklada kucaklarına aldılar inşallah bizlerede nasıp olurBen de 3 yıldır evliyim 25 yaşındayım hiç korunmadik fakat gebelik elde edemedim şehir hastanesinde iğrenç bur asilama deneyimim oldu negatife sonuçlandı sonra uzun araştırmalar sonucu burayı bulduk fakat öyle ilgililerki benncok negatiftim başta beni pozitife çevirmeyi başardılar çok memnunum verdiğim paraya da değecek insallah
Yaaaa hepsi birer umut isigijiiiKesinlikle öyle canım ben birden karar verdim çevremde iki kişi gitti ilkinde pozitif gördüler sagliklada kucaklarına aldılar inşallah bizlerede nasıp olur
Aynen öyle bende 24 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ben asla pcos hastası olduğumu bilmiyordum çünkü evlendigim ilk ay hamile kaldım bebekte gelişim sıkıntısı vardı 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum sonra doktorum gayet sağlıklı çabuk kalırsın 6 ay korunda rahim dinlensin dedi bende öyle yaptım sonra 1 sene baktım olmadı hiç doktora gittiğimde şok oldum pcos dedi dedim hiçbir doktor söylemedi hamile kalmışsın diye söylememislerdir felan dedi. Sonra femara felan kullandım çatlatma iğnesi felan olmayınca direk tüp bebeğe gittik. Esimde sıkıntı yok tek bende pcos var isteYaaaa hepsi birer umut isigijiii
Vücudun hamile kalmaya müsait demek ki bu bile bi umut ışığı:) adından bile nefret eder hale geldim gerçekten bende de pco sağ yumurtaligimdaydi 1 sene sonra solda da oluştu belki de gebeliginden sonra da oluşmuş olabilir. Ama tüp bebekte pcolularin daha sansli olduğunu yazan yüzlerce yorum okudum bu da bizim imtihanimiz en güzel şeyle sonuclansin inşallah. Yasımız daha küçük bu da iyi birsey en azından yumurta rezervemiz düşük değil ihtimaller daha da artıyor tabuAynen öyle bende 24 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ben asla pcos hastası olduğumu bilmiyordum çünkü evlendigim ilk ay hamile kaldım bebekte gelişim sıkıntısı vardı 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum sonra doktorum gayet sağlıklı çabuk kalırsın 6 ay korunda rahim dinlensin dedi bende öyle yaptım sonra 1 sene baktım olmadı hiç doktora gittiğimde şok oldum pcos dedi dedim hiçbir doktor söylemedi hamile kalmışsın diye söylemişlerdir felan dedi. Sonra femara felan kullandım çatlatma iğnesi felan olmayınca direk tüp bebeğe gittik. Esimde sıkıntı yok tek bende pcos var iste
Rahim filmi cekildinmiAynen öyle bende 24 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ben asla pcos hastası olduğumu bilmiyordum çünkü evlendigim ilk ay hamile kaldım bebekte gelişim sıkıntısı vardı 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum sonra doktorum gayet sağlıklı çabuk kalırsın 6 ay korunda rahim dinlensin dedi bende öyle yaptım sonra 1 sene baktım olmadı hiç doktora gittiğimde şok oldum pcos dedi dedim hiçbir doktor söylemedi hamile kalmışsın diye söylememislerdir felan dedi. Sonra femara felan kullandım çatlatma iğnesi felan olmayınca direk tüp bebeğe gittik. Esimde sıkıntı yok tek bende pcos var iste
Kesinlikle öyle birde nasip gerçekten ya bu bizim sınavımız etrafımdaki çoğu akrabam pcos hastası üst üste gebelikler yaşıyorlar mesela normal yoldan herşeyde var bir hayır buda bizim kaderimiz. Tüp bebekte dediğin gibi şansımız çok en azından donan baya embiriyomuz var bu bile insanı mutlu ediyor olduğunu bilmekVücudun hamile kalmaya müsait demek ki bu bile bi umut ışığı:) adından bile nefret eder hale geldim gerçekten bende de pco sağ yumurtaligimdaydi 1 sene sonra solda da oluştu belki de gebeliginden sonra da oluşmuş olabilir. Ama tüp bebekte pcolularin daha sansli olduğunu yazan yüzlerce yorum okudum bu da bizim imtihanimiz en güzel şeyle sonuclansin inşallah. Yasımız daha küçük bu da iyi birsey en azından yumurta rezervemiz düşük değil ihtimaller daha da artıyor tabu
Bana istemedi Ali hoca sen cekildin mi zaten gebelik yasamissin kapalı olsaydı oda olmazdı dediRahim filmi cekildinmi
Asilama yapacağım zaman cektirmistim ben. Bana sormuştu bende filmi goturmustumBana istemedi Ali hoca sen cekildin mi zaten gebelik yasamissin kapalı olsaydı oda olmazdı dedi
Anladım canım umarım hakkımızda hayırlısı olur sen konyadami yaşıyorsun şehir dışından mi gidiyorsunAsilama yapacağım zaman cektirmistim ben. Bana sormuştu bende filmi goturmustum
Konyadayim canimAnladım canım umarım hakkımızda hayırlısı olur sen konyadami yaşıyorsun şehir dışından mi gidiyorsun
Anladım canımKonyadayim canim
Merhaba, inşAllah güzel haber alırsınız siz nekadar ödediniz acaba bu işlem için ?Bende öyle istemiştim ama ona çok güvendim vardır bı bildiği dedim umarım pozitif olursa sağlıkla tek çift farketmez yeterki olsunsenin demi ilk denemen daha önce gebelik yaşadın mi
Ben gördüm normalde pcoslar yumurta sayısı bakımından şanslıdır tüp bebekte, ama bende toplanabilen az oldu. Devlete gitmeyin ben ona bağlıyorum
Merhaba, inşAllah güzel haber alırsınız siz nekadar ödediniz acaba bu işlem için ?
Merhaba sizin hocayla nasıl iletişime geçebilirim acaba ? İnstagram üzerinden yazdım ama cevap vermiyo ?Anladım canım
Komple tüp bebek ucretimi ilaçlar dahil mi ?Merhaba, inşAllah güzel haber alırsınız siz nekadar ödediniz acaba bu işlem için ?
Yoğun olduğu için vermiyordur isterseniz randevu alın bazen cevap veriyor instadanMerhaba sizin hocayla nasıl iletişime geçebilirim acaba ? İnstagram üzerinden yazdım ama cevap vermiyo ?
Evet canım komple masrafın nekadar oldu ? Bide ilk tüp bebek deneyimin dimi ? Cevap alınca banada yaz tamammı inşAllah pozitiv olur, instadan yazdım iletişim numarasıda yokki arıyiyim bakar heralde.Komple tüp bebek ucretimi ilaçlar dahil mi ?
Bakar bakar Konya novafertil intarnette telefonları var istersen orayı ara. Bı 45 50 bine denk geldi şehir disindan gidiyorum ben yol dahil canım ama benim ekstra embiriyo dondurma yaptırdım ve akıllı teknolojiyle en sağlıklı embiriyolar seçildi onlar ekstra ucretti toplam o yüzden o kadar ettiEvet canım komple masrafın nekadar oldu ? Bide ilk tüp bebek deneyimin dimi ? Cevap alınca banada yaz tamammı inşAllah pozitiv olur, instadan yazdım iletişim numarasıda yokki arıyiyim bakar heralde.
Aynıyız ilk yıl 2018 kendilinden hamile kaldım 12 haftalık kürtaj oldum düşük yaşadım 1yil içinde kalırsın adetin de düzene girer dediler olmadı şimdi 5yillik evliyim ilk tüp bebek yatırdım transfere hazırlanıyorum 24 yumurtadan 3tane 6.gun embriyom var yumurta kalitesi kötümus ondan böyle olmamış dediler bakalım bu ay ne olacakAynen öyle bende 24 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ben asla pcos hastası olduğumu bilmiyordum çünkü evlendigim ilk ay hamile kaldım bebekte gelişim sıkıntısı vardı 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum sonra doktorum gayet sağlıklı çabuk kalırsın 6 ay korunda rahim dinlensin dedi bende öyle yaptım sonra 1 sene baktım olmadı hiç doktora gittiğimde şok oldum pcos dedi dedim hiçbir doktor söylemedi hamile kalmışsın diye söylememislerdir felan dedi. Sonra femara felan kullandım çatlatma iğnesi felan olmayınca direk tüp bebeğe gittik. Esimde sıkıntı yok tek bende pcos var iste
Aslında yumurta baya varmış ama dedikleri gibi demekki kalitesiz mis 3 tanede yeter yeterki 1 tane olsun rabbim inşallah nasip ederAynıyız ilk yıl 2018 kendilinden hamile kaldım 12 haftalık kürtaj oldum düşük yaşadım 1yil içinde kalırsın adetin de düzene girer dediler olmadı şimdi 5yillik evliyim ilk tüp bebek yatırdım transfere hazırlanıyorum 24 yumurtadan 3tane 6.gun embriyom var yumurta kalitesi kötümus ondan böyle olmamış dediler bakalım bu ay ne olacak