Napalım biz mi yıkayalımKIZLAR ELİN ADAMLARINA BAKIP GUNAHA GİRECEĞİNİZE KOCASI KOKAN KARDEŞİMİZE YARDIM EDİN KIZLAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım biz mi yıkayalımKIZLAR ELİN ADAMLARINA BAKIP GUNAHA GİRECEĞİNİZE KOCASI KOKAN KARDEŞİMİZE YARDIM EDİN KIZLAR
bulamadım italyanBunu hayal etmesi bilem güzeeellll
Birak Allah askina shot bitirse bilem, varmi bizde böyle güzeller ???
Yokmu elinde Italyan olan , Italyan yollayin biraz, Okypete ve ben Italyan diye diye dilimizde tüy bitti ...
ben lokumları eklerim yine. seni bekliyoruz.)Yahu bir türlü gidemiyorum, elim gönlüm varmiyor, aman problem mroblem cikarmayin bacilar, Mune konuyu kapatmasin. Cok iyi bakin buraya, yine gelcegim taaaaammiii ????
Gözünüz gibi bakin bu topige, olay cikaranin, konuyu kapatanin, canini okurum vallahi
Bende benim türk erkegine gideyim, elveda yakisiklilar, belki baska bir hayatta görüsmek dilegi ile....
Ha bu arada biz cenette gidince bizede Nuriler verecekler degilmi ???? Ben Italyan istiyom simdiden söyliiimmm
Kib kib kib.Mune apla bunlar ayıplı şeyler konusuyolla
Hiiii lokum mu didin? Amann şekerim düştü hemen lokum yemem lazımben lokumları eklerim yine. seni bekliyoruz.)
KiPledim hepiniziKib kib kib.
Sarı lar hariç hepsi kadesa nın aplaMune apla bunlar ayıplı şeyler konusuyolla
Sen nerden duydun bunu kim dedi hahahaha :)Sarı lar hariç hepsi kadesa nın apla
Hayır ben carlinin melegiydim artık kocamın melegiyimKiPledim hepinizi
Huysuz Kova sen 007 idin dimi
Göz hakkı, Komşuda pişer bize de düşer olmadı bir tabak alır kapına gelirimSen nerden duydun bunu kim dedi hahahaha :)
Evet Sarılar hariç hepsi benim yedirmem
"El" derken?
Bizim herifler bizim msjlari görse koşa koşa Bdv ye geliriz bukez
Kaynanami bir sözüyle umuda yolculuğa başlıyorum "bak kızım ; evdeki kötü , eldeki iyiden iyidir "
Napalım biz mi yıkayalım
"El" derken?
Gözümden yaş geldi gülerken allah iyiliğini versin inşallah.Bi su döksen eline mi yapışır sadsafdda