- 4 Eylül 2021
- 4
- 26
- 28
-
- Konu Sahibi burcu ersoy
Yok diyorum bi saat sonra tekrar geliyoVerme o zaman
Selam verme demek istemiştim..Yok diyorum bi saat sonra tekrar geliyo
doktoruna görünmesini iste kendin söyleKocama selam vermeye gelmiyor durmadan beraberlik istiyor her gün ne yapmam gerekiyor bu durum beni çok yıpratmaya başladı ..Selam vermeye gelmiyor adam
Selam verme demek
İlk zamanlar bende razıydım sonradan sürekli abdest almaktan saçım başım kurudu İnandoktoruna görünmesini iste kendin söyle
kimisine böyle koca razı
kimisi şikayetçi hayatt
orası öyleee biz saçımızla uğraşırken adam dünden razı onlara çok kolayy gir duş al çık iki dk kurula tamam yat uyuİlk zamanlar bende razıydım sonradan sürekli abdest almaktan saçım başım kurudu İnan
Tamam anladık selam vermeye gelmiyor.Kocama selam vermeye gelmiyor durmadan beraberlik istiyor her gün ne yapmam gerekiyor bu durum beni çok yıpratmaya başladı ..Selam vermeye gelmiyor adam
Kesinlikle o iki dk giriyo çıkıyo ben ibretlik bir kısır döngüorası öyleee biz saçımızla uğraşırken adam dünden razı onlara çok kolayy gir duş al çık iki dk kurula tamam yat uyu
aynen öyle biz iki saat kendimizle bakımıyla uğraşıyoruzz oyüzden yapcak birşey yokKesinlikle o iki dk giriyo çıkıyo ben ibretlik bir kısır döngü
Uyku hapı yada şap icirinKocama selam vermeye gelmiyor durmadan beraberlik istiyor her gün ne yapmam gerekiyor bu durum beni çok yıpratmaya başladı ..Selam vermeye gelmiyor adam
Daha ne istiyorsunKocama selam vermeye gelmiyor durmadan beraberlik istiyor her gün ne yapmam gerekiyor bu durum beni çok yıpratmaya başladı ..Selam vermeye gelmiyor adam
Saçınızı kısa kestirin ya da size Dyson saç kurutma makinası alsın.Kesinlikle o iki dk giriyo çıkıyo ben ibretlik bir kısır döngü
SelamunaleykumKocama selam vermeye gelmiyor durmadan beraberlik istiyor her gün ne yapmam gerekiyor bu durum beni çok yıpratmaya başladı ..Selam vermeye gelmiyor adam