• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de boynuzları var 😂😂😂
Screenshot_1.png

Eniştemizin boynuzları kadraja sığmadı kusura bakmayın

Tek kelime anladıysam Arap olayım..nasıl oturdun bacım kucağına falan mı oturdun ne yani erkekle yan yana oturunca bisey mi oluyormuş..cocuk kimden oturduğun erkeklerden mi sevgilinden mi..madem ailenden korkuyorsun niye hem erkeklerle oturuyor hem sevgili yapıyor hem hamile kalıyorsun..nasıl bi cinssin..bi şarkı var "benden bi tane daha yok" sana armağan ediyorum

Tek kelime anladıysam Arap olayım..nasıl oturdun bacım kucağına falan mı oturdun ne yani erkekle yan yana oturunca bisey mi oluyormuş..cocuk kimden oturduğun erkeklerden mi sevgilinden mi..madem ailenden korkuyorsun niye hem erkeklerle oturuyor hem sevgili yapıyor hem hamile kalıyorsun..nasıl bi cinssin..bi şarkı var "benden bi tane daha yok" sana armağan ediyorum
Işığımı güneş bile kıskanır 💖

Koca koca karılarsınız genç çıtır biri olunca durum bu siz evde oturup Seda Sayan izleyin seversiniz
Yavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiii

Yavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiii
belki ben de 20 yaşındayım 😂 bizi görse ağlayacak belki burda ahkam kesiyo yalan parayla mı 😂 birinden de varoş lafını duyup kullanmaya başladı, tam üzülücem bi gülme geliyo 😂

Bak kudurmuşsun işte 😁 peki en kültürlü sensin ben lise mezunuyum ama kendime ait dükkanım ve evim arabam var bunların hepsini kendim kazandım çalıştım köpek gibi aldım şimdi senin gibi hayatında hiç birşey başaramamış oturduğu yerden bunları yazan birileri benim ne kadar umrumda olur düşün istersen :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back