- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.881
Vardı canım hala var akıntım ve kaşık ağrımCanım sanki adet olcak karnım ağrıyor bugün daha belirgin bide akıntım var ya senin varmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı canım hala var akıntım ve kaşık ağrımCanım sanki adet olcak karnım ağrıyor bugün daha belirgin bide akıntım var ya senin varmıydı
Soğan kürünü duydum da onun için biraz süreç gerekli bizim sadece 6 ay vaktimiz varkistlere soğan kürü diye biliyorum ama .. sen daha iyi bilirsin araştırdıysan.
Yumurta için duydum ben onu canım havucta catlatıyor avokado da doğurganlığı arttırıyormusO nasılmış. Canım bal çörekotu falan
Bende mi tüketmeliyim havuç ve avakoda
O zaman benimde sonuç negatiftir canım ya akıntım var çünkü barizVardı canım hala var akıntım ve kaşık ağrım
Neden öle sınırlandırdınız kendinizi canım 6 ay dieSoğan kürünü duydum da onun için biraz süreç gerekli bizim sadece 6 ay vaktimiz var
Kist ve rahim şeklinden dolayı DR umut vermiyor sonrası ameliyat diyor çünkü canımNeden öle sınırlandırdınız kendinizi canım 6 ay die
Çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin kuzm inşallah doğal yolla olursun kürleri iyi takip et kistleri bile doğal yolla yok ediyor bazılarıKist ve rahim şeklinden dolayı DR umut vermiyor sonrası ameliyat diyor çünkü canım
Hayır canım ne ilgisi var bunlar ayrıca gebelik için de belirti hadi yap test çok güzel olur inşO zaman benimde sonuç negatiftir canım ya akıntım var çünkü bariz
Kuzum 29 30 kasım yumurtladım çatlaması uzun sürdü ya çıkarmı idrarda acaba off yapsam mi yapmasam mi cok karrasızımHayır canım ne ilgisi var bunlar ayrıca gebelik için de belirti hadi yap test çok güzel olur inş
Evet canım bi macun deneyecegım 15 gün sonra DR a gidip kisti ölçtüreceğim işe yaramış mı diyeÇok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin kuzm inşallah doğal yolla olursun kürleri iyi takip et kistleri bile doğal yolla yok ediyor bazıları
Erken gebelikte varsa kesin çıkar benceKuzum 29 30 kasım yumurtladım çatlaması uzun sürdü ya çıkarmı idrarda acaba off yapsam mi yapmasam mi cok karrasızım
Ah kuzm amin inşallah dur bakalım ya akşama ya sabah yapayım diyorum haber ederimErken gebelikte varsa kesin çıkar bence
Diğerinde bile çıkmaz mı 3 gün var en fazla
Ayrıca böle zaman da yapmayacaksın da erken gebeliği ne zaman yapacaksın
Ay inş güzel haber alırsın
1 ayda dağıtıyormuşş hatta hamile kalmayı kolaylaştırıyor, adetini düzene sokuyormuş.. ben denemedim burda okuduklarımı paylaşıyorum cnm.Soğan kürünü duydum da onun için biraz süreç gerekli bizim sadece 6 ay vaktimiz var
Canım yumurta catladıktan sonra test için gün sayın dio bazı forumlar 1 aralığı saycam yabi ben en az 15 olsun diolarErken gebelikte varsa kesin çıkar bence
Diğerinde bile çıkmaz mı 3 gün var en fazla
Ayrıca böle zaman da yapmayacaksın da erken gebeliği ne zaman yapacaksın
Ay inş güzel haber alırsın
O normal testler icin olmasin erken icin mi oyle diyollaCanım yumurta catladıktan sonra test için gün sayın dio bazı forumlar 1 aralığı saycam yabi ben en az 15 olsun diolartek çıkarsa üzülürsünüz dediler erken dediler
Evet kzuum aralık ayı test yapacaklar formunda sordum hatta ovülasyon fotoğrafım var ya benim meşhur hani değerlendşrdiğin günler işaretliO normal testler icin olmasin erken icin mi oyle diyolla
tamam da erken gebeliği şimdi kullanamayacaksan ne zaman kullanacaksın 2 güne zaten normal kaset test sonuç verecek..Evet kzuum aralık ayı test yapacaklar formunda sordum hatta ovülasyon fotoğrafım var ya benim meşhur hani değerlendşrdiğin günler işaretlionu gönderdim ne zaman yapmalıyım.bu duruma göre falan dedim
Ayy yapayım miili çok pis girdin kanımaaaatamam da erken gebeliği şimdi kullanamayacaksan ne zaman kullanacaksın 2 güne zaten normal kaset test sonuç verecek..
neyse sen gene bildiğin gibi yap canım:)
e ama haksız mıyım kuzum?Ayy yapayım miili çok pis girdin kanımaaaa