Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.

Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?
canım 4 kasım yumurtla gunu , eger 5 kasımda silik olursa o zman çatlamış anlamına geliyor? 5 kasım tets sonucun varmı?

Ya bir şey soracağım ben 4 ve 5 kasım koyu çizgiyi gördüm. 4 ünde ilişki oldu. 5 kasımda sadece sabah 9 da bir defa ilişki oldu eşim rahatsızdı ve bugünde sabah değerlendirdik ama dün akşam şiddetli adet sancısı gibi kasıklarımda sancı çektim sanki içimden tel çekiyorlar gibi. Günde bir defa yapmamız kimisi iyi diyor kimisi kötü. Sizce kaçırmış mıyızdır ? “Sadece gündüz birer defa yaptık”
Bugün sabah ilişkiden önce test yaptım silikleşmiş
Bence kaçırmadınız spermlerin en az 24 saat canlı kalma ömrü var :) şimdi stres olmadan bekleme vakti hayırlı haberlerini bekliyorum

canım 4 kasım yumurtla gunu , eger 5 kasımda silik olursa o zman çatlamış anlamına geliyor? 5 kasım tets sonucun varmı?
Canım benim bugün yaptığımda da testim sanki pik yapmış gibi çıktı .anlam veremedim .Yıldızlı olanlar değerlendirdiğimiz günler .

Bugünde değerlendirmeli miyim sence ?

Eklentiler

• 15414953693852496638772369577657.jpg
    15414953693852496638772369577657.jpg
    263,9 KB · Görüntüleme: 45
Ben de bu ay ovülasyon testine göre yapıyorum.3 ve 4 Kasımda yumurtlamam oldu 2 sürdü ilk defa.5 Kasımda da testim silikleşmeye başlamıştı.Fakat şöyle bir sıkıntı var kafamda.2-3-4 Kasımı değerlendirdik.5 Kasım yani dün pazartesi olduğu için işlerimize gittik ben testi sabah 11 gibi yapmış çatlamayı görmüştüm o günü değerlendirmemiz gece 1’i buldu acaba yumurta ölmüş müdür o saate kadar ?
Zaten çatlamış oluyor ki bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben

Canım benim bugün yaptığımda da testim sanki pik yapmış gibi çıktı .anlam veremedim .Yıldızlı olanlar değerlendirdiğimiz günler .

Bugünde değerlendirmeli miyim sence ?
Bence değerlendirebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz içiniz rahat olur ;)

Bence değerlendirebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz içiniz rahat olur :KK66:
Üç gün üst üste olunca eşi ikna etmekte zor oluyor. :) Sperm sağlığı içinde düşünüyorum. Acaba yarın daha iyi mi olur diye ? Tamamen silik mi olması gerekiyordu testlerin catladiktan sonra

Bence kaçırmadınız spermlerin en az 24 saat canlı kalma ömrü var :) şimdi stres olmadan bekleme vakti hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah hayırlısıyla olsun ilk sizinle paylaşacağım kızlar. Nolur dua edin ben hepinize ediyorum

Merhaba bayanlar benimde bir sorum var benim Pazartesi adetim 3. Günü bitti doktor yumurtan çatlamış kalmış öyle dedi yeni yumurta Yok dedi bende ovulasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı :( eski çatlayan kalan yumurta öyle bi etki yapar mı ki bilen varmı

Merhaba bende ovulasyon testi aldım 30lu adetimin 4.gunundeyim 10.gun başlamayı düşünüyorum.insallah güzel haberler alırız hep birlikte .

Back