- Konu Sahibi Bendeniz07
Ben ilkinde 9.gunde basladim.. 2.sinde de agrim basladiginda teyit etmis oldum yani:)) duzenliyse 9 10 gun baslamak ideal gibi pko varsa ayri tabi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim düzensiz o yüzden daha erken başlasamda olur sanırım. Teşekkür ederim :)Bir hemşire adet bitince beşinci gün başla demişti arkadaşım aklında olsun istersen
Aslında adet düzensizliğim var zaten 30lu aldım adet bitince başlayım değil mi şansa artık.Adetin biter bitmez başlamanı öneririm. Çünkü adetten hemen sonra yumurtlayanlari okudum canım.
Adetim bitince basliycam canım, ilk defa deniyorum kısmet artık ilaç kullanmaktan yoruldum az ara vermek istiyorum ovulasyon testiyle devam edicemBen ilkinde 9.gunde basladim.. 2.sinde de agrim basladiginda teyit etmis oldum yani:)) duzenliyse 9 10 gun baslamak ideal gibi pko varsa ayri tabi..
İnşallah canım .. bende seninle aynıyım. 4 Kasım'da pik yaşadım. Umarım tutmuştur.Ben de bu ay ovü testi ile takip ettim. İlk defa yumurtlamam 2 gün sürdü.3-4 Kasım yumurtlama.5’inde silikleşmeye başladı. 2-3-4-5-6 değerlendirdik son olarak bugün de değerlendirip beklemeye başlıcaz artık.(üst üste olmasının nedeni 1 ayda sık ilişki olmaması) İnşallah bu ay tutar Allahım![]()
İnşallah canım .. bende seninle aynıyım. 4 Kasım'da pik yaşadım. Umarım tutmuştur.
Benim ilk denemem canım daha bu ay. Bende pko var. Ovulasyonu anca yakaladım. Adetlerim cok geç oluyor.İnşallah canım sen ne zamandır gebelik bekliyorsun benim 6. Ayım bu ay
Benim ilk denemem canım daha bu ay. Bende pko var. Ovulasyonu anca yakaladım. Adetlerim cok geç oluyor.
Ağzından bal damladi vallaİnşallah ilk aydan tutar da hiç stres yaşamazsın canım![]()
Aslında 5 gün kalmış. Silikte olsa belli olur .test yapmayı düşünüyor musunuzBenim bat 12 kasim ins.hamileyimdirde ttakip etmeyim
Belirtin falan var mı canım ?Yarin sabah yapacagim
Sanki adet olacakmisim gibi geliyor cunku adet olmadan once bas agrsi olur ve tatli seyler canim ceker yine oyle oluyor sende birsey varmi bat ne zamanBelirtin falan var mı canım ?
Benim bat belli değil canım pko'yum ben. 4 Kasım'da yyumurtlamam oldu . Kasiklarimda batmalar var ama bakalım kısmet. Psikolojik olmasini istemem .Sanki adet olacakmisim gibi geliyor cunku adet olmadan once bas agrsi olur ve tatli seyler canim ceker yine oyle oluyor sende birsey varmi bat ne zaman
bence erken. döllendikten sonra 8-10 gün tüplerde yolculuğu var bi kere. sonra rahme gelmesi ve yerleşmesi. daha sonra hcg hormonu salgılayıp bunun kanda tespit edilmesi. en az 10 gün. belki ilk günlerde değer 2-3 çıkabilir ama negatif deniyor buna zatenKızlar merhaba ben bu ay ovaluasyon testiyle yumurtalık günü belirledim ona göre günleri değerlendirdim.. Yumurtalamadan 5 gün sonra diyetisyene gittiim bebek konsuu açıldı bana kanda 3. günde belli olduğunu söyledi.. yumurtalamın üstünden ve ilişinin üzerindne 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptım... sizce erkenmi? netten çok değişik günler yazıyor.. bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.