- Konu Sahibi Bendeniz07
-
şimdi buna bakarak yumurtlamışsın pik miş diyemeyiz ki, kıyas için diğer fotolar da lazım.. belki tam koyu da olmayabilir seninki ya da daha koyulaşacak olabilir...Kızlar su ovulasyon testime bi baksaniz daha var mı yoksa bugün mu yumurtlama az önce yaptim
Yarın daha net olucaktır benceKızlar su ovulasyon testime bi baksaniz daha var mı yoksa bugün mu yumurtlama az önce yaptim
Dün ku silikti bugün biraz daha koyu . Başkada yapmadım zaten. Daha öncekiler silik oluyor artık ezberledigim için gerek duymadim yapmayaşimdi buna bakarak yumurtlamışsın pik miş diyemeyiz ki, kıyas için diğer fotolar da lazım.. belki tam koyu da olmayabilir seninki ya da daha koyulaşacak olabilir...
o zaman yarın belli olur daha mı koyulaşıcak silikleşicek mi?Dün ku silikti bugün biraz daha koyu . Başkada yapmadım zaten. Daha öncekiler silik oluyor artık ezberledigim için gerek duymadim yapmaya
Bugün ilişki olsa mi acaba yaYarın daha net olucaktır bence
bugün de kız erkek muhabbetini okudum senin de bir bildiğin var mı?Kızlar benim testim pik olduktan sonra iyice silikleşti artık . Pik olduğu günü ve ertesi günü değerlendirdik bundan sonra beklemek kaldı :) olumlu olumsuz dönüş yaparım
ınsallah canım benım ınsallahkısmetten öte yol yok.. bak millete kaç yaşlarında uğraşıyorlar hala daha var bizim de sıkma canını sen hiç.. böyle üzülüp moralini altüst etme..
ha olmadı mı dünyanın sonu değil, çocuğun olduğu için böyle düşünüyorsun deme...
ama önce inan olacak bir gün de..
Elinde fazla test varsa akşam 8 gibi tekrarlaBugün ilişki olsa mi acaba ya
bir bilgim Yok hayırlısı ile sağlıklı bir evlat istiyorum :) pik olduktan sonra 62 saat geçti ortada yumurta kalmamıştır diye bırakıyorum :)bugün de kız erkek muhabbetini okudum senin de bir bildiğin var mı?
silikleşince yapılınca erkek mi oluyordu? ondan mı bıraktın değerlendirmeyi?
Aynen yapmaya devam et bakalım ne olacak mesela dün yaptigimda 22 gunduYada belki bu ay yumurtlama olmıcak. Ateşimde düşük seyrediyor çünkü bu sabah 35,6ydı yumurtlamış olsam yüksek devam ederdi çünkü çok sinir bozucu ben yine de yapmaya devam edicem.
Bence akşama tekrar yap cnmKızlar su ovulasyon testime bi baksaniz daha var mı yoksa bugün mu yumurtlama az önce yaptim
Cnm belli olmaz valla test varsa yap bi bak bencebu adet bitimindeki ağrılar neden olur kızlar ya.. yumurtlama ağrısı gibi.. yürürken rahatsız eden cinsten.. 7. günüm bugün.
Yapicam peki diyelim pik bugün olmuş. Bugün ilişki olsa yarin olmasa olur muBence akşama tekrar yap cnm
Bana kalırsa bu günü de yarına degerlendirYapicam peki diyelim pik bugün olmuş. Bugün ilişki olsa yarin olmasa olur mu
Yok ya sanmam ama baska sorun olmasin daha yeni de gorundum ama bilemedim..Cnm belli olmaz valla test varsa yap bi bak bence
Devamli bir agri degil ama.Cnm belli olmaz valla test varsa yap bi bak bence
Zaten yumurtlama agrisisurekli olmaz kiDevamli bir agri degil ama.
tamam akşam bi deneyim.Zaten yumurtlama agrisisurekli olmaz ki
Kuzum kıyamam yaa,nolur yıpratma kendini öncelikle kendini toparla sonra eşinle konuşup ne yapmanız gerekli bir düşünün. Bizde uğraştık en son tüp bebeğe yönlendirdi bizi de doktor ama bir iki ay bekleyelim dedik. Aspir setini denesen bununla hamile kalan çok oluyor ben adet düzeni için kullanmıştım memnun da kaldım ama sonra devam etmedim.acikcasi bende bu ovulasyon testinden çok umutlu değilim olmayacak gibi geliyor bana.gecenlerde eşimin iş yerinden arkadaşına gittik bebeği olmuş onlarda yıllarca uğraştılar bebek için hatta eşine ameliyat demiş doktor tam umutlarını kesmişler birine gitmişler akrabaları kür hazırlamış onlara sonra hamile kalmış banada seni de götürelim dediler ama ben utandım. Yani demek istediğim umudu yitirmemek lazım.ama stres yaparsak olmuyor bunu anladım.kuzucum dun ben hayatımda hıc aglamadıgım kadar ağladım dünyam basıma yıkıldı rabbım benım durumuma kımseyı dusurmesın gozlerım o kadar şişmişki işe bıle gelmeye utandım bu halde. amh testım cok dusuk canım doktora gıttım gercektende cok dusuk cıkmıs dedı tup bebeğe yonlendırdı ve ben o kadar uzgundumkı doktorun ne dediğini bile algılayamadım. dedıkı sıze sure versem olur ama ılerde zor durumda kalmanızı ıstemem bu değerde olupta dogal yolla hamıle kalanlar bıle oluyor falan fılan..bursa ızmır ıstanbul nereyı dusunursunuz dedi bızde bursa dedik bıze art hastanesi prof.dr. osman develioğlunun telını vs verdi. şu an yerlerdeyım kendımı toparlamam lazım bu yola çıkma hevesı bıle yok nıyeyse ıcım bi garip kalbım sıkısıyo sankı aslında bıldıgım tahmın ettıgım seylerdı cunku yasım 37 ama duymak ınsanı cok ıncıtıyo cokk...rabbım hıcbırınızı uğraştırmasın yaslarınız daha genç stres panık yapmayın streste cok etkılıyomus cunku.ben su an allahıma dua edıyorum ıcımın su acısı birazcık hafıflesın dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?