- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.401
Hayır olmadım bu sabah olmam gerekirdi kendimi bildim bileli sabahları uyanınca olmuş olurum. Hiç olacak gibide değilim eğer olmazsam yarin ilk isim kan vermek olucakAdet oldun mu canım? Yada test falan yaptın mı daha?
İki gün önce aşırı adet sancısı çektim erken olucam sandım ama suan tık yok korkuyorum olucaksam olayım hsg icin gün almam gerekiyoHayır olmadım bu sabah olmam gerekirdi kendimi bildim bileli sabahları uyanınca olmuş olurum. Hiç olacak gibide değilim eğer olmazsam yarin ilk isim kan vermek olucak
Haber bekliyorum canım hakkında hayırlısı olsun inşaallahHayır olmadım bu sabah olmam gerekirdi kendimi bildim bileli sabahları uyanınca olmuş olurum. Hiç olacak gibide değilim eğer olmazsam yarin ilk isim kan vermek olucak
Her turlu gelişmeden haber vericem:) insallah olmamda yıkarım buralarıHaber bekliyorum canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Evet benim :)Kızlar burdamısınz seda .trabzonlu olan değilmisin
Evet benim nçburdasın yani tmm kolay gele
İyi .burda bayan kadın doğumcu varmı bildiğiniz. İyiy doktor ama
İmperialde var ismini unuttum suanda çok çok iyi bi doktor . bana kist demişlerdi hackalibabada . O kadın buldu ne olduğunu bekardim o zaman . Ben ismini öğrenip yazicam sanaİyi .burda bayan kadın doğumcu varmı bildiğiniz. İyiy doktor ama
Dilek aydın Erdoğan .. kesinlikle gözün kapalı guvenebilirsinİmperialde var ismini unuttum suanda çok çok iyi bi doktor . bana kist demişlerdi hackalibabada . O kadın buldu ne olduğunu bekardim o zaman . Ben ismini öğrenip yazicam sana
Dilek. Miİmperialde var ismini unuttum suanda çok çok iyi bi doktor . bana kist demişlerdi hackalibabada . O kadın buldu ne olduğunu bekardim o zaman . Ben ismini öğrenip yazicam sana
Evet evetDilek. Mi
Ptesi ona gittim izinlşydi ona gitcemDilek aydın Erdoğan .. kesinlikle gözün kapalı guvenebilirsin
Aynen o çok iyiPtesi ona gittim izinlşydi ona gitcem
hadi inşallah iyi sonuçlar olsunn...Yine ben ve hala adet olmadım kızlar kan verdim 3 buçukta sonuç çıkacak çok heyecanlıyım
İnsallah canımhadi inşallah iyi sonuçlar olsunn...
Iyi haberlerini bekliyoruzYine ben ve hala adet olmadım kızlar kan verdim 3 buçukta sonuç çıkacak çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?