- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #2.361
Ovulasyon yapıyor musun?Yok canım bisey malesef pazartesi doktor randevusu aldm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon yapıyor musun?Yok canım bisey malesef pazartesi doktor randevusu aldm
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle karşılaşırız. 3,4 gündür rüyamda sürekli birilerinin bana hamile olduğumu söylemesini görüyorum. Testlerde pozitif çıkıyor ve uyandığımda bir his hamile olduğumu söylüyor sürekliMerhaba canım :) benim 40. Günüme kadar attığım testler pozitif değilmiş 40. Günde ovulasyon testim pik oldu 12 gün sonrada adet oldum. Bu ay tekrar ovulasyon takibi yapıcam geçen ay tecrübesizdim. Sen ovulasyon takibi yapıyor musun? Eğer yapıyorsan ne zaman pik olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırım
İnşaallah canım ama 14 gün olmuş senin yumurtlaman geçeli eğer gebeysen çıkar testte varsa hemen bi tane yap benceHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle karşılaşırız. 3,4 gündür rüyamda sürekli birilerinin bana hamile olduğumu söylemesini görüyorum. Testlerde pozitif çıkıyor ve uyandığımda bir his hamile olduğumu söylüyor sürekli
Bende geçtiğimiz ay başladım ovülasyon takibine inşallah rabbim gönlümüze göre hayırlısını nasip eder
Bu sabah evden çıkmadan alelacele yaptım negatif ti geç döllenme olabilir diye düşünüyorum böyle düşünmeme sebep olan şey ise kokulara olan hassasiyetim arttı ve sabahları kokular midemi bulandırıyor sürekli istifra edecek gibiyim ağrılarım desen öyle keza ateşlenip duruyorumİnşaallah canım ama 14 gün olmuş senin yumurtlaman geçeli eğer gebeysen çıkar testte varsa hemen bi tane yap bence
Anladım bazen çizgiler geç çıkabiliyor belki eve gittiğinde çizgi görebilirsin. İlk idrarla yaptın değil mi?Bu sabah evden çıkmadan alelacele yaptım negatif ti geç döllenme olabilir diye düşünüyorum böyle düşünmeme sebep olan şey ise kokulara olan hassasiyetim arttı ve sabahları kokular midemi bulandırıyor sürekli istifra edecek gibiyim ağrılarım desen öyle keza ateşlenip duruyorum
Evet canım ilk idrar ama yarım yamalak yaptım eşim acele ettirdi ondan habersiz yaptığım için anlamasın diye ordan oraya kaçıştım sonrada işe geçtim. Yarın da olmazsam erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumAnladım bazen çizgiler geç çıkabiliyor belki eve gittiğinde çizgi görebilirsin. İlk idrarla yaptın değil mi?
Bende 14 aralık adet oldum 5 gün sürdü 28 aralık benimde pik aynı zamanda olmuşuz adet tarhi içinde siliklestikten sonra 14 gün sayıyoruz17 aralıkta oldum 5 gün sürdü pik tarihi ise 28 aralık![]()
Şuan yapmıyorum canımOvulasyon yapıyor musun?
Bende 14 aralık adet oldum 5 gün sürdü 28 aralık benimde pik aynı zamanda olmuşuz adet tarhi içinde siliklestikten sonra 14 gün sayıyoruz
Aa hadi hayırlısı olsun canımmÖyle hesaplayacak olursam 1 veya 2 gün daha var regl olmama inşallah olmam tabi belirtilerim herşeyim hamilelik yönünde daha evvel düşük yaptım o zamanlar farkında bile değildim belirtilerin düşük yapınca anlamıştım. Şimdiki belirtilerde önceki gibi tek bir fark var sadece mide bulantısı ve kusma bunlar daha çok baskın
Hayırlısı olsun hakkında canımEvet canım ilk idrar ama yarım yamalak yaptım eşim acele ettirdi ondan habersiz yaptığım için anlamasın diye ordan oraya kaçıştım sonrada işe geçtim. Yarın da olmazsam erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Aa hadi hayırlısı olsun canımm
Amin tatlım hepimiz için dua ediyorumHayırlısı olsun hakkında canım
Hayırlı uğurlu olsun canım sende dualarında bizleri unutma inşaallah:)Bugün son günümdü akşam 23:00 civarı tekrardan istifra edince dayanamayıp test yaptım negatif çıkmıştı.
Bu saatte bi bakayım dedim
![]()
Hamileyimmmm iyiki atmamışım darısı isteyen herkese
Bana dua eden arkadaşlar çok teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah![]()
İnternetten alıyoruz genellikle orda uygun oluyor çünkü içinlerinde prospektüsü oluyor ve ayrıntılı şekilde yazıyor nasıl yapılacağı istesen testini al anlamadığın yerlerde biz yardımcı olalım.Kızlar ovulasyon testi nasıl yapılıyor
Canim bisey sorucam bende gebelik testi yaptım erken olandan 4 5 saat sonra silik çizgi çıktı atsam yorumlarmisinizHayırlı uğurlu olsun canım sende dualarında bizleri unutma inşaallah:)