Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4B70AB4B-3DCC-4B32-8760-33906AFA1639.jpeg
Tabiki hemen at canım

Yok bunda daha net çıkmış gibi inşaallah vardır bebişin ama bu erken gebelik testlerinin normal testlere göre daha yanıltıcı olduğunu biliyorum ben o yüzden en iyisi kan vermen yada testin varsa sabahları ilk idrarla yapman iyi olur canım
Yarin randevum vardı zaten tsh birazcık yüksek çıkmıştı onun icin gidecektim barı kan testi de yaptiriyim insallah çıkar ya :(

İnşaallah canım bol bol dua et kendine de bizlere de inşaallah :KK200: yarın güzel haberlerini bekliyorum :)
İnnnnşallahh çok istiyorum lütfen olsun :( çok dua ediyorum gerçekten hepimize tanıdığım tanımadığım isteyen herkese her gece dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda insallah :KK200:

Üzülme dün Benimde basıma aynisi geldi saatler sonra çift çizgi oldu . Ama yarin bat günüm kesin olucam biliyorum
Benim bat günüm geçti lekelenme görüyorum .
İlk gün gecikince test yaptım 2saat sonra çift çizgi gördüm . Testi sabah tekrarladım negatif .dün hast gittim kan testi yapıldı 2.00 değer çıktı gebe değilsin dendi ve ben Hale’n olmadım kendimi silerken lekelenme var

Benim bat günüm geçti lekelenme görüyorum .
İlk gün gecikince test yaptım 2saat sonra çift çizgi gördüm . Testi sabah tekrarladım negatif .dün hast gittim kan testi yapıldı 2.00 değer çıktı gebe değilsin dendi ve ben Hale’n olmadım kendimi silerken lekelenme var
Yaa insallah üstüne görüyosundur bekle bakalım sökülecekmi

Yaa insallah üstüne görüyosundur bekle bakalım sökülecekmi
Umudum yok umutlanmakta istemiyorum artık. Hatta çocuk bile istemiyorum. Kapatıcam artık olmasın diyede korunmaya başlicam. Akıl ruh sağlığımdan olmak üzereyim lanet olsun içimdeki o isteğe

Umudum yok umutlanmakta istemiyorum artık. Hatta çocuk bile istemiyorum. Kapatıcam artık olmasın diyede korunmaya başlicam. Akıl ruh sağlığımdan olmak üzereyim lanet olsun içimdeki o isteğe
Böyle yapma geçirdiğimiz süreç hiçte kolay değil evet ama böyle isyan etmiş gibi oluyosun kuzum yapma rabbime dua et Allahım sen en hayırlısını ver de . Söylediklerimden sıkıldın Herkes ayni şeyi diyo bununda farkındayım ama ne yapalım Başka elimizden ne geliyo beklemek çok çok zor ama başka çaremiz yokk :KK43: :KK43: bende çok üzülüyorum her gece dua ediyorum hepimize . Güçlü ol dik dur bir gün olucak buna İnan ve o Gunu bekleyelim canim benim

Böyle yapma geçirdiğimiz süreç hiçte kolay değil evet ama böyle isyan etmiş gibi oluyosun kuzum yapma rabbime dua et Allahım sen en hayırlısını ver de . Söylediklerimden sıkıldın Herkes ayni şeyi diyo bununda farkındayım ama ne yapalım Başka elimizden ne geliyo beklemek çok çok zor ama başka çaremiz yokk :KK43: :KK43: bende çok üzülüyorum her gece dua ediyorum hepimize . Güçlü ol dik dur bir gün olucak buna İnan ve o Gunu bekleyelim canim benim
Adet oldun mu canım? Yada test falan yaptın mı daha?

Back