- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #2.381
Tabiki hemen at canımCanim bisey sorucam bende gebelik testi yaptım erken olandan 4 5 saat sonra silik çizgi çıktı atsam yorumlarmisiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki hemen at canımCanim bisey sorucam bende gebelik testi yaptım erken olandan 4 5 saat sonra silik çizgi çıktı atsam yorumlarmisiniz![]()
Tabiki hemen at canım
Ya umudunu kırmak istemem ama test yerinin çizgisi gibi duruyor yada resimde de net çıkmamış olabilir ama markası neydi?
Laboquick markasıYa umudunu kırmak istemem ama test yerinin çizgisi gibi duruyor yada resimde de net çıkmamış olabilir ama markası neydi?
Buda öyle mi gozukuyo canimLaboquick markasıöyle mi diyosun baya sonra çıktı umutlanmiyim hiç ben
![]()
Yok bunda daha net çıkmış gibi inşaallah vardır bebişin ama bu erken gebelik testlerinin normal testlere göre daha yanıltıcı olduğunu biliyorum ben o yüzden en iyisi kan vermen yada testin varsa sabahları ilk idrarla yapman iyi olur canımBuda öyle mi gozukuyo canim
Yarin randevum vardı zaten tsh birazcık yüksek çıkmıştı onun icin gidecektim barı kan testi de yaptiriyim insallah çıkar yaYok bunda daha net çıkmış gibi inşaallah vardır bebişin ama bu erken gebelik testlerinin normal testlere göre daha yanıltıcı olduğunu biliyorum ben o yüzden en iyisi kan vermen yada testin varsa sabahları ilk idrarla yapman iyi olur canım
İnşaallah canım bol bol dua et kendine de bizlere de inşaallahYarin randevum vardı zaten tsh birazcık yüksek çıkmıştı onun icin gidecektim barı kan testi de yaptiriyim insallah çıkar ya![]()
İnnnnşallahh çok istiyorum lütfen olsunİnşaallah canım bol bol dua et kendine de bizlere de inşaallahyarın güzel haberlerini bekliyorum :)
İnşaallah canım inşaallah hakkımızda hayırlısıİnnnnşallahh çok istiyorum lütfen olsunçok dua ediyorum gerçekten hepimize tanıdığım tanımadığım isteyen herkese her gece dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda insallah
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım sende dualarında bizleri unutma inşaallah:)
Üzülme dün Benimde basıma aynisi geldi saatler sonra çift çizgi oldu . Ama yarin bat günüm kesin olucam biliyorumBütün gebelik testlerinden nefret ediyorum...
Benim bat günüm geçti lekelenme görüyorum .Üzülme dün Benimde basıma aynisi geldi saatler sonra çift çizgi oldu . Ama yarin bat günüm kesin olucam biliyorum
Yaa insallah üstüne görüyosundur bekle bakalım sökülecekmiBenim bat günüm geçti lekelenme görüyorum .
İlk gün gecikince test yaptım 2saat sonra çift çizgi gördüm . Testi sabah tekrarladım negatif .dün hast gittim kan testi yapıldı 2.00 değer çıktı gebe değilsin dendi ve ben Hale’n olmadım kendimi silerken lekelenme var
Umudum yok umutlanmakta istemiyorum artık. Hatta çocuk bile istemiyorum. Kapatıcam artık olmasın diyede korunmaya başlicam. Akıl ruh sağlığımdan olmak üzereyim lanet olsun içimdeki o isteğeYaa insallah üstüne görüyosundur bekle bakalım sökülecekmi
Böyle yapma geçirdiğimiz süreç hiçte kolay değil evet ama böyle isyan etmiş gibi oluyosun kuzum yapma rabbime dua et Allahım sen en hayırlısını ver de . Söylediklerimden sıkıldın Herkes ayni şeyi diyo bununda farkındayım ama ne yapalım Başka elimizden ne geliyo beklemek çok çok zor ama başka çaremiz yokkUmudum yok umutlanmakta istemiyorum artık. Hatta çocuk bile istemiyorum. Kapatıcam artık olmasın diyede korunmaya başlicam. Akıl ruh sağlığımdan olmak üzereyim lanet olsun içimdeki o isteğe
Adet oldun mu canım? Yada test falan yaptın mı daha?Böyle yapma geçirdiğimiz süreç hiçte kolay değil evet ama böyle isyan etmiş gibi oluyosun kuzum yapma rabbime dua et Allahım sen en hayırlısını ver de . Söylediklerimden sıkıldın Herkes ayni şeyi diyo bununda farkındayım ama ne yapalım Başka elimizden ne geliyo beklemek çok çok zor ama başka çaremiz yokk![]()
bende çok üzülüyorum her gece dua ediyorum hepimize . Güçlü ol dik dur bir gün olucak buna İnan ve o Gunu bekleyelim canim benim