- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Normal vücut masaj aleti zaten. Ben klitorise kullaniyorum.Gerçekten oyle sandımm normalde vücut masajı gibii sandımm habu konu sahibi öyle diyince şoka girdimm
Erkeğede katıyorsa iyi. Belki deSanirim erkege de katiyor. Yorumlarda oyle diyordu. Belki de kadinin çığlıkları zevk katıyordur.
Anladım canımm tahmin ettimNormal vücut masaj aleti zaten. Ben klitorise kullaniyorum.
Yerleri yumrukluyorum aynen şoyle
En iyisi helva yapmaya gideyim ben
Uzun hikaye, orgazm öğrenilen bir şey, kendinizi bir sekilde keşfetmeniz gerekiyor, zevk noktasını bulduğunda gerisi geliyor,Nasıl başardın sonradan
Sen nasıl cinsel hayatını buraya dökersin ha, ben okumak zorunda mıyım kardesımKocam oyuncaklara karşı o yüzden ben yardımcı olamayacağım
Oral b sarjlı dıs fırcası dıyorum ahshdjskasjBazı traş makinelerinin gövdeleri bu durum için üretilmiş gibi
Yaa ben aliexpressten vibrator almistim gelmemisti bak simdi geldi aklima.Böyle şeyleri Aliexpresste çok gördüm ben bir de titreşim istiyorsan titreşimli diş fırçası başlığı yerine yumuşak bir şey sararak da denenebilir(denemedim sadece öneri) ama bence en orijinali fışkiyeli duş başlığı
Bu forumda herkes kocası yada sevgilisiyle yaşadıklarını anlattığından olmasınSen nasıl cinsel hayatını buraya dökersin ha, ben okumak zorunda mıyım kardesımama hiç tasvip etmediğim halde okudum, hem okudum hem kınadım seni zemo
Ya çok merak ettim peki bu durum eşe de zevk veriyor mu? Kullandıysanız bilirsiniz diye soruyorum. Sanki bana zevki azaltır gibi geliyor tam giremediği için eş. Tabiri caizse dibine kadar olmasını engelliyor gibi düşündüm ama bilemedim deErekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.
Ben onu kendime alırsam bütün aileye almam lazım, maliyet yükseliyorOral b sarjlı dıs fırcası dıyorum ahshdjskasj
Kınım kınım kınadım seniBu forumda herkes kocası yada sevgilisiyle yaşadıklarını anlattığından olmasınherkesinkini okuyoruz işte bak kına beni iyice kına, kına ki başına gelsin
Dur girme kostüm mevzusuna, midesi bulanan var, tabi bir de kostümü çıkarıp ben tenini seviyorum diyenlerpamuk musun nesin yavruş şu du ile başlayan markanın penis halkası çok iyi. Fantazi kostümü de alabilirsin valla biraz renk katayım derken gökkuşağına dönüyorsun
Onlar yatağa alüminyum folyoya sarılı girsinler o zaman daha çok verim alırlarDur girme kostüm mevzusuna, midesi bulanan var, tabi bir de kostümü çıkarıp ben tenini seviyorum diyenler
Kostüm işi gerçekten güzel ya, aynadaki kadın bile etkiliyor insanı
Siteden gelmediğini yazınca parasını geri iade ediyorlar canım benim de bir pareo almıştım kargoda takılmış gelmedi diye yazmıştım parasını yatırdılar sonra geldi kargoYaa ben aliexpressten vibrator almistim gelmemisti bak simdi geldi aklima.
O ara annem de bana gelmisti dusmedim kargo peşine.
Gitti guzelim oyuncak
Keten gömlek içine iki kişiKırmızı ekose etek altı jartiyer, bir de büstiyer
Yorumlarin çoğu erkek kullanicilara ait. Guzel diyorlar. Ben henuz kullanmadim.Ya çok merak ettim peki bu durum eşe de zevk veriyor mu? Kullandıysanız bilirsiniz diye soruyorum. Sanki bana zevki azaltır gibi geliyor tam giremediği için eş. Tabiri caizse dibine kadar olmasını engelliyor gibi düşündüm ama bilemedim de