Seks oyuncakları

Sanirim erkege de katiyor. Yorumlarda oyle diyordu. Belki de kadinin çığlıkları zevk katıyordur.
Erkeğede katıyorsa iyi. Belki de
Ben artık orgazm olamıyorum, olduğum an rahimim kasılıyor çok ağrım oluyor bebişten . Ama doğumdan sonra ilk deneyeceğim şeylerden olacak

Kocam oyuncaklara karşı o yüzden ben yardımcı olamayacağım
Sen nasıl cinsel hayatını buraya dökersin ha, ben okumak zorunda mıyım kardesım ama hiç tasvip etmediğim halde okudum, hem okudum hem kınadım seni zemo

Yaa ben aliexpressten vibrator almistim gelmemisti bak simdi geldi aklima.
O ara annem de bana gelmisti dusmedim kargo peşine.
Gitti guzelim oyuncak

Sen nasıl cinsel hayatını buraya dökersin ha, ben okumak zorunda mıyım kardesım ama hiç tasvip etmediğim halde okudum, hem okudum hem kınadım seni zemo
Bu forumda herkes kocası yada sevgilisiyle yaşadıklarını anlattığından olmasın herkesinkini okuyoruz işte bak kına beni iyice kına, kına ki başına gelsin

Erekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.
Ya çok merak ettim peki bu durum eşe de zevk veriyor mu? Kullandıysanız bilirsiniz diye soruyorum. Sanki bana zevki azaltır gibi geliyor tam giremediği için eş. Tabiri caizse dibine kadar olmasını engelliyor gibi düşündüm ama bilemedim de

pamuk musun nesin yavruş şu du ile başlayan markanın penis halkası çok iyi. Fantazi kostümü de alabilirsin valla biraz renk katayım derken gökkuşağına dönüyorsun
Dur girme kostüm mevzusuna, midesi bulanan var, tabi bir de kostümü çıkarıp ben tenini seviyorum diyenler

Kostüm işi gerçekten güzel ya, aynadaki kadın bile etkiliyor insanı

Dur girme kostüm mevzusuna, midesi bulanan var, tabi bir de kostümü çıkarıp ben tenini seviyorum diyenler

Kostüm işi gerçekten güzel ya, aynadaki kadın bile etkiliyor insanı
Onlar yatağa alüminyum folyoya sarılı girsinler o zaman daha çok verim alırlar doğru sunum önemli

Yaa ben aliexpressten vibrator almistim gelmemisti bak simdi geldi aklima.
O ara annem de bana gelmisti dusmedim kargo peşine.
Gitti guzelim oyuncak
Siteden gelmediğini yazınca parasını geri iade ediyorlar canım benim de bir pareo almıştım kargoda takılmış gelmedi diye yazmıştım parasını yatırdılar sonra geldi kargo

Yorumlarin çoğu erkek kullanicilara ait. Guzel diyorlar. Ben henuz kullanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…