- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.655
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Titreşimsiz de mutlu son oluyorNiye ihtiyaç duymuyorsunuz? Kocanizin penisinde titreşim ayarı mı var?
Ne güzel. Şunu soylemek istiyorum. Oyuncaklar değişiklik katar, bir renk olur, monotonluktan çıkarır. Deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Dışarıdan klitorisi uyaran bir şeyin kimseye bir zarari olmaz.Titreşimsiz de mutlu son oluyor
Konu Sahibi : Oyuncak bulun bana oyuncağımı getirin soyleyin bana hangi oyuncakHerkese selamSizden öneriler almaya geldim.
Bir süredir cinsel hayatımızı renklendirmek için farklı ne yapabiliriz diye araştırıyorum. Seks oyuncakları, fantezi kostümler satin almaya karar verdim.
Daha önce titreşimli masaj aletiyle müthiş bir gece yaşamıştım.Bundan yola çıkarak penis halkası almaya karar verdik.
Sizden isteğim, satin alıp kullanan, titreşiminden memnun kalan varsa burada linkini paylaşabilir mi?
Ayni sekilde memnun kalmayanlardan da beklerim.
Tırtıklı penis kılıfları gördüm. Deneyen beğenen var mı?
Halka haricinde şu oyuncağı da dene çok keyifli diyenler olursa tadından yenmez.
Oldugunuz zaman ile olamadiginiz zamanlarda ne degisti? Yani bunu nasil aştınız?Çok çok önceden eşim teklifte bulunmuştu halka alalım mı diye,ben orgazm olamadigim için, ben pek oralı olmamıştım, artık orgazm olabiliyorum, şimdi alalım desem alacağım cevabı biliyorum
Bence de evde olan malzemeler ile yetinmek lazım. Muz var balkon var ne duruyorsun derler insana.Titreşimli seyler degil de ben daha ziyade göz baglama vs tarafındayım. Denemediyseniz oneririm.
Muz var bir de malum ahshhd
Bu hayata heyecan katmak icin oyuncak ariyorum CanpareKonu Sahibi : Oyuncak bulun bana oyuncağımı getirin soyleyin bana hangi oyuncak
Ben : Bu hayatın heyecanı meycanı yok
ŞAKA amaclıdır
Balkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne olur kiBence de evde olan malzemeler ile yetinmek lazım. Muz var balkon var ne duruyorsun derler insana.
Seninki şey gibi olduBence de evde olan malzemeler ile yetinmek lazım. Muz var balkon var ne duruyorsun derler insana.
Ya iceri kacarsaPenis halkası penise takılan, ucunda titreşim veren bir çıkıntısı bulunan, iliski sirasinda titreyerek klitorisi uyaran bir seks oyuncağı.
Yerleri yumrukluyorum aynen şoyleSeninki şey gibi oldu
Bakkal amca bakkal ama
Ne var Ne oldu
Şekerin var mı?
Var Var
.....................
.....................
Helva yapsanaaaağğğğğ
Sıkı bir şey. Penisin dibine kadar takılıyor. Klitorisi uyariyor. Içeri kaçması mümkün değil.Ya iceri kacarsa
Normal oyuncak sanmışindır belkiA101 ve bim mi gııı okadar giderim markete hıç öyle birşeyde karşılamadımm aboovvv
Ben sordum bu işin uzmanı bir arkadaşa ama cevap vermediBalkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne olur ki
Evet tam da oSeninki şey gibi oldu
Bakkal amca bakkal ama
Ne var Ne oldu
Şekerin var mı?
Var Var
.....................
.....................
Helva yapsanaaaağğğğğ
Nasıl başardın sonradanÇok çok önceden eşim teklifte bulunmuştu halka alalım mı diye,ben orgazm olamadigim için, ben pek oralı olmamıştım, artık orgazm olabiliyorum, şimdi alalım desem alacağım cevabı biliyorum
Erkeğe bir zevk katmıyor değil miErekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.
Gerçekten oyle sandımm normalde vücut masajı gibii sandımm habu konu sahibi öyle diyince şoka girdimmNormal oyuncak sanmışindır belkioyuncak bu kendini belli etmeyenlerden
Sanirim erkege de katiyor. Yorumlarda oyle diyordu. Belki de kadinin çığlıkları zevk katıyordur.Erkeğe bir zevk katmıyor değil misadece bizim için sanırım. Karşılıklı zevk olayı olan bişiy için önerilere açığım
Kız aklını sevdiğim denemeye değerÜstüne otur sen de salona doğru zevk içinde yol alay ne güldüm ya