Seks oyuncakları

Siteden gelmediğini yazınca parasını geri iade ediyorlar canım benim de bir pareo almıştım kargoda takılmış gelmedi diye yazmıştım parasını yatırdılar sonra geldi kargo 😅
Biliyorum da ugrasmadim valla. Yoksa aliexpress candir.
Ay taşındıktan sonra yine alasım geldi bir seyler :KK70: hazir hayatimda biri yokken hazirlik olur :KK70:

Ya konuyla alakasız da ben bir şey soracam vajinal orgazm olup olmadigimizi nasıl anlarız? Klitoral orgazm gibi titreme kasılma falan oluyor mu? Ben vajinal zevk alıyorum baya da sıvı akıyor ama kasılma falan yok acaba boşalıyor muyum anlamadım.

Ya konuyla alakasız da ben bir şey soracam vajinal orgazm olup olmadigimizi nasıl anlarız? Klitoral orgazm gibi titreme kasılma falan oluyor mu? Ben vajinal zevk alıyorum baya da sıvı akıyor ama kasılma falan yok acaba boşalıyor muyum anlamadım.
Ben de anlamiyorum vajinal olup olmadigimi. Su geliyor ama titreme kasilma iliskiye doyma gibi bir istegim olmuyor.

:KK70: :KK70: aliexpress adeta bir cennet, bir derya. Boy boy islev islev :KK70:

Gümrük vergisi olarak en son 17,5 tl odedim iki-uc hafta önce 2$lik urun icin. Olmazsa satici urun degerini dusuk gosterir.
Ah dolar kuru boyle olmasa... fiyatlar inanilmaz iyi. 19 birim paraya neler neler var. Bunlar gizli kargoyla gelmez tabi. Nal gibi yazarlar. Ptt kargo açip bakiyor diye biliyorum bir de.

Ne güzel. Şunu soylemek istiyorum. Oyuncaklar değişiklik katar, bir renk olur, monotonluktan çıkarır. Deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Dışarıdan klitorisi uyaran bir şeyin kimseye bir zarari olmaz.
Vajinal orgazm olmayı öğrenirseniz klitorisi uyarmaya hiç gerek kalmıyor,hatta uyarmayi uyarılmasını istemiyorsunuz bile, oyuncak olmadan da renkli, çok sık olmadığından araya özlem de giriyor daha renkli oluyor

Aynı klitoral orgazmdaki gibi vajina ritmik kasılıyor

Bir de ben taktik vereyim size 😜
Eğer bir alet kullanacaksanız kondoma geçirmeyin,yazık çok para kondomlar, beyaz eldivenler oluyor ya onun orta parmağına sokun gerdirerek bağlayın ya da baglamasaniz da olur, maliyeti daha düşük en azından 😜

X