Seks oyuncakları

Çok çok önceden eşim teklifte bulunmuştu halka alalım mı diye,ben orgazm olamadigim için, ben pek oralı olmamıştım, artık orgazm olabiliyorum, şimdi alalım desem alacağım cevabı biliyorum 😂

Titreşimsiz de mutlu son oluyor 🙂
Ne güzel. Şunu soylemek istiyorum. Oyuncaklar değişiklik katar, bir renk olur, monotonluktan çıkarır. Deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Dışarıdan klitorisi uyaran bir şeyin kimseye bir zarari olmaz.

Herkese selam 👋 Sizden öneriler almaya geldim.

Bir süredir cinsel hayatımızı renklendirmek için farklı ne yapabiliriz diye araştırıyorum. Seks oyuncakları, fantezi kostümler satin almaya karar verdim.

Daha önce titreşimli masaj aletiyle müthiş bir gece yaşamıştım. 🤤 Bundan yola çıkarak penis halkası almaya karar verdik.

Sizden isteğim, satin alıp kullanan, titreşiminden memnun kalan varsa burada linkini paylaşabilir mi?
Ayni sekilde memnun kalmayanlardan da beklerim.

Tırtıklı penis kılıfları gördüm. Deneyen beğenen var mı?

Halka haricinde şu oyuncağı da dene çok keyifli diyenler olursa tadından yenmez. 😁
Konu Sahibi : Oyuncak bulun bana oyuncağımı getirin soyleyin bana hangi oyuncak

Ben : Bu hayatın heyecanı meycanı yok :eğlence:

ŞAKA amaclıdır 😘

Çok çok önceden eşim teklifte bulunmuştu halka alalım mı diye,ben orgazm olamadigim için, ben pek oralı olmamıştım, artık orgazm olabiliyorum, şimdi alalım desem alacağım cevabı biliyorum 😂
Oldugunuz zaman ile olamadiginiz zamanlarda ne degisti? Yani bunu nasil aştınız?

Bence de evde olan malzemeler ile yetinmek lazım. Muz var balkon var ne duruyorsun derler insana.😂
Seninki şey gibi oldu
Bakkal amca bakkal ama
Ne var Ne oldu
Şekerin var mı?
Var Var
.....................
.....................
Helva yapsanaaaağğğğğ

:KK75::KK75:

Balkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne olur ki🤔
Ben sordum bu işin uzmanı bir arkadaşa ama cevap vermedi😕
Seninki şey gibi oldu
Bakkal amca bakkal ama
Ne var Ne oldu
Şekerin var mı?
Var Var
.....................
.....................
Helva yapsanaaaağğğğğ

:KK75::KK75:
Evet tam da o😂 muzun var mı balkonun var mı ne duruyorsun? Djjfhfjekskwjeh

Erekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.
Erkeğe bir zevk katmıyor değil mi 🤔 sadece bizim için sanırım. Karşılıklı zevk olayı olan bişiy için önerilere açığım 🤣

X