- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Onu siparis edeyim o zamanpamuk musun nesin yavruş şu du ile başlayan markanın penis halkası çok iyi. Fantazi kostümü de alabilirsin valla biraz renk katayım derken gökkuşağına dönüyorsun
Biliyorum da ugrasmadim valla. Yoksa aliexpress candir.Siteden gelmediğini yazınca parasını geri iade ediyorlar canım benim de bir pareo almıştım kargoda takılmış gelmedi diye yazmıştım parasını yatırdılar sonra geldi kargo
Gümrük vergisi ne kadar olur acabaBiliyorum da ugrasmadim valla. Yoksa aliexpress candir.
Ay taşındıktan sonra yine alasım geldi bir seylerhazir hayatimda biri yokken hazirlik olur
Gümrük vergisi ne kadar olur acaba
Lyanna Mormont aliexpresi aklima düşürdün, bakmaz olaydim. Emmeli, dilli milli bir seyler satiyorlarmis. yok artik dedim
Ben de anlamiyorum vajinal olup olmadigimi. Su geliyor ama titreme kasilma iliskiye doyma gibi bir istegim olmuyor.Ya konuyla alakasız da ben bir şey soracam vajinal orgazm olup olmadigimizi nasıl anlarız? Klitoral orgazm gibi titreme kasılma falan oluyor mu? Ben vajinal zevk alıyorum baya da sıvı akıyor ama kasılma falan yok acaba boşalıyor muyum anlamadım.
Ah dolar kuru boyle olmasa... fiyatlar inanilmaz iyi. 19 birim paraya neler neler var. Bunlar gizli kargoyla gelmez tabi. Nal gibi yazarlar. Ptt kargo açip bakiyor diye biliyorum bir de.aliexpress adeta bir cennet, bir derya. Boy boy islev islev
Gümrük vergisi olarak en son 17,5 tl odedim iki-uc hafta önce 2$lik urun icin. Olmazsa satici urun degerini dusuk gosterir.
Vajinal orgazm olmayı öğrenirseniz klitorisi uyarmaya hiç gerek kalmıyor,hatta uyarmayi uyarılmasını istemiyorsunuz bile, oyuncak olmadan da renkli, çok sık olmadığından araya özlem de giriyor daha renkli oluyorNe güzel. Şunu soylemek istiyorum. Oyuncaklar değişiklik katar, bir renk olur, monotonluktan çıkarır. Deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Dışarıdan klitorisi uyaran bir şeyin kimseye bir zarari olmaz.
En sevdiğimizKırmızı ekose etek altı jartiyer, bir de büstiyer
Aynı klitoral orgazmdaki gibi vajina ritmik kasılıyorYa konuyla alakasız da ben bir şey soracam vajinal orgazm olup olmadigimizi nasıl anlarız? Klitoral orgazm gibi titreme kasılma falan oluyor mu? Ben vajinal zevk alıyorum baya da sıvı akıyor ama kasılma falan yok acaba boşalıyor muyum anlamadım.
Oral b dış fırçasını tam olarak ne yapmak gerekiyorOral b sarjlı dıs fırcası dıyorum ahshdjskasj
Sabah aksam fırçala meho, bi bak bakalım yeterince beyazlamış mıOral b dış fırçasını tam olarak ne yapmak gerekiyor
Hmm tamam o zaman ben orgazm olmuyormuşumAynı klitoral orgazmdaki gibi vajina ritmik kasılıyor
Klitoral orgazm daha yüzeysel kalıyor yani. Klitoralde mi olamıyor sunuz?Hmm tamam o zaman ben orgazm olmuyormuşum
Yo klitoral çok güzel oluyorum. Vajinal zevk te alıyorum ama vajinal orgazm olmuyormuşumKlitoral orgazm daha yüzeysel kalıyor yani. Klitoralde mi olamıyor sunuz?
Aşınmasın sonra,Sabah aksam fırçala meho, bi bak bakalım yeterince beyazlamış mı
Anlamıyorsan olmuyorsundur zaten. Olunca bir süre temas dahi istemiyorum ben, özellikle vajinal olarakBen de anlamiyorum vajinal olup olmadigimi. Su geliyor ama titreme kasilma iliskiye doyma gibi bir istegim olmuyor.
Aşınmaz aşınmaz hiç korkma, uzun iş seyahatlerinde en iyi arkadasın olurAşınmasın sonra,
İçerisi için mi dışarısı için mi bu fırça
Vajinal mi klitoral mi