- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Ayy neler varmış beeO istek arttiricilar bir ise yaramiyor bence ya. Afrodizyak parfumleri de bana uydurma geliyor nedense. Penis halkasi aldim. Simdi sirada seks salıncağı var.
Eşin degisiklik seviyorsa tırtıklı penis kılıfları var.
Kumandali seks oyuncagi var bir tane. Derecesini telefon uygulamasindan ya da kumandasindan ayarliyorsun. Mesela alisverise gittiniz, icinde oyuncak var, herkesin icinde partnerin derecesini yukseltiyot falan. Hepsi fantezi iste. Begenen isteyen yapar.
Aynen ama bak Lotus onlar işe yaramıyor diyor pirimiz diyorsa doğrudur. Şu halkayı deneyeceğimO zaman kayboldu oo
Evet yaramıyormuşAynen ama bak Lotus onlar işe yaramıyor diyor pirimiz diyorsa doğrudur. Şu halkayı deneyeceğim
Aman ne anlarlar tarzdan bizimki düz adam işte. Farklılıklar hoşlarına gider bence ama abartmamak lazım tabiEvet yaramıyormuş
Dene bakalummm banada söyleee
Gerçi eşim böyle şeyleri oyuncakmış bilmem neymiş hic yapmadıkk demekki adamın tarzı değil böyle şeylerr
Evett demekki benimde kocam düzAman ne anlarlar tarzdan bizimki düz adam işte. Farklılıklar hoşlarına gider bence ama abartmamak lazım tabi
O istek arttiricilar bir ise yaramiyor bence ya. Afrodizyak parfumleri de bana uydurma geliyor nedense. Penis halkasi aldim. Simdi sirada seks salıncağı var.
Eşin degisiklik seviyorsa tırtıklı penis kılıfları var.
Kumandali seks oyuncagi var bir tane. Derecesini telefon uygulamasindan ya da kumandasindan ayarliyorsun. Mesela alisverise gittiniz, icinde oyuncak var, herkesin icinde partnerin derecesini yukseltiyot falan. Hepsi fantezi iste. Begenen isteyen yapar.
Kaderde seks oyuncağı piri olmak varmış ah ulan beAynen ama bak Lotus onlar işe yaramıyor diyor pirimiz diyorsa doğrudur. Şu halkayı deneyeceğim
Kız asıl yoğun olunca yapın ki yorgunluğunu alır hem rahatlarsinizEvett demekki benimde kocam düz
Doğru düzgün evde bile değill kii sürekli çalışıyor yorgun hargın eve geliyor böyle şeylere bile zamanımız olmaz
Kaderde seks oyuncağı piri olmak varmış ah ulan be
Trendyoldan bakiyorum gunlerdir. Bana reklamlari cikmadi hiç. Umarim da cikmaz.Öff bu konu yüzünden iki hafta heryerde sex oyuncağı reklamı görcemÇoluk çocuk görüp de sormasa bari anne bu ney diye
Valla bende de reklam cikmadiTrendyoldan bakiyorum gunlerdir. Bana reklamlari cikmadi hiç. Umarim da cikmaz.
Hahahaha oluyor yapıyoruz normalde sadece oyle seylerdee almak var simdi bunları inşaallahh bigün alacağummKız asıl yoğun olunca yapın ki yorgunluğunu alır hem rahatlarsiniz
Reklam işi fena ya, biz trendyolda aynı hesabı kullanıyoruz eşimle, cinsel sağlık kısmında dolaşmıtım, eşimin önüne midye şeklinde vibratör düştüTrendyoldan bakiyorum gunlerdir. Bana reklamlari cikmadi hiç. Umarim da cikmaz.
Yavaş yavaş alıştırmak lazim. Sen yine önüne bir seyler düşür bakalim. Halka malkaReklam işi fena ya, biz trendyolda aynı hesabı kullanıyoruz eşimle, cinsel sağlık kısmında dolaşmıtım, eşimin önüne midye şeklinde vibratör düştübu ne dedi, resmi görüp ne olduğunu merak etmiştim dedim ama ne renk oldum siz düşünün
Uygun bir zamanda deneyeyim ben bunu, fena fikir değil aslında, bakarsın merak edeceği tutar. Sen bi al bakalım, eşinde seninle aynı fikirde olacak mı, bunu takmak da mesele gibi ya, halka için dur, prezervatif için dur. Bu yaz çok yoğunuz ancak eylül gibi bakabilirim ben bu işe, alanlar da deneyip yorumlamış olur bahaneyleYavaş yavaş alıştırmak lazim. Sen yine önüne bir seyler düşür bakalim. Halka malkaerkeklere de zevk veriyormuş. Belki bu sayede denemek ister. Satıcıya sormuslar da satici iki tarafli zevk diye cevap vermiş.
Bence ereksiyon saglandiktan sonra takılır. Oyle kalir. Penetrasyona baslamadan dugmesine basilir. Zaman kaybedilmez.Uygun bir zamanda deneyeyim ben bunu, fena fikir değil aslında, bakarsın merak edeceği tutar. Sen bi al bakalım, eşinde seninle aynı fikirde olacak mı, bunu takmak da mesele gibi ya, halka için dur, prezervatif için dur. Bu yaz çok yoğunuz ancak eylül gibi bakabilirim ben bu işe, alanlar da deneyip yorumlamış olur bahaneyle
Tırtıklı penis kılıfını denedik fena değil ama hafiften canımı acıttı ya da ben mi kastım bilemiyorum
Yorgun olunca bırak kocaminkini benimki bile kalkmazKız asıl yoğun olunca yapın ki yorgunluğunu alır hem rahatlarsiniz