- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Duvarları silme derdini hiç düşünmemiş ablamız,biraz pasaklı galibaBenim aklımda bir ihtimal var paylaşayım. Bu arkadaş maddi durumu iyiyse evin içindeki bütün duvarlar yağ gibi alçılıdır pürüzsüzdür. Fakat balkon duvarları pıtırcıklı olur genellikle. Eski tip evlerin duvarları da böyle pıtırcıklıdır. Muzu sürttüğü yer de böyle olmalı zannımca
Biri küçük ev aletlerine sıra gelecek diye korktuğunu söylemiştiBir şey var ucu telli karıştırıcı
Aynen o yüzden de balkonu tercih etmiş olabilir orası pis olsa da olur gibisindenDuvarları silme derdini hiç düşünmemiş ablamız,biraz pasaklı galiba
O gozle bakarsam evde gezinemem ya Feristah'a baglarimEvet sirayla her bir şeyi deneyeceğim
Etrafina farkli gozle baksan penis yerine gecebilecek çok şey var.
Masaj aleti deyip geçme bulabileceğin en ucuz cinsel oyuncak kıvamındaŞu marketlerin aktuel ürünler bölümünde bi şişme kadın satılmıyor galibatava, tencere kadar önemli şu masaj aleti
Bence de hareket heyecan Katmak lazimEvliyim niloyacanlı gerçeği var. Değişik şeyler denemek güzeldir.
Himmmİçi vajina gibi dokuda olanlari var. Ama çoğunlukla kadina zevk veriyor tabi. Bir de kondom görevi görüyor.
Göz bağlamak yerine ışığı da sondürebilirsinizTitreşimli seyler degil de ben daha ziyade göz baglama vs tarafındayım. Denemediyseniz oneririm.
Muz var bir de malum ahshhd
Anladığım kadarıyla oda senin klitorisine değip zevk veriyorrUcundaki ne.penisw geçirilen yerin dışındaki kısım yani.
Ay tobe bismillah çok utandım ya kendi kendime
Ya ofSabah aksam fırçala meho, bi bak bakalım yeterince beyazlamış mı
Klitorisimin uyarılmasına ne gerek var ki.Anladığım kadarıyla oda senin klitorisine değip zevk veriyorr
Valla hiç alışkın değilim bende utandım kendi kendime
O uç titreyerek klitorisi uyariyor zorunluUcundaki ne.penisw geçirilen yerin dışındaki kısım yani.
Ay tobe bismillah çok utandım ya kendi kendime
Gidiklandim düşününceO uç titreyerek klitorisi uyariyor zorunlu
Vajinal orgazm başkaKlitorisimin uyarılmasına ne gerek var ki.
Vajinal orgazm yaşıyorum zaten .
Yasamiyormuyum lan yoksa acaba .
İşte titreme kasılma ve bittiği an bana dokunma moduna giriyom ne tür orgazm bu acaba
Eşimle değil, ben bireysel kullandım, o şekilde kullanılabildiğinden eşimin haberi yok. Kediyi merak öldürür hesabı birazE kocam oyuncaklara karşı diyo