Seks oyuncakları

Masaj aletini kendisi kullandi. Çift oyuncaklarını kocasi sevmiyormuş. Masaj aletinin ne oldugunu ogrenmek icin konuyu bastan okuman lazim zorunlu.😄
Okudum epey canım 10 dan sonrasını okumadım da .
Renkli bı konu olmuş
Herkesten oyuncak konusu beklerdim senden gelince şaşırtıcı olduğu için didik didik okudum😂😂😂

Benim aklımda bir ihtimal var paylaşayım. Bu arkadaş maddi durumu iyiyse evin içindeki bütün duvarlar yağ gibi alçılıdır pürüzsüzdür. Fakat balkon duvarları pıtırcıklı olur genellikle. Eski tip evlerin duvarları da böyle pıtırcıklıdır. Muzu sürttüğü yer de böyle olmalı zannımca:işsiz:
Bizim balkon duvarı tırtıklı, ben o yorumu okuduğumda anlamıştım niçin balkon duvarı olduğunu, anlamayanlar varmış, bilseydim aydınlatırdım 😂😂

• Beğen
Reactions: Jou
Herkes o kadar şaşırdı ki, 2 gündür kendimi feriştah yenge gibi iştahlı bir kadın gibi hissetmekten dolayı profil fotoğrafımı değiştirdim.
Artik bu forumun feriştah yengesiyim.:KK8:
Ama gerçekten dediklerin bazıları ilkkez gördüm
Heleki penis halkası hic duymadım görmedim hic denk bile gelmedii burda bile senden duymamız mucize oldu 🙈

Lotus bizi bilgilendir eşime diyeceğim alsın bı ara afrodizyak ki parfüm almıştık. Bı de bayan azdırıcı 😂😂😂😂 hamile kalınca kullanmadık kaldı öyle çöp oldu
O istek arttiricilar bir ise yaramiyor bence ya. Afrodizyak parfumleri de bana uydurma geliyor nedense. Penis halkasi aldim. Simdi sirada seks salıncağı var.🤤

Eşin degisiklik seviyorsa tırtıklı penis kılıfları var.

Kumandali seks oyuncagi var bir tane. Derecesini telefon uygulamasindan ya da kumandasindan ayarliyorsun. Mesela alisverise gittiniz, icinde oyuncak var, herkesin icinde partnerin derecesini yukseltiyot falan. Hepsi fantezi iste. Begenen isteyen yapar.

X