Seks oyuncakları

Durex devil almıştım evlenmeden önce. Henüz vajinal orgazm olamadığım için denemek istedim. Eşim de sorun etmedi. Zevk inanılmaz artıyor. Eşim de titreşimden dolayı daha fazla zevk aldığını söylüyor. Ya da benim zevkten o halimi görünce daha fazla zevk aldığını düşünüyor emin değilim. Tavsiye ederim kesinlikle. Kullanması vs de kolay. Ben de araştırmalar yapıyorum bu konuda. Konunun takipçisiyim

Sabah sabah ne guzel seyler okudum böylee

Ah o titreşimli masaj aletiiiiiii, pipi yüzüğü diyordum ben ona

Prezervatifin yanında hediye vermişlerdi, aşk yaşamıştık kendisiyle. Herifimin özgüveni, egosu zedelenmesin diye aşıkımı çok belli etmemeye çalışıyordum. Neyse aradan zaman geçti, taşınma telaşımız vardı. "Kıymetlimiiiiisssss, kaybolmasııınnnssss" diyerek ben o yüzüğümüzü süper bir şekilde sakladım.

Allah beni bildiği gibi yapsın, artık nasıl sakladıysam kendim de bulamıyorum. Hiçbir yüzük de onun gibi olmadı, yapamadı. Kanayan yaram. Keşke görmeseydim şu konuyu, anılarım hüzünlerim depreşmeseydi.

Kıymetlimisssss, neredesinissssss

Ayyh azcik bana da gonderiverin şu libidodan bea
Allah herkese kendi libido denkliginde bir partner versin diyeyim o zaman☺ bu kadar yüksek libidoya sahip olup karşılık bulamamak da çok can sıkıcı. Bir ara oyle bir donemden geçtim. Neyse ki hallettik belki de libido düşüklüğünüz sizinle degil partnerle ilgilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…