- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.546
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Ay benim bugün bayram temizligim vardi daKız ne güzel sinsi sinsi okuyordum niye yazmayı bıraktınız bayrama girdik diye mi
Sabah sabah ne guzel seyler okudum böyleeDurex devil almıştım evlenmeden önce. Henüz vajinal orgazm olamadığım için denemek istedim. Eşim de sorun etmedi. Zevk inanılmaz artıyor. Eşim de titreşimden dolayı daha fazla zevk aldığını söylüyor. Ya da benim zevkten o halimi görünce daha fazla zevk aldığını düşünüyor emin değilim. Tavsiye ederim kesinlikle. Kullanması vs de kolay. Ben de araştırmalar yapıyorum bu konuda. Konunun takipçisiyim
Valla bana yorgun olunca başım agriyinca iyi geliyor. Bı rahatlama geliyor.Yorgun olunca bırak kocaminkini benimki bile kalkmaz
Şifreli bir iletişim şekli oluşurmuşsunuzBizim adama başım ağrıyor diyince köfteyi çakıyor
Ben merakla bekliyorum sonucuAy benim bugün bayram temizligim vardi dayarin da isler gucler olur yine. Bayram bitsin kargom da gelir. Sonra buraya yazarim deneyimimi
Ay ben deeeBen merakla bekliyorum sonucu
Yatak başlığımdan zaten dertliydim. Ferforje yatak başlığına geçmek şart olduÇok klasik ama kelepçe iyi oluyordu
Ayyh azcik bana da gonderiverin şu libidodan beaAy ben deee
araya bayram girmeseydi cok iyi olacakti ama feriştahlıktan gözüm zihnim karardığı için bayram tatili olduğunu hatırlayamadım
Sonrasında guzelligi bozan nedir?Dildo kullanmıştık ilk başlarda çok güzel aşırı zevklı ama sonrasında hiç güzel olmuyor.
Allah herkese kendi libido denkliginde bir partner versin diyeyim o zaman☺ bu kadar yüksek libidoya sahip olup karşılık bulamamak da çok can sıkıcı. Bir ara oyle bir donemden geçtim. Neyse ki hallettikAyyh azcik bana da gonderiverin şu libidodan bea
Beklemedeyiz feriştah yengeKızlar bu arada penis halkası geldi
Fırsatını bulduğum anda hakkından gelicem. Ve burayi güncelliycem.
Bana da insallah adam gelir de hakkindan gelirim ahshhsKızlar bu arada penis halkası geldi
Fırsatını bulduğum anda hakkından gelicem. Ve burayi güncelliycem.
Evrene senin için adam enerjisi yolluyorum LyannaBana da insallah adam gelir de hakkindan gelirim ahshhs
Hadi üstünüzde paralansin