- 17 Ocak 2020
- 27.444
- 39.635
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Vajinal orgazm başka
Klitorissizz aslında zevk alamıyorsun
Sen alıyorsundurr zevkk ondanda ama klitoris olduğunu farkında değilsindir lann kuuzzz
Masaj aletini kendisi kullandi. Çift oyuncaklarını kocasi sevmiyormuş. Masaj aletinin ne oldugunu ogrenmek icin konuyu bastan okuman lazim zorunlu.E kocam oyuncaklara karşı diyo
Şu şekilO gozle bakarsam evde gezinemem ya Feristah'a baglarim
Ne bilim taşınma filan oldu bulamadık da bir dahaAbovvv niye atıyorsunki tarihimi geçti acaba kız doğumdan sonra olurdu
Okudum epey canım 10 dan sonrasını okumadım da .Masaj aletini kendisi kullandi. Çift oyuncaklarını kocasi sevmiyormuş. Masaj aletinin ne oldugunu ogrenmek icin konuyu bastan okuman lazim zorunlu.
Yok kesinlikle ayni sey degil :)Göz bağlamak yerine ışığı da sondürebilirsiniz
Bizim balkon duvarı tırtıklı, ben o yorumu okuduğumda anlamıştım niçin balkon duvarı olduğunu, anlamayanlar varmış, bilseydim aydınlatırdımBenim aklımda bir ihtimal var paylaşayım. Bu arkadaş maddi durumu iyiyse evin içindeki bütün duvarlar yağ gibi alçılıdır pürüzsüzdür. Fakat balkon duvarları pıtırcıklı olur genellikle. Eski tip evlerin duvarları da böyle pıtırcıklıdır. Muzu sürttüğü yer de böyle olmalı zannımca
O zaman kayboldu ooNe bilim taşınma filan oldu bulamadık da bir daha
Oyuncak annecimÖff bu konu yüzünden iki hafta heryerde sex oyuncağı reklamı görcemÇoluk çocuk görüp de sormasa bari anne bu ney diye
Ama gerçekten dediklerin bazıları ilkkez gördümHerkes o kadar şaşırdı ki, 2 gündür kendimi feriştah yenge gibi iştahlı bir kadın gibi hissetmekten dolayı profil fotoğrafımı değiştirdim.
Artik bu forumun feriştah yengesiyim.
Trendyolda her sey var. Bilmediklerimi de oradan ogrendim. Cinsel saglik kategorisinde daha neler var oooAma gerçekten dediklerin bazıları ilkkez gördüm
Heleki penis halkası hic duymadım görmedim hic denk bile gelmedii burda bile senden duymamız mucize oldu
Bu sitede nasil bir imaj çizdiysem demek kiOkudum epey canım 10 dan sonrasını okumadım da .
Renkli bı konu olmuş
Herkesten oyuncak konusu beklerdim senden gelince şaşırtıcı olduğu için didik didik okudum
Bu sitede nasil bir imaj çizdiysem demek kioysa merakliyim boyle seylere oldum olası
O istek arttiricilar bir ise yaramiyor bence ya. Afrodizyak parfumleri de bana uydurma geliyor nedense. Penis halkasi aldim. Simdi sirada seks salıncağı var.Lotus bizi bilgilendir eşime diyeceğim alsın bı ara afrodizyak ki parfüm almıştık. Bı de bayan azdırıcıhamile kalınca kullanmadık kaldı öyle çöp oldu
Hatta n11 de de var neler neler ben hep orda görmüşümde trendyolda hiç bakmadımTrendyolda her sey var. Bilmediklerimi de oradan ogrendim. Cinsel saglik kategorisinde daha neler var ooo
Ay estağfurullah siz de kimsiniz olur mu? Bazilarinizi o kadar cok seviyorum kiiYorum yapar çıkarım sorunum yok sorularim yok gırgır yapmam, siz kimsiniz de sohbet etcem sizinle be der gibi bı imaj.
Arayan her seyi buluyor isteHatta n11 de de var neler neler ben hep orda görmüşümde trendyolda hiç bakmadım
Canım benimAy estağfurullah siz de kimsiniz olur mu? Bazilarinizi o kadar cok seviyorum kiiseni de cok seviyorum.