- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.651
- 30
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
TamammDur bakalim düşünüyorum onu da
Haber ver hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamammDur bakalim düşünüyorum onu da
Ben deneyimlemek istiyorum ama şimdi nasılkullanacağımı bilemedim masaj aletini zemheri abla gibi yalnız kullanacamMasaj aleti diye satiliyor. Seks oyuncagi olarak ben deneyimledim. Öneriyorum guzel titretiyor
MaSaj aleti çok büyük birleşme esnasında kullanmayı ben çok hayal edemedim ama halka işi cazipBen deneyimlemek istiyorum ama şimdi nasılkullanacağımı bilemedim masaj aletini zemheri abla gibi yalnız kullanacam
Ben eşimle değilde yalnız kullanmak istedim ablacım ama büyükse masaj aleti ne yapacagimi bilememMaSaj aleti çok büyük birleşme esnasında kullanmayı ben çok hayal edemedim ama halka işi cazip
Balkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne
Balkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne olur ki
Yok artık duvar ben duvar yerine yumoş ayıcığım onla halediyoruzBalkonum yoksa yatak odası duvarına sürtsem ne olur ki
Aynı taktiği ben kullanıyorum ahşap olan tarak sapındaKız seni cerrahiye geçti diyolardı doğruymuş meğer
Partnerli kullanım için zor gibi geldi bana, bireysel kullanımda sorun yokBen eşimle değilde yalnız kullanmak istedim ablacım ama büyükse masaj aleti ne yapacagimi bilemem
Ben anlamadım aldığın şeyleri eşin mi takıyor nasıl oluyorEvliyim niloya canlı gerçeği var. Değişik şeyler denemek güzeldir.
Masaj aletinin kullanim talimatina gore kullanacaksiniz işte. Bilemeyecek bir sey yok titreşim veriyor uygulayacaksinizBen deneyimlemek istiyorum ama şimdi nasılkullanacağımı bilemedim masaj aletini zemheri abla gibi yalnız kullanacam
Eşim takiyor titreşimi beni etkiliyor.Ben anlamadım aldığın şeyleri eşin mi takıyor nasıl oluyor
Bayram arasinda siparis ederek biraz hata yaptim geç ulaşacak elime. Ama olsun deneyip yazicam burayaYorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum pamuk musun nesin çok gaza geldim alacağım galiba
Yansın kukular dermişimAyy şu forum resmen ufkumu açtı hanımlar. Evde 1.5 yıldır masumca durup duran masaj aletime yan gözle bakmaya başladım artık beceriksiz kocama alternatif arıyordum iyi oldu bunu öğrendiğim
Ben de çok merak ettim sonucu benim kocam asla takmaz onu , en azından yeniliklere açık bir eşin varmış ne buluyosan denet benceBayram arasinda siparis ederek biraz hata yaptim geç ulaşacak elime. Ama olsun deneyip yazicam buraya
Evet sirayla her bir şeyi deneyeceğimBen de çok merak ettim sonucu benim kocam asla takmaz onu , en azından yeniliklere açık bir eşin varmış ne buluyosan denet bence
Deneyeceğim abla merak ettiğimbisey daha var onu sonra sorayımPartnerli kullanım için zor gibi geldi bana, bireysel kullanımda sorun yok
Kız ben prezervatifi sevmiyorum öyle şeyi de sevmem herhaldeEşim takiyor titreşimi beni etkiliyor.
Benim aklımda bir ihtimal var paylaşayım. Bu arkadaş maddi durumu iyiyse evin içindeki bütün duvarlar yağ gibi alçılıdır pürüzsüzdür. Fakat balkon duvarları pıtırcıklı olur genellikle. Eski tip evlerin duvarları da böyle pıtırcıklıdır. Muzu sürttüğü yer de böyle olmalı zannımcaBen sordum bu işin uzmanı bir arkadaşa ama cevap vermedi
Evet tam da o muzun var mı balkonun var mı ne duruyorsun? Djjfhfjekskwjeh
Bir şey var ucu telli karıştırıcıArkasını kullanacaksın yalnız, fırçalı tarafını değil, o zaman bir şey olmaz