Tuz dök bekle salatalık gibi agddjdhskshshsYok olmuyor sulanamiyorum. Aslinda sulaniyordum ama sulanmamaya basladim. Ulkenin tatli su oraninin %30'u bendeydi. Sular sular ve sular fjdjsls
Eşliğinde okunmali bu konu fjdksla
Çok da zor olmamis anlatmasiEvet bir derdim var ama nasıl anlatsam konusu
Çok basit. Gereken malzemeler 1 adet hortum, bir adet huni ve selobant. Hortum yoksa muadili fortum da olur. Huniyi hortuma bantliyoruz güzelce. Sonra adamın kafasına huni kısmını geçirip hortum tarafını daaa ay yok bu başka tarifti.Seks sırasında başka biri düşündüğü nasıl anlarım?
Beynim haz alamadı, beynim tatmin olmuyor, beynim çok kuruRica edicigim sulanma kelimesi bir müddet kullanılmasın buralarda,içim ziyadesiyle kalkti
Bunu hiç düşünme bence sen zevkini anı yaşa kuruntu insanı oldurur boşver sen kendınden sorumlusun zevkine bak yaşaSeks sırasında başka biri düşündüğü nasıl anlarım?
Bilim henüz o kadar gelişmedi, anlayamazsın ama psikoloji seni tedavi edecek dereceye geldi çok şükür. Hemen randevu almalısın diye düşünüyorum.Seks sırasında başka biri düşündüğü nasıl anlarım?
Çok basit. Gereken malzemeler 1 adet hortum, bir adet huni ve selobant. Hortum yoksa muadili fortum da olur. Huniyi hortuma bantliyoruz güzelce. Sonra adamın kafasına huni kısmını geçirip hortum tarafını daaa ay yok bu başka tarifti.
Bence seks esnasında al adamın kafasını avuçlarının içine kimi düşünüyorsun yiğidom söyle de
You dizisinde love joe'un başkasını düşündüğünü gözlerini kapatıp ona hiç bakmayışından şakkadanak anlamıştıgözlerini kapatıp sizden çok kopuk davranıyorsa belki ama çok zor yani
Bunu hiç düşünme bence sen zevkini anı yaşa kuruntu insanı oldurur boşver sen kendınden sorumlusun zevkine bak yaşa
Aman iyi bari alınmamışsinizHepsi iyi ki varsınızGeyik döndüğünüz bana çok iyi geldi
AnlayamazsınSeks sırasında başka biri düşündüğü nasıl anlarım?