Ya düzgün yazamıyorum iyi değilim. Seks sırasında başka biri düşündüğü nasıl anlarım?konuyu anlayamadık ki 5 kere okudum başlığı anlayamadım : )
Seks esnasında partnerinin başkasını düşündüğünü mü nasıl anlarsın galiba böyle demek istiyorbeynim sulandi
YaaBunu anlamanin yolu yok size o sekilde hitap etmedigi surece
Bu eğer paranoya değilse
Seninle seks yaparken başkasını düşündüğünü hissettiren biriyle beraber olma.
Rica edicigim sulanma kelimesi bir müddet kullanılmasın buralarda,içim ziyadesiyle kalktiSeks esnasında partnerinin başkasını düşündüğünü mü nasıl anlarsın galiba böyle demek istiyorbeynim sulandi
Nerede lütfen soyleyin diyen amca gibi olacak ama djskslsRica edicigim sulanma kelimesi bir müddet kullanılmasın buralarda,içim ziyadesiyle kalkti
Nerede lütfen soyleyin diyen amca gibi olacak ama djsksls
Hangi konu da surekli sulanıldı merak ettim
Evet bir derdim var ama nasıl anlatsam konusuNerede lütfen soyleyin diyen amca gibi olacak ama djsksls
Hangi konu da surekli sulanıldı merak ettim
Yok olmuyor sulanamiyorum. Aslinda sulaniyordum ama sulanmamaya basladim. Ulkenin tatli su oraninin %30'u bendeydi. Sular sular ve sular fjdjslsİşte feraset,işte cesaret işte bu konuEvet bir derdim var ama nasıl anlatsam bilemedim
Yani şuan nasıl yazacağımı bilmiyorum ve gerçkten de utanıyorum umarım yanlış anlamazsınız yardımcı olursunuz 🙈1 yıldır evliyim eşimle cinsellikte yani iyiydik çok çabuk orgazm olabiliyordum ama şu son 1 aydır yani yok kuruluk yaşıyorum eşim zaten şu göreve gitti ama bu problem gelincede devam...www.kadinlarkulubu.com