• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

Memur gibiyiz biz :))
Ama sabahları 9 da işe geliyorum ben
Aslında mesai saati 8,30 da başlıyor
Ne yazıkki çok uzak bir semtte oturduğum için ancak 9 da iş yerinde oluyorum..
Patronda saolsun anlayışlı davranıyor bu duruma :delphin:

hımm,nerde iş yerin

kurabiye ankarada yaşıyor zeynep....
zeynep seninde mesain iyi bizim 8-6

kurabiye ankarada yaşıyor zeynep....
zeynep seninde mesain iyi bizim 8-6

ben direkt İstanbul diye düşündüm:)

Bizim servis 8:25 te geliyor,kahvaltı vs ile 8:50 de geçiyorum yerime.Öğlen 12:30-13:30 öğle tatili.18:00 da Zeynep kaçarrr delikafadulden

ıstanbul , ayy yaşıyamam ben o kalabalık şehirde:uhm:
Sanki Ankara hiç kalabalık bir şehir değilmiş gibi konuştum bende :umursamaz:
Ben otobasla gidip geliyorum işe , nerde servis , sen şanslıymışsın zeynep:ecrin_bebek:

ıstanbul , ayy yaşıyamam ben o kalabalık şehirde:uhm:
Sanki Ankara hiç kalabalık bir şehir değilmiş gibi konuştum bende :umursamaz:
Ben otobasla gidip geliyorum işe , nerde servis , sen şanslıymışsın zeynep:ecrin_bebek:

Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiyorum,servis olmasa çok zor;ama servisle yarım saate geliyorum.Güzergahı iyi çünkü ,o saatte trafikte olmuyor,en son beni alıp köprüğe giriyor.

ıstanbul güzel ya,kalabalık mı yoo :))

Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiyorum,servis olmasa çok zor;ama servisle yarım saate geliyorum.Güzergahı iyi çünkü ,o saatte trafikte olmuyor,en son beni alıp köprüğe giriyor.

ıstanbul güzel ya,kalabalık mı yoo :))

Ankara kalabalık ve bayağı kötü bir şehir :çok üzgünüm:
Senin servis olayı iyimiş ama
ben otobaslarda sürünüyorum
Sabahları ayrı bir dert akşamları ayrı bir dert
Sabah evden 7,30 da çıkıyorum 9 da iş yerindeyim..
Akşamlarıda şayet bir yere uğramazsam 17 de çıktığımda 19.00 da evde oluyorum
Ve iş yerim merkezde olmasına rağmen :sinifsinif:

Ankara kalabalık ve bayağı kötü bir şehir :çok üzgünüm:
Senin servis olayı iyimiş ama
ben otobaslarda sürünüyorum
Sabahları ayrı bir dert akşamları ayrı bir dert
Sabah evden 7,30 da çıkıyorum 9 da iş yerindeyim..
Akşamlarıda şayet bir yere uğramazsam 17 de çıktığımda 19.00 da evde oluyorum
Ve iş yerim merkezde olmasına rağmen :sinifsinif:

saatlerin yolda geçiyor yani,benim eski çalıştığım yerde de servisle gidip geliyordum ama benim de saatlerim yoldaydı hep.Sabah karanlıkta çıkıyordum,6:20 de alıyordu 8 de geliyorduk,akşam 17:15 te bitiyordu ama genel merkeze gidip orda bekliyorduk 6 da çıkıyorduk ordan,19:30 da eve geliyordum dolana dolana ,heryeri dolaşıyordu servis

merhaba lar bende ilk defa yazıyorum buraya cok bunaldım ya 1 haftadıriimkiler sinir küpü izin istedim bakalım imzalıcaklar mı siz izne cıkınca yerinize kim bakıyor

merhaba lar bende ilk defa yazıyorum buraya cok bunaldım ya 1 haftadıriimkiler sinir küpü izin istedim bakalım imzalıcaklar mı siz izne cıkınca yerinize kim bakıyor

Hoşgeldin.Dur sakin ol .İzne çıkınca yerime Genel Müdür bakıcak,çünkü Genel Müdür Asistanıyım.İzinlerimizi birimiz burda olucak şekilde ayarladık

Hoşgeldin canım :)
İnşallah izne çıkarsın , insan bütün kış çalışıp yaz gelince dinlenmek
İş yerinden uzaklaşmak istiyor ,
İnşallah anlayış gösterirler sanada..
Ben izne çıktığımda yerime avukatımız bakıyor
Patron 1 ay olmuyor zaten avukatta şimdi izne çıktı 14 gün bende 17 günlük izne çıkacam o gelince..

bizim fabrika komple kapanıyo...yerıme kımsenın bakmasına gerek kalmıyor...gelen 3-5 gereksiz telefom için hatları mağazaya yönlendiriyorum..(yan binamızda fabrika satış mağazamız var)

zeynep tekstilde genelde ağustos sezon boşluğu olur..
yani iş olmaz..şu an yapılan bütün mallar sevkiyatta...(ihracat yapıyoruz)
fabrikada iş olmadığı için komple izine cıkıyoruz..

zeynep tekstilde genelde ağustos sezon boşluğu olur..
yani iş olmaz..şu an yapılan bütün mallar sevkiyatta...(ihracat yapıyoruz)
fabrikada iş olmadığı için komple izine cıkıyoruz..

hımm ok anladım,herkes aynı anda izne çıkıyor,e güzelmiş

Hoşgeldin.Dur sakin ol .İzne çıkınca yerime Genel Müdür bakıcak,çünkü Genel Müdür Asistanıyım.İzinlerimizi birimiz burda olucak şekilde ayarladık

canım ben hem asistanlıklarını yapıyorum hemde telefonlarada bakıyorum izin verdi ama nasıl kaç yerden su getirdi halada burun kırın ediyor salı günü gidiyorum bakalım o güne kadar sorun cıkarmaz inşallah:Saruboceq:

Back