Sekreterler,Yönetici Asistanları

okadar cok yoruldum ki iki işi bir yapaken vereceği 7 gün izin onu bile zorla veriyor anlayışı biraz yok yani hastalandığın zaman bile cok fazla anlayış göstermiyor gidene kadar sorun cıkarmaz inşallah:Saruboceq:

anladım,sende telefon olayıda olduğu için zorluk çıkarıyorlar ;ama en doğal hakkın bu tabi,yıllık izin hakkın var ve istediği kadar surat yapsın kullanılıcak bişey eninde sonunda

yıllık izinmi oda ne 3 yıl olacak gecen mayısta 3 gün izin aldım hepsi o ...

Ben burdayım zeynep..
Yani malesef , hastayım iş yerindeyim ve iş yerini bırakıp gidemiyorum malesef..mafoldumben
Offf offf:a015:

slmm kızlar
bende 3 yıldır inşaat firmasında sekreterlik yapıyorum.işimi seviyorum büyük bir firma.temizlikle ilgilenmiyorum.sadece patronlara servisi ben yapıyorum.işimi seviyorum öle maaşı yüksek değil 750 alıyorum +ssk+yemek parası sabah 8 akşam 6 çıkıyorum.3 yıldırda evliyim ve artık bebiş istiyorum inşş olurrr...:CüvCüv:

hoşgeldin,işi sevmek önemli zaten.İnşallah olur bebeğin,bende 27 yıldır bekarım ama bende bebek istiyorum :)))

Saol canım .. Araştırdım netten ilacın ismini
Herkes iyi filan yazmış , almak lazım..

suprensesi .!.:
geçmiş olsun kuzum yaz gribi kadar kötü bişey yok canım

Teşekkür ederim..
Felaket ya bu yaz gününde burnumun akması , herkesin bana bakması :umursamaz:
Neyse bugün az biraz iyi sayılırım zemuszemus

rica ederim,hapşırmayı burun akıntısını falan kesiyor ,bayağı iyi geliyor.

dikkat et kuzum ya bilmiyormusun ölsek neden öldün işler geri kalıyor derler

yok iş yok :S işte
hemen hemen 1 ay önce 5 yere başvuruda bulundum
ve daha hiç birinden cevap gelmedi ben çalışmak istiyorum :S

işi olanlar çok şanslısınızı :)

kurabiyem geçmiş olsun güzelim..
ben izine cıkıyorum bugün ..size kolay gelsin...31 ağustosta görüşmek üzere..

kurabiyem geçmiş olsun güzelim..
ben izine cıkıyorum bugün ..size kolay gelsin...31 ağustosta görüşmek üzere..

İyi tatiller nixim............Kapmışssın 18 gün izni, aynı sektördeyiz seninle bana 6 gün izin verdiler ne yazık ki...bol bol dinlen gel..........:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…