Seninki yine anlayışlıymış canım.Her insan hata yapar önemli olan bunu tekrarlamamak
Benimkiside bugün içime etti bıraktı gerçi herzaman ki hali alıştım diyorum ama bir laf sölüyor çileden çıkarıyor beni.Neyse yarın tatile çıkıyor bir hafta rahatım inşallah hihoyyythihoyyyt
ciddi misiniz ya,ki bana hiç kırıcı bişey kullanmadı,sadece kimi aradın ben burda bekliyorum dedi kızgın şekilde,gelincede açıklama yaptım baktı çok üzgünüm tamam arkadaşın senin kafanı karıştırdı galiba,olsun dedi.Bu halde bile benim hala yüzüm düşük.Kolay gelsin arkadaşlar,zor gerçekten dayanmak,umarım daha iyi bir yer bulursunuz
bugün bir hata yaptım,o anda isimleri yanlış anlamak yapacağım işte bir hataya yol açtımüdürüm cebimden aradı yemekhaneydim,kızdı kapattı yanlışımın farkında bile olmadım anlayamadım o anda,ne yediğimi anladım ne içtiğimi,çok üzüldüm.Biraz önce geldi açıkladım ,özür diledim tamam olsun dedi sonra ama çok üzüldüm bugün
hayır öyle değil yanlış anlamışsın,adamı boş yere beklettim orda,beni aramasa halaa bekleyecekti,arayıp başka kişiyi aradığımı öğrenince kızdı.Dışardaydı yani,durumu öğrenmek için aradı.Kimi aradın ben burda bekliyorum dedi ama bağırmadı tabi...
Pardon ya ben yanlış anlamışım..:bbo:
zeynep sen işini ve patronunu öpte başına koy...
bizimki sürekli kusur bulmaya çalışır..
geçen hafta rusyadaydı aradı ordan muhasebecıyı ıstedı bende baglıcam adam yerınde yok 1 dk anca bekledı...sonra yerınde yok ben sızı aratim dedim..vay efendım yoksa yok de ne bekletıyosunyarım saatır beklıyorum dıye nasıl bagırıyo bı duysan .
sonra ertesı gun geldı..sen benı bekletıysn telde ısını cıddıye al rusyadan burayı aramanın dksı kac para bılıymsn sen dıyo...
herseye bahane buluyo...tuvalete gdyrm bagırıyo nixxxx
kosa kosa cıkuyorum nerdesın sen be dıye bagırıyo...
yemınkı bıktım ozlellıkle bu aralar taktı bana...
ayının teki en kibar lafı lan...
ağzından küfür eksik olmaz zaten...
mesela birisini bağlatıcak...bana şu gümrükçü karıyı bağla bankacı karıyı bağla bilmemne...
zeynep sen işini ve patronunu öpte başına koy...
bizimki sürekli kusur bulmaya çalışır..
geçen hafta rusyadaydı aradı ordan muhasebecıyı ıstedı bende baglıcam adam yerınde yok 1 dk anca bekledı...sonra yerınde yok ben sızı aratim dedim..vay efendım yoksa yok de ne bekletıyosunyarım saatır beklıyorum dıye nasıl bagırıyo bı duysan .
sonra ertesı gun geldı..sen benı bekletıysn telde ısını cıddıye al rusyadan burayı aramanın dksı kac para bılıymsn sen dıyo...
herseye bahane buluyo...tuvalete gdyrm bagırıyo nixxxx
kosa kosa cıkuyorum nerdesın sen be dıye bagırıyo...
yemınkı bıktım ozlellıkle bu aralar taktı bana...
ayının teki en kibar lafı lan...
ağzından küfür eksik olmaz zaten...
mesela birisini bağlatıcak...bana şu gümrükçü karıyı bağla bankacı karıyı bağla bilmemne...
Sanırım Zeynep :))
Neyse hanımlar ben kaçar mesai bitti
Herkeslere iyi akşamlar
aa nereye,e daha saat kaç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?