Sekreterler,Yönetici Asistanları

yaa ,öyle çok kötü olur,dayanamam ben,yapımda çok duygusal zaten o anda arkadaş vardı yanımda bişey anlatıyordu o kafamı karıştırdı,zaten müdürde farketmiş arkadaşın yüzünden senin kafan karıştı galiba dedi.

aman zeynepneslihancığım bana neler diyo bi bilsen 7 oldu ama ömrümden ömür gitti. Beynimi kullanıcam diye 100 kere yazıcakmışım bana ders vermişti: ama yazmadım
Beni Zerafet okuluna yollıycakmış edep terbiye görgü kuralı öğrenmem için,
Köylü işi yapmıycakmışız (kendide köyden gelme)
topuklu giymem yasak çok ses çıkarıyor diye (karısıda aynı yerde çalışıyor 15 cm den aşağı asla topuk giymez)
vs vs anlatsam daha çok şey varda 3 kuruşluk maaşa talim edip çalışmak zorundayım işte.Ev geçindiriyorum

bende son 2 haftadır mutlak hergün fırça yiyorum...
allahtan çarşamba yıllık izne cıkıyorum 18 gün kafamı dinlicem..

ciddi misiniz ya,ki bana hiç kırıcı bişey kullanmadı,sadece kimi aradın ben burda bekliyorum dedi kızgın şekilde,gelincede açıklama yaptım baktı çok üzgünüm tamam arkadaşın senin kafanı karıştırdı galiba,olsun dedi.Bu halde bile benim hala yüzüm düşük.Kolay gelsin arkadaşlar,zor gerçekten dayanmak,umarım daha iyi bir yer bulursunuz

İnşallah buluruz
Ben kendi adıma konuşayım ben zırt pırt iş değiştiren biri olmadığım için ne kadarda hakaret yesem oturuyorum oturduğum yerde. Mutsuzum belki ama paramı alır işimi yapar giderim diyorum ama bebek istiyorum bebek olunca mecburen ayrılıcam.

Birde ayrıca aradı kızdımı ?:1shok:
Çok şaşırdım , patronum bugüne kadar yaptığım bir yanlış için bana telefon edip kızmadı..
Kızmazda zaten ben hata yapmamaya çalışırım ama olaki bir hata yaptım
İnsanlık hali der geçer .. bİraz söylenir ama olur o kadar ..2 dk geçmez unutur..

ama huzur olmadıktan sonra hakaretle niye katlanasın ki,iş değiştirmemek için katlanmamak yanlış bence,sonuçta daha iyi bir ortam için gidiceksin.Çok mecbursan belki paraya çok sıkışıksan ok ama iş değiştirmemek için hakarete katlanmak yapılmamalı bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabiye hayır öyle değil yanlış anlamışsın,adamı boş yere beklettim orda,beni aramasa halaa bekleyecekti,arayıp başka kişiyi aradığımı öğrenince kızdı.Dışardaydı yani,durumu öğrenmek için aradı.Kimi aradın ben burda bekliyorum dedi ama bağırmadı tabi...gelincede anlattım o beni teselli etti nerdeyse ,tamam arkadaşın vardı yanında kafan karışmış olsun dedi,uzatmadı,ama ben etkileniyorum işte,yok yere beklettim orda

Son düzenleyen: Moderatör:

Pardon ya ben yanlış anlamışım..:bbo:

zeynep sen işini ve patronunu öpte başına koy...
bizimki sürekli kusur bulmaya çalışır..
geçen hafta rusyadaydı aradı ordan muhasebecıyı ıstedı bende baglıcam adam yerınde yok 1 dk anca bekledı...sonra yerınde yok ben sızı aratim dedim..vay efendım yoksa yok de ne bekletıyosunyarım saatır beklıyorum dıye nasıl bagırıyo bı duysan .
sonra ertesı gun geldı..sen benı bekletıysn telde ısını cıddıye al rusyadan burayı aramanın dksı kac para bılıymsn sen dıyo...
herseye bahane buluyo...tuvalete gdyrm bagırıyo nixxxx
kosa kosa cıkuyorum nerdesın sen be dıye bagırıyo...
yemınkı bıktım ozlellıkle bu aralar taktı bana...
ayının teki en kibar lafı lan...
ağzından küfür eksik olmaz zaten...
mesela birisini bağlatıcak...bana şu gümrükçü karıyı bağla bankacı karıyı bağla bilmemne...

Tek kelimeyle öküz bunlar nixim
Kroyum ama para bende diyenlerden bu ve bunun gibileri..........kötükedihüso

çok kabaymışklava: benim müdür melek kalıyor

aynen kızlar.zaten bizimkilerin işi son 8-9 senedir çok iyiymiş...
ondan önce baya küçük işler yapılmışş..sonradan görmeler yani

kızlar ben çok kötüyümmm...karmakarışık bir ton sorun var patronun kızı geldi,işe başladı yani ama büyük biri 60 yaşında,benim müdürle tartıştılar benim müdüre dediki benim için kıza baskı uyguluyorsun,kızı üzüyorsun vs dedi oda yapmıyorum dedi beni çağırdı ben ne diyecem zor durumda kaldım susstum ya öyle bunaldımki anlatamam iş bulmam lazım işten çok bunlar yoruyor beni

sende anlatsaydın prenses...hazır fırsatını bulmuşken patronun kızı senı savunmus daha ne ıstıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…