• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

hayırlı olsun canım iyi gülerde harca...

kızlar ben aynı zamanda iş arıyorum ama yok ya:gitme:internette heryere başvuruyorum gazetedende takip etcem bu iş meselesine ağırlık vermem lazım

bende arıyorum canım bende
başvurdum ama hiç geri dönen olmadı ya ....
ne mezunusun canım

bende arıyorum canım bende
başvurdum ama hiç geri dönen olmadı ya ....
ne mezunusun canım

turizm otelcilik canım ben çalışıyorum ama heran bitebilir hatta sabah gidecek işim varmı yok mu onuda bilmiyorum,hani büyük marketlerde kasiyer felanda olabilir yeterki başım rahat olsun çok moralim bozuk ya

Günaydın kızlar... Uzun zamandır yazamıyordum buraya ama takip ediyordum... Umarım herkeste keyifler iyidir. Zeynep Neslihan zammın hayırlı olsun...

Suprensesi doğru düzgün ilan yok haklısın. Ben de geçen ay arıyordum iş sonra vazgeçtim. Bir yere gittim görüşmeye ücrette anlaşamadık. Şuan aldığım ücrete yakın bişey teklif ettiler ben de kabul etmedim. Gerçi oldukça büyük bir yerdi ama şuan çalıştığım yer de öyle. Bırakmaya değmezdi yani.. Bi de başka bi firmadan aradılar o da iyi bi yerdi ama ctesi çalışıyorlarmış. Ben ctesi çalışılmayan yer istiyorum. O yüzden onu da eledim. Şuan için de askıya aldım iş aramayı. Yaz bitsin bakalım burda bazı şeyler düzelir belki diye bekliyorum.

Günaydın kızlar... Uzun zamandır yazamıyordum buraya ama takip ediyordum... Umarım herkeste keyifler iyidir. Zeynep Neslihan zammın hayırlı olsun...

Suprensesi doğru düzgün ilan yok haklısın. Ben de geçen ay arıyordum iş sonra vazgeçtim. Bir yere gittim görüşmeye ücrette anlaşamadık. Şuan aldığım ücrete yakın bişey teklif ettiler ben de kabul etmedim. Gerçi oldukça büyük bir yerdi ama şuan çalıştığım yer de öyle. Bırakmaya değmezdi yani.. Bi de başka bi firmadan aradılar o da iyi bi yerdi ama ctesi çalışıyorlarmış. Ben ctesi çalışılmayan yer istiyorum. O yüzden onu da eledim. Şuan için de askıya aldım iş aramayı. Yaz bitsin bakalım burda bazı şeyler düzelir belki diye bekliyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR

acaba benden başka çalışan varmı bugün...

75 tl zamla maaşım 825 tl olmuştur..bozdurur,bozdurur harcarım artık....
adiler 4 yıl olcak aldığım maaşa bak...iş bulup cıkıcam...

75 tl zamla maaşım 825 tl olmuştur..bozdurur,bozdurur harcarım artık....
adiler 4 yıl olcak aldığım maaşa bak...iş bulup cıkıcam...

danışmanlık şirketine git cv ile,beni çağırmışlardı öyle kariyerden cv mi görüp,onlarda birsürü ilan oluyor,ben başka yerden iş bulduğum halde aramışlardı sonradan,memnun değilseniz elimizde şöyle şöyle iş var diye.Adını hatırlamıyorum şimdi kariyer de falan vardır,o şirketlerin ilanına başvur,oraya gittiğinde seni beğenirlerse başka ilanlarıda tavsiye ediyorlar,ben asistanlık için gitmiştim bir tanesine maaşı düşük çıktı,olmaz dedim,benim istediğimden daha yüksek maaşla başka yer var ister misiniz dediler,olabilir dedim ama çok iyi derece ingilizce istiyorlarmış,kadınla biraz ingilizce konuştuk,kem küm ledim cevaplayamadım hepsini,1-2 hafta müddet verelim dedi,ben güvenemedim.Yani sen o danışmanlık şirketleriyle irtibata geç,isteklerin doğrultusunda işe baksınlar,oraya gidince istediğin maaş düzeyindekileri belirtirsin ,görüşmeye gidince sürpriz olmaz.

zeynep sinirlerim çok bozuk akşam eve gidip sinirimden ağladım...
resmi tatıllerde c.tesı yarım gun çalışıyoruz mesaı yok. ya ben burda 2 kısılık iş yapıyorum...bizim tekstilde kullandığımız yıkama talımatlarınıda ben basıyorum...lanet olsun bunlara....su anda o kadar sıkışık bi dönemdeyizki mecbur calısıcam ama kuzenım buyuk bıyerde calısıyo ona haber verdım bakalım belkı bısey cıkar..

resmi tatıllerde c.tesı yarım gun çalışıyoruz mesaı yok. ya ben burda 2 kısılık iş yapıyorum...bizim tekstilde kullandığımız yıkama talımatlarınıda ben basıyorum...lanet olsun bunlara....su anda o kadar sıkışık bi dönemdeyizki mecbur calısıcam ama kuzenım buyuk bıyerde calısıyo ona haber verdım bakalım belkı bısey cıkar..

bozma sinirlerini o kadar,tamam haklısın ama bu kadar yıpratma,dediğim şeyide yap olur mu,aynı şeyleri bende yaşadım,belki resmi tatiller vs çalışmadım ama eski şirketimde aşırı yoğunluktan ve stresten şeker hastası oldum 24 yaşında,bunları düşün lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sinirlenme tatlım
Hepimiz aynı durumdayız.. Maaşıma zam istedim geçen ay patronumdan.. Patronum bana gülerek hadi iyisin bu ay maaşına zam yaptım dedi..
Parayı aldım saydım 20 lira zam yapmış :1shok:
Gülermisin ağlarmısın..
İş olsa ve burdaki şartlardan daha iyi bir yer olsa giderim ama iş yok ne yazıkki..

Sinirlenme tatlım
Hepimiz aynı durumdayız.. Maaşıma zam istedim geçen ay patronumdan.. Patronum bana gülerek hadi iyisin bu ay maaşına zam yaptım dedi..
Parayı aldım saydım 20 lira zam yapmış :1shok:
Gülermisin ağlarmısın..
İş olsa ve burdaki şartlardan daha iyi bir yer olsa giderim ama iş yok ne yazıkki..

100 bile gören olmadı desene bu ay :) 20 sen 50 ben 75 nix

rekor bende desenize ama zeynep senın maasın zaten standartların uzerınde 1000 bıle olmadı benımkı baksana....
1000 e tav olurdum ben..
sabah patron ne o suratın 5 karış neoldu dedi..bende yok bişi dedim..
heralde 10% zam yaptı diye boynuna sarılcak halım yoktu...

rekor bende desenize ama zeynep senın maasın zaten standartların uzerınde 1000 bıle olmadı benımkı baksana....
1000 e tav olurdum ben..
sabah patron ne o suratın 5 karış neoldu dedi..bende yok bişi dedim..
heralde 10% zam yaptı diye boynuna sarılcak halım yoktu...

evet ,ben şikayetçi olamıyorum ama 50 de az be:)

ben zamdan vazgeçtim iş arıyorum , bugün bi kaç saat biryereler gidip başvurdum işallah ya

suprensesi...ama aldığın paranın da insanı tatmin etmesi gerekiyo...eşşek gibi çalışıp az para almaktansa evde oturmak daha iyi..
gerçi eskiler 'bedava çalışmak,boş oturmaktan iyidir' demişler..

günaydın arkadaşlar
ohh ne güzel hepiniz azda olsa çokda olsa zam almışsınız ayın 6sı oldu ben hala ne yol paramı ne maaşımı alabildim.Neyse bunada şükür diyorum işsiz dolaşmaktansa eninde sonunda alacağım bir para var derim beklerim.

bugün bir hata yaptım,o anda isimleri yanlış anlamak yapacağım işte bir hataya yol açtı :( müdürüm cebimden aradı yemekhaneydim,kızdı kapattı :( yanlışımın farkında bile olmadım anlayamadım o anda,ne yediğimi anladım ne içtiğimi,çok üzüldüm.Biraz önce geldi açıkladım ,özür diledim tamam olsun dedi sonra ama çok üzüldüm bugün:(

Seninki yine anlayışlıymış canım.Her insan hata yapar önemli olan bunu tekrarlamamak
Benimkiside bugün içime etti bıraktı gerçi herzaman ki hali alıştım diyorum ama bir laf sölüyor çileden çıkarıyor beni.Neyse yarın tatile çıkıyor bir hafta rahatım inşallah hihoyyythihoyyyt

Back