hayırlı olsun canım iyi gülerde harca...
kızlar ben aynı zamanda iş arıyorum ama yok ya:gitme:internette heryere başvuruyorum gazetedende takip etcem bu iş meselesine ağırlık vermem lazım
bende arıyorum canım bende
başvurdum ama hiç geri dönen olmadı ya ....
ne mezunusun canım
Günaydın kızlar... Uzun zamandır yazamıyordum buraya ama takip ediyordum... Umarım herkeste keyifler iyidir. Zeynep Neslihan zammın hayırlı olsun...
Suprensesi doğru düzgün ilan yok haklısın. Ben de geçen ay arıyordum iş sonra vazgeçtim. Bir yere gittim görüşmeye ücrette anlaşamadık. Şuan aldığım ücrete yakın bişey teklif ettiler ben de kabul etmedim. Gerçi oldukça büyük bir yerdi ama şuan çalıştığım yer de öyle. Bırakmaya değmezdi yani.. Bi de başka bi firmadan aradılar o da iyi bi yerdi ama ctesi çalışıyorlarmış. Ben ctesi çalışılmayan yer istiyorum. O yüzden onu da eledim. Şuan için de askıya aldım iş aramayı. Yaz bitsin bakalım burda bazı şeyler düzelir belki diye bekliyorum.
75 tl zamla maaşım 825 tl olmuştur..bozdurur,bozdurur harcarım artık....
adiler 4 yıl olcak aldığım maaşa bak...iş bulup cıkıcam...
75 tl zamla maaşım 825 tl olmuştur..bozdurur,bozdurur harcarım artık....
adiler 4 yıl olcak aldığım maaşa bak...iş bulup cıkıcam...
zeynep sinirlerim çok bozuk akşam eve gidip sinirimden ağladım...
resmi tatıllerde c.tesı yarım gun çalışıyoruz mesaı yok. ya ben burda 2 kısılık iş yapıyorum...bizim tekstilde kullandığımız yıkama talımatlarınıda ben basıyorum...lanet olsun bunlara....su anda o kadar sıkışık bi dönemdeyizki mecbur calısıcam ama kuzenım buyuk bıyerde calısıyo ona haber verdım bakalım belkı bısey cıkar..
zeynep sinirlerim çok bozuk akşam eve gidip sinirimden ağladım...
resmi tatıllerde c.tesı yarım gun çalışıyoruz mesaı yok. ya ben burda 2 kısılık iş yapıyorum...bizim tekstilde kullandığımız yıkama talımatlarınıda ben basıyorum...lanet olsun bunlara....su anda o kadar sıkışık bi dönemdeyizki mecbur calısıcam ama kuzenım buyuk bıyerde calısıyo ona haber verdım bakalım belkı bısey cıkar..
Sinirlenme tatlım
Hepimiz aynı durumdayız.. Maaşıma zam istedim geçen ay patronumdan.. Patronum bana gülerek hadi iyisin bu ay maaşına zam yaptım dedi..
Parayı aldım saydım 20 lira zam yapmış :1shok:
Gülermisin ağlarmısın..
İş olsa ve burdaki şartlardan daha iyi bir yer olsa giderim ama iş yok ne yazıkki..
rekor bende desenize ama zeynep senın maasın zaten standartların uzerınde 1000 bıle olmadı benımkı baksana....
1000 e tav olurdum ben..
sabah patron ne o suratın 5 karış neoldu dedi..bende yok bişi dedim..
heralde 10% zam yaptı diye boynuna sarılcak halım yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?