Sekreterler,Yönetici Asistanları

benim mesai 6 da bitiyor hatta 5 kala...ben gebze deyim... ücretler gerçekten yapılan işe göre çok düşük kalıyor özelliklede kriz dolayısıyle zam da olmadı neyseki ben krizden önce yıllık maaşımı anlaşarak girdim...

11 yılın tecrübesi nasıl olsa :) kaça anlaştın:jeyyar:

11 yılın tecrübesi nasıl olsa :) kaça anlaştın:jeyyar:

maaşları açıkça paylaşacaksak seninkinide öğrenmek isterim :jeyyar:... aylık 1600 net e anlaştım...vergi dilimine girdiği için maaşlar brütüm ona göre ayarlandı...

maaşları açıkça paylaşacaksak seninkinide öğrenmek isterim :jeyyar:... aylık 1600 net e anlaştım...vergi dilimine girdiği için maaşlar brütüm ona göre ayarlandı...

Ben burda yazmıştım zaten:) bir daha yazayım 1250 net ,zamla ne olur bilemem

Ben burda yazmıştım zaten:) bir daha yazayım 1250 net ,zamla ne olur bilemem

heh işte esas önemli olan o bir iş yerine ilk anlaştığın rakam yüksekse gerisi boş...çünkü yapacakları zam%8 i geçmiyor...dolayısıyle senin bütün hayallerin suya düşüyor...tabiki kendini yırtanda aynı zammı rahat rahat oturanda aynı zammı alıyor ancak çok büyük firmalarda bu bi şekilde sistemli yürüyor haksızlık olmuyor...ama bir asistanın aldığı maaşın tecrübeyle orantılı sanıyorum..birde şunuda unutmamak gerek taze kan taze ve daha yüksek maaş demek...

eski işyerimde %23 aldım en son ama burayı bilemiyorum tabi,yeni sayılırım burda...

ben 750 alıyorum 50 de asgari gecim indirimi 800 tl...sizinkine bakınca cok az..patronu boğdurcaksınız bana şimdi....450 ile girdim 3 senedir çalşıyorum 2 kere zam aldım..1.zamda 550 yaptı..2. zamda 750 yaptı oylece kaldı ....vallahı yetmıyo artık...

kızlar valla halinize şükür edin benim maaş 600 alıyorum asgari geçimle 650 oluyor

günaydddııııınnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Zam ayımız bu ay. Du bakali ne olacak.hihoyyyt

Fekat kimsede ses seda yok:sm_confused:, yapmıycaklarmıki acaba. Yav zaten senede bir zam alıyoruz onuda burnumuzdan getirmeseler bari.:mymeka:, Krizi bahane edecekler kesin

Zam ayımız bu ay. Du bakali ne olacak.hihoyyyt

Fekat kimsede ses seda yok:sm_confused:, yapmıycaklarmıki acaba. Yav zaten senede bir zam alıyoruz onuda burnumuzdan getirmeseler bari.:mymeka:, Krizi bahane edecekler kesin

Bu yıl görüştüğüm hiç kimseye zam yapılmadı aksine işten çıkarılanların sayısı konuşuluyor...bol şans diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…