- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Selam kızlar
1 kilo vermişim, 94 olmuşum
ama hala spora başlayamadım
1 kilo vermişim, 94 olmuşum
ama hala spora başlayamadım
Merhaba,
Şu motive edici mp3leri nereden bulabilirim acaba ? Onlara çok ihtiyacım var çünkü benim cesaretim çok çabuk kırılıyor zaten gören herkes moralimi bozuyor.
Ha bir de ben bir ay önce "neden kilo veremiyorum,neden sürekli açlık hissediyorum,neden herkesin yediği kadarını yememe rağmen hızla kilo alıyorum.diyet yapınca neredeyse aç gezmeme rağmen kilo veremiyorumneden sürekli halsiz hissediyorum" bu sorularımın cevaplarını bulmak amacıyla tahlil yaptırmak üzere Devlet hastahensine gittiğimde oradaki doktor ailen obezse yapacak bişey yok böyle kalacaksın ,hep kilolu olacaksın boşuna kasma kendini dedi.Zaten olmayan moralimi 0'ın altına indirdi
Kesinlikle motivasyona ihtiyacım var,belki o mp3ler işe yarar...
bana da gönderir misiniz şu telkinleri nerden bulacağım :26: geçen gün aradım bulamadım ama :44:doğrusu doktora hayran kaldım. insanlar sırf motive olarak neler başarıyor eli ayağı gözü olmayan insanlar neler başarıyor, bence sen doktorun söylediklerini zihninden temizle arkadaşım. nil_gün olan telkinler forumda var, onun sesli bölümleri de var, bence sana o daha iyi motive edici olur. aslında moralsizliğin dikkatimi çekti, başka bir telkin grubundan da ego güçlendirici, kendine güven, suçluluk duyguları gibi konularda telkinler var, onları da dinleyebilirsin ev içinde.. ne kadar dinleyebilirsen.. dur ben sana bi öm yazayım :)