• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

daisy, canım o benim yapımda var, klasik başak burcu :) yedi kat yabancıya danışmanlık eder, motive ederim kendime çözüm bulamam :) neyse devam ediyoruz zaten iyi kötü.. inşaallah dediğin gibi olur da birden veririm :27:
sağol tatlım :71:

domination, tebrik ederim canıımmm çok sevindimm :32: :65:

sana da atayım öm duruyordu sanırım..

oyy kuzum bende başak burcuyum... bende aynıyım görsen aile olsun arkadaş olsun iş olsun yaşam alanım olan bütün çevrelerddde güzin abla misaliyim sen gel kendime ettiğim eziyetleri görrr sevgiler cnm

Sevgiler benden canım :70:

lazrail hoşgeldin :29: boy-kilo-hedef kilo bilgilerini bekliyorum canım :68:

Veee ben de başarısız kapatacağım sanırım, zaten günde 3 öğün tartılıyorum ama yarın sabah bir daha tartılayım bakayım :59:

sanırım leslie bi işe yaramadı ben de :63: daha ağır egzersizler mi bulsam ne yapsam :44: gerçi bugün yine 5 mil yaptım üstüme su dökülmüş gibi oluyorum egzersizden sonra ama anlamadım ki :44:

bu arada hanımlar yarın kilonuzu yazarken geçen haftaki kilonuzu da yazın ki karşılaştırma listesi yapayım size e mi :68:

birinci haftayı yazmayın haaa, 1 hafta sonraki kilonuzu yazın,

Örnek, Ben 55 kilo ile başladım, bir hafta sonra 1 kilo verdim, şöyle yazacağım:

Kayıt 54-54

(olacak büyük ihtimal) :59:

olur böyle vakalar derim :emir_bebek:
çok yapamıyorsan da az az yap canım, bu seferlik affettim :37:
sen de yarın başlarsın endişelenme :23:

spor yapmayalı nerdeyse 1 yıl olacak unuttum resmen artık :37: bi başlasam devamı gelir diyorum ama başlayamıyorum işte :27:

Günaydın çıtır güzeller :54::54 :kalktım 1 bardak su içtim ve 5 dk videosunu izledim ve uyguladım
:8::8:l güne böyle başlayabilmek çok güzel

87,400 ile başlamıştım 300 gr daha alarak 87.700 ile haftayı kapatıyorum arkadaşlar:58: bu hafta regl olmam beni mahvetti ama yılmayacağım 55 olana kadar durmak yok yola devam Allahım bize ramazanda da dayanma gücü versin günler çok uzun sahurda az yersek nasıl dayanırız bilmiyorum bir de ben düşük tansiyon hastasıyım artık yaşayıp göreceğiz zayıflamayı aklıma koydum bir kere:66:

Günaydın kızlar:21: Bugün hemen kalktım tartıldım (normalde çarşambaları tartıldığım için) çarşamba gününden bugüne yarım kilo vermişim :10: Yeni tartım günümüz hayırlı uğurlu olsun :kkk:

54,7....54,2

Günaydın kızlar:21: Bugün hemen kalktım tartıldım (normalde çarşambaları tartıldığım için) çarşamba gününden bugüne yarım kilo vermişim :10: Yeni tartım günümüz hayırlı uğurlu olsun :kkk:

54,7....54,2

merhaba.. ne güzel bende kilo vermeye başlamalıyım artık ya kendimden nefret ettim bugün bu kilolarla göbeğim almış başını gidiyor :14::14:

87,400 ile başlamıştım 300 gr daha alarak 87.700 ile haftayı kapatıyorum arkadaşlar:58: bu hafta regl olmam beni mahvetti ama yılmayacağım 55 olana kadar durmak yok yola devam Allahım bize ramazanda da dayanma gücü versin günler çok uzun sahurda az yersek nasıl dayanırız bilmiyorum bir de ben düşük tansiyon hastasıyım artık yaşayıp göreceğiz zayıflamayı aklıma koydum bir kere:66:

Canım o dönemde alınan kilo çabuk veriliyor moralini bozma:13:

merhabalar bende aranıza gelebilirmiyiim acaba.. şuanki kilom 78.4 hedefim şimdilik 70..

Aramıza Hoşgeldin :71: kayıtçım gelirse senin bilgilerini ekler

merhaba.. ne güzel bende kilo vermeye başlamalıyım artık ya kendimden nefret ettim bugün bu kilolarla göbeğim almış başını gidiyor :14::14:

Canım inan ki kayıt bu topiği açmasaydı ben diyet filan yapmazdım burada birbirimize destek oluyoruz, inanıyorum ki sana da çok yararlı olacak bu başlık:29:

çok moralsizim çok canım sıkkın bugün kızlar tahmin ettiğim gibi kilo vermemişim hala 59 :59:sinirlerim bozuldu ya boşuna tutuyorum sanki kendimi dikkat ediyorum bide demekki dikkat etmesem alcam üstüne üstlük ne uyuz bi bünyedir bu yaa:47:

Canım inan ki kayıt bu topiği açmasaydı ben diyet filan yapmazdım burada birbirimize destek oluyoruz, inanıyorum ki sana da çok yararlı olacak bu başlık:29:

bende dün tartıldım kilomu görünce inanamadım hemen diyet yapmaya başlamalıym diye karar aldım ama burasını görmeseydim bende bir kaç gün sonra diyeti boşlardım daha önceler hep yaptığım gibi :18: aslında geçen yaz 10 kilo vermiştim süper olmuştum ama okullar açıldı ve yurtta kaldığım için yedim yedim durdum o kiloları hoop geri aldım.. :14::14: ama burda o kiloları vericem ve birdahada almıcam inşallah..

günaydın kızlar iyi pazarlar :16:

81.4 üm bugun.600 gr gitmiş sadece :14: ee müstahak bana leslie yapmazsam dahasını beklememem lazım :47:

çok moralsizim çok canım sıkkın bugün kızlar tahmin ettiğim gibi kilo vermemişim hala 59 :59:sinirlerim bozuldu ya boşuna tutuyorum sanki kendimi dikkat ediyorum bide demekki dikkat etmesem alcam üstüne üstlük ne uyuz bi bünyedir bu yaa:47:

Canım hemen moralini bozma sen 59 a düşene kadar da 5 kilo vermişsin şimdi bünyen direniyor durgunluk dönemine girdin demek ki bu dönemde sakın pes etme, önümüzdeki pazar senin 58 olacağına eminim:29:

birde leslie 5 mili ben bulamadım ya onuda yapmak istiyorum.. özel mesaj olarak link atabilir misiniz??

yarim hoşgeldin, boyunu da yazar mısın tatlım? leslie'yi bu konunun önceki sayfalarında simorgh paylaşmıştı canım oradan bakabilirsin ;)

günün ilk listesi birazdan geliyoooorrrrr, daha sonra yazan olursa onları da eklerim ;)

yarim hoşgeldin, boyunu da yazar mısın tatlım? leslie'yi bu konunun önceki sayfalarında simorgh paylaşmıştı canım oradan bakabilirsin ;)

günün ilk listesi birazdan geliyoooorrrrr, daha sonra yazan olursa onları da eklerim ;)

hoşbulduk canım.. boyumda 1.71 canım.. tamam inceleyim ozaman sayfaları canım sağol..

Back
X