- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Bende son kez goturseydimKahvaltı faslım hazır. Aslında 2x yiyorum bunları ama gece sinirlerim bozuldu biraz katmer yedim son kezondan dengeli gidiyorum.
Eki Görüntüle 2945332
Bende son kez goturseydim
Afiyet olsun kuş gibi besleniyoruz sanki
İyi hatırlattın ton balığını listeme koyayim. Sende paylaş fikir olsunara öğünde ton balıklı sandviç şart oldu ya çıkacağım bi yandan evi toparla bi yandan kahvaltı bi yandan işe bakıyorum , sabah sabah çok bölündüm
Ben paylaşacağım mutlakaİyi hatırlattın ton balığını listeme koyayim. Sende paylaş fikir olsunkolay gelsin
Amin inşallah.hosbuldumHepimizin var inan ki. İnşallah öyle böyle başlar devam eder hoşgeldin
Günaydın kuzum.hosbuldumMerhaba günaydın , hoşgeldinaramıza katılmandan memnun olurum
Vira bismillah diyipEki Görüntüle 2945504 Güne cevizli su ve çiyalı-limonlu suyumla başlıyorum
Merhaba. Ben de şekeri unu hayatımdan çıkardım bu gün 4cü günüm. Hep tatlı yiyen biri için zor ama yemesem isyediyim kiloya düşerim inşallah. Aralıklı oruç yapıyorum 2 öğün yiyorum bazen ara öğün yapıyorum bir defa. Herkese başarılarHerkese merhaba , ben yıllardır spor yapan biri olarak kendimin de bildiği ama bedenimde de şahit olduğu bir gerçekle yüz yüzeyim . Ne kadar spor yaparsanız yapın beslenme temiz ve düzenli istikrarlı değilse o spor ne denli olursa olsun %40 işe yarıyor .
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.
Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .
Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu seferH M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .
Düzen şu şekilde :
- ŞEKER VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETİLMEYECEK .
- PAKETLİ GIDALAR TÜKETİLMEYECEK
- TUZ EN MİNİMUMDA KULLANILACAK
- BEYAZ UNDAN YAPILAN EKMEKLER DEĞİL TAM BUĞDAY EKMEKLERİ TERCİH EDİLEBİLİR
- 2 ANA 2 ARA ÖĞÜNÜMÜZ OLACAK
- BOL YEŞİLLİK SEBZE VE ET TÜREVLERİ TÜKETİLECEK
- HURMA,GÜN KURUSU,KAYISI,LEBLEBİ GİBİ ŞEKERSİZLİĞİMİZİ BASTIRACAK ARA ÖĞÜNLER DOSTUMUZ OLACAK
- TAZE VEYA KURU MEYVELER PORSİYON KONTROLLÜ TÜKETİLMESİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU.
- EN AZ 1.5 LİTRE SU TÜKETİMİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU
- SPOR YAPANLAR DÜZENİNE DEVAM EDECEK
- SPORA YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA UYGUN ALTENATİF VİDEOLU İÇERİKLER SUNULACAK :)
- İLK DEFA BU YOLA GİREN SEVGİLİ KADIN DOSTLARIM BİRAZ ZOR AMA GAYRETLE ÖNCE BEDENİ NEFSİ ADABTE EDİP SPOR GÜNLÜĞÜ OLUŞTURABİLİRİZ .
Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.
Ooo yaparım bunu güzel görünüyor . Bende 1 saat sonra köfte yada tavuk yiyeceğim az . Yoldayım şuan çünküEki Görüntüle 2945612
4 buçuk saat sonra ikinci öğünüm;
elma ,yulaf, hindistan cevizi biraz süt az nar , tarçın
çörek otlu biskuvim
Kız ne güzel görünüyor sen mi yaptın afiyet olsun.2 kaşık kuru fasulye yiyorum. Hiç de sevmemEki Görüntüle 2945717
Eki Görüntüle 2945504 Güne cevizli su ve çiyalı-limonlu suyumla başlıyorum
Afiyet olsun kızlarEki Görüntüle 2945612
4 buçuk saat sonra ikinci öğünüm;
elma ,yulaf, hindistan cevizi biraz süt az nar , tarçın
çörek otlu biskuvim
Akşam menüm2 kaşık kuru fasulye yiyorum. Hiç de sevmemEki Görüntüle 2945717
Afiyet olsun canım patates olmayaydi iyiydi6 köfte yoğurt salata az da patates var
Afiyet olsun ohh bende ayarlicam biseyler6 köfte yoğurt salata az da patates var
Ben bazen 2 öğün yapıyorum ama başlarda ara da yaparım çünkü ilklerde biraz zorluyorKızlar sanırım gün içinde ara öğün vs de yapıyorsunuz.ben karatay diyeti yapıyorum ama aynı zamanda Aralıklı öğün oluyorgünde iki öğün besleniyorum