-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Pek sevmem ama olabilir bunu denicem. Böyle değişik tariflerini söyle bana da yapıyımOnun yerin haşla yeşil merrcimek bir avuç haşlandıkça sonra süz dereotu lor peyniri dök üstüne
Bu dediklerinden bi tavuk bi köfteyi yerim benBen nohut fasulye pilaki
Köz patlican köz biber salatası veya yohurtlamasi
Sebze salataları tavuklu etli köfteli vs
Bazen meyveli karışımlarla kahvalti
Sende hicbirsey begenmiyorsunBu dediklerinden bi tavuk bi köfteyi yerim bengerisi senin olsun
Çok yemek seçiyorum ya napıyımSende hicbirsey begenmiyorsun.
Yok ben bilmiyor
Aç kalinca görürüm seniYok ben bilmiyor
Olur kediBende tarif atacağım sizde atın fikir olsun bize.
Hepimizin var inan ki. İnşallah öyle böyle başlar devam eder hoşgeldinSlm kızlar bende katılmak istiyorum.kendi çapımda spor diyet vs yapıyorum 2 haftadır.
Yeni bir topik yeni bir sayfa inşallah iyi gelir . motivasyona çok ihtiyacım var çünkü
Merhaba günaydın , hoşgeldinSlm kızlar bende katılmak istiyorum.kendi çapımda spor diyet vs yapıyorum 2 haftadır.
Yeni bir topik yeni bir sayfa inşallah iyi gelir . motivasyona çok ihtiyacım var çünkü
Günayfın tatllıımmBen kahvaltımı 8:30 da yaptım kızlar
Eki Görüntüle 2945318
Cig badem biraz. bide polenli bir çay kaşığı pekmezle sütumu içtim. Cokokrem bana baktı ben ona ama biraz ayrı kalacağız mecbur
Doydum valla ekmek yemedenGünayfın tatllıımmtabak enfeesss görünüyor
Sabahları kokutmazlarsa ben hiç ekmek aramıyorumDoydum valla ekmek yemedenGünaydın canım sanada afiyet olsun
Aynen burundan girmediği sürece sorun yok ama eşim taze taze aldimi zor dayaniyorumSabahları kokutmazlarsa ben hiç ekmek aramıyorum
Tahm tahıllı esmer ekmeklerden günde 1 2 dilim yiyebilirizAynen burundan girmediği sürece sorun yok ama eşim taze taze aldimi zor dayaniyorumneyse görmezden gelicem mümkün olduğunca
Aynen burundan girmediği sürece sorun yok ama eşim taze taze aldimi zor dayaniyorumneyse görmezden gelicem mümkün olduğunca