- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
2 3 gün şeytanın bacağını kirsak olacak inşallah hadi bakalım
Yürü beee kedi kim tutar seni
Ben şekersiz çok yaptım kahvaltıda tavuk salata bile yedim dikkat ederkenBen yiyecek şey bulamıyorum ya yediklerim zaten kısıtlı olduğu içinyani kahvaltı öğününü asla sevmiyorum mesela, kahvaltıda yemek olsun yerim
On numara, onu bende yerim her zamanBen şekersiz çok yaptım kahvaltıda tavuk salata bile yedim dikkat ederken
Öğlen ilk öğünde kahvaltı yapmak zorunda değilsin 3 yada 5 yemek kaşığı yemek bol salata ve çorba ile başlanabilir.Ben yiyecek şey bulamıyorum ya yediklerim zaten kısıtlı olduğu içinyani kahvaltı öğününü asla sevmiyorum mesela, kahvaltıda yemek olsun yerim
Bende ara ara yapıyorum , ama yazdan beri yediklerimin haddi hesabı yok biraz bedeni hafifletmek lazım . Ben kahvaltı çok seviyorum bu yüzden ilk öğünüm genellikle kahvaltı olurBen şekersiz çok yaptım kahvaltıda tavuk salata bile yedim dikkat ederken
Bende bakarım duruma göre oturturum zamanlaBende ara ara yapıyorum , ama yazdan beri yediklerimin haddi hesabı yok biraz bedeni hafifletmek lazım . Ben kahvaltı çok seviyorum bu yüzden ilk öğünüm genellikle kahvaltı olur
Olabilir, bakalım yarın ne bulcam yemelikÖğlen ilk öğünde kahvaltı yapmak zorunda değilsin 3 yada 5 yemek kaşığı yemek bol salata ve çorba ile başlanabilir.
Hadi bakalım . Dediğim gibi burada her an günlük gibi paylaşım yapalım ki motivayon ve akıl birliği oluşsun .Olabilir, bakalım yarın ne bulcam yemelik
Haşlanmış pattis serbest miHadi bakalım . Dediğim gibi burada her an günlük gibi paylaşım yapalım ki motivayon ve akıl birliği oluşsun .
Onu bende yiyorum ya bazen arada yeriz bence güzel oluyor yoğurtla baharatla filanHaşlanmış pattis serbest miben bi ara şekersiz ve karbosuz beslendiğimde haşlanmış patates-yoğurt çok yiyordum.
Kız ben gerçekten yicek bi şey bulamam bari bunu yiyim zatenOnu bende yiyorum ya bazen arada yeriz bence güzel oluyor yoğurtla baharatla filan
Patates fuull değersiz karbonhidrat ..Haşlanmış pattis serbest miben bi ara şekersiz ve karbosuz beslendiğimde haşlanmış patates-yoğurt çok yiyordum.
Aynen de ne yiyek kediPatates fuull değersiz karbonhidrat ..
Ben nohut fasulye pilakiAynen de ne yiyek kedi