- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- Konu Sahibi KedidirKedii
Evet öyle valla.bende yarından itibaren tam şekersiz diyete gireceğim ama Karatay usulü.Ben bazen 2 öğün yapıyorum ama başlarda ara da yaparım çünkü ilklerde biraz zorluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle valla.bende yarından itibaren tam şekersiz diyete gireceğim ama Karatay usulü.Ben bazen 2 öğün yapıyorum ama başlarda ara da yaparım çünkü ilklerde biraz zorluyor
TamamdırEvet öyle valla.bende yarından itibaren tam şekersiz diyete gireceğim ama Karatay usulü.
evet aklımda yoktu ama hadi azcık yiyim dedimAfiyet olsun kızlar
Akşam menüm ben aksine çok severim
Afiyet olsun canım patates olmayaydi iyiydi
Evet ara öğünlerimiz var yani ara öğün bence elzem ya , insanı daha da tok tutuyor yani mide kandırmacasıKızlar sanırım gün içinde ara öğün vs de yapıyorsunuz.ben karatay diyeti yapıyorum ama aynı zamanda Aralıklı öğün oluyor günde iki öğün besleniyorum
Bilmiyorum ki ben ara öğün yapınca daha çok canım bisiler istiyor sankievet aklımda yoktu ama hadi azcık yiyim dedim
Evet ara öğünlerimiz var yani ara öğün bence elzem ya , insanı daha da tok tutuyor yani mide kandırmacası
Ben kuru fasulye yaptım yanına da yoğurt yerimAkşama ne yapacaksınız yokum diye aklıma birşey gelmiyor şuan
Vücudu alıştırmışsınız sizin düzeninize . Aslında dediğin doğru ama işte bende yemezsem boş hissediyorum güçsüz hissediyorumBilmiyorum ki ben ara öğün yapınca daha çok canım bisiler istiyor sanki
Aksama kadar yememek bide daha kolayıma geliyor sürekli ne yesem derdim olmuyor galiba ondan
Güzel menü olmuş afiyet olsunAkşam yemeği yaptım tavuk haşlama , mısırlı salata
Vücudu alıştırmışsınız sizin düzeninize . Aslında dediğin doğru ama işte bende yemezsem boş hissediyorum güçsüz hissediyorum
Kaçamak oldu mu akşamGünü 18 gibi kapattım gece acikiyorum baya tabi
Yok kuzum iyi dayandım sadece çok az kabak çekirdeği yedim ama geç saatte değil 8 gibiKaçamak oldu mu akşam
Kabak çekirdeğinden birşey olmaz ya :)) ben dün 3 bardak votka dışında kaçamak yapmadım . Yanında ballı cevizli muz yedim biraz o kadarSen kaçamak yaptın mı