- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Ben sana yakın olsam aeni hergün koşuya çıkartırımYaptığın spor bana yarasa kedi
Bölgesel sorunlar dışında bir problemim yok şuanlıkMaşallah o zaman ideal kilodasiniz.
Yok ben ideal kilomun üstündeyimCanım sende mi ideal kilondasin
Şirinyerden gel beni al gidelim kediBen sana yakın olsam aeni hergün koşuya çıkartırım
Valla çıkacam derden gelirim beni korkutamazsınnŞirinyerden gel beni al gidelim kedi
Gel gelValla çıkacam derden gelirim beni korkutamazsınn
Sen at panter bakarızTam chia'lı tam buğday ekmeğimle yeşilçay'ımın fotosunu atıcaktım ki kimsecikler kalmamış nereye gittinizD Dediyy KedidirKedii
Atıyım dur ayağımın tozuyla geldim zaten diyet grubundan kovuldumSen at panter bakarız
Niye atıldın kız, uymadın mı diyetineAtıyım dur ayağımın tozuyla geldim zaten diyet grubundan kovuldum
Siz de şekersizden baklavaya hızlı bir geçiş yapmışsınız anladığım kadarıyla
Yok anam diyet miyet yaramıyormuş banaNiye atıldın kız, uymadın mı diyetine
Ben şekere devam da kedi şekersiz devam ediyordur, o istikrarlı
Ben pek yokum buralarda, bi şeyden haberim yok. Kendi kendine yap diyetini sporunu artıkYok anam diyet miyet yaramıyormuş bana
Diyete uydum da totoyu kaldıramadım kuraldaki sporu yapmadığım için. Siz topiği açmadan 1 gün önce girmiştim zaten tüh keşke dedim. Kendimle birlikte 3 kişiyi banlattım baya olay oldu sizin haberiniz olmamış.
En güzeli o zaten herkes kendini bilir. Geçte olsa öğrenicem inşallah buralarda herkesin konusuna girmemeyiBen pek yokum buralarda, bi şeyden haberim yok. Kendi kendine yap diyetini sporunu artık
ÖğrenirsinEn güzeli o zaten herkes kendini bilir. Geçte olsa öğrenicem inşallah buralarda herkesin konusuna girmemeyi