🐱 Şekersiz Maratonu Vol 1

IMG20211104112306.jpg
Güne cevizli su ve çiyalı-limonlu suyumla başlıyorum😎

Herkese merhaba , ben yıllardır spor yapan biri olarak kendimin de bildiği ama bedenimde de şahit olduğu bir gerçekle yüz yüzeyim . Ne kadar spor yaparsanız yapın beslenme temiz ve düzenli istikrarlı değilse o spor ne denli olursa olsun %40 işe yarıyor .
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.

Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .

Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu sefer H M H M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .

Düzen şu şekilde :
  • ŞEKER VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETİLMEYECEK .
  • PAKETLİ GIDALAR TÜKETİLMEYECEK
  • TUZ EN MİNİMUMDA KULLANILACAK
  • BEYAZ UNDAN YAPILAN EKMEKLER DEĞİL TAM BUĞDAY EKMEKLERİ TERCİH EDİLEBİLİR
  • 2 ANA 2 ARA ÖĞÜNÜMÜZ OLACAK
  • BOL YEŞİLLİK SEBZE VE ET TÜREVLERİ TÜKETİLECEK
  • HURMA,GÜN KURUSU,KAYISI,LEBLEBİ GİBİ ŞEKERSİZLİĞİMİZİ BASTIRACAK ARA ÖĞÜNLER DOSTUMUZ OLACAK
  • TAZE VEYA KURU MEYVELER PORSİYON KONTROLLÜ TÜKETİLMESİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU.
  • EN AZ 1.5 LİTRE SU TÜKETİMİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU
  • SPOR YAPANLAR DÜZENİNE DEVAM EDECEK
  • SPORA YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA UYGUN ALTENATİF VİDEOLU İÇERİKLER SUNULACAK :)
  • İLK DEFA BU YOLA GİREN SEVGİLİ KADIN DOSTLARIM BİRAZ ZOR AMA GAYRETLE ÖNCE BEDENİ NEFSİ ADABTE EDİP SPOR GÜNLÜĞÜ OLUŞTURABİLİRİZ .

Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.

❤️
Merhaba. Ben de şekeri unu hayatımdan çıkardım bu gün 4cü günüm. Hep tatlı yiyen biri için zor ama yemesem isyediyim kiloya düşerim inşallah. Aralıklı oruç yapıyorum 2 öğün yiyorum bazen ara öğün yapıyorum bir defa. Herkese başarılar😘

Eki Görüntüle 2945504 Güne cevizli su ve çiyalı-limonlu suyumla başlıyorum😎

Eki Görüntüle 2945612
4 buçuk saat sonra ikinci öğünüm;
elma ,yulaf, hindistan cevizi biraz süt az nar , tarçın
çörek otlu biskuvim👍
Afiyet olsun kızlar 👍
2 kaşık kuru fasulye yiyorum. Hiç de sevmem😂Eki Görüntüle 2945717
Akşam menüm 🤣🤣🤣ben aksine çok severim
6 köfte yoğurt salata az da patates var 💥
Afiyet olsun canım patates olmayaydi iyiydi 😇

Kızlar sanırım gün içinde ara öğün vs de yapıyorsunuz.ben karatay diyeti yapıyorum ama aynı zamanda Aralıklı öğün oluyor 🤣🤣🤣 günde iki öğün besleniyorum

X